Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Дек 2004 19:09
Както казах, аз съм доста несериозен и затова не мога да се нагърбя с някаква прекалено сериозна задача, като измисляне на бойна система. Но ми кажете по какво да работя и мога да изпълнявам нещо като поръчки - да измисля видове герои, или класове, или пък различни ордени и т.н.
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Дек 2004 17:26
Ако сте се отказали от темата-жалко!Ако не сте-ето най-основното за бойната система,което измислих:
Атака на атакуващия-защита на защитаващия се.Ако разликата е повече от 90,става 90.Ако е по-малко от 10 става 10.
Атакуващият хварля зар 100.Ако хварли по-малко от разликата удара е успешен.
Примери:
1.атака атакуващ=560;защ защитаващ=460;разлика=100,следователно 90;хварля се 49;успех
2.атака атакуващ=20;защ защитаващ=200;разлика=-180,следователно 10;хварля се 11-неуспех
___________________________________ Гордан Фрийман е безсмъртен.
Приятел
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Дек 2004 18:11
Не кефи особенно. Иначе да си призная аз не работя по проекта. Проста чакам/е Diabolic Soul да свърши с бойната система и да даде работа на всекиго. Дотогава си почивам в мир.
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
AshamanBG
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2004 12:53
И как точно ще се хвърля зар 100? То само изработката на стабилна конструкция с толкова стени ще струва колкото тиража на произволен бестселър. Да не говорим, че е неудобно. Да се придържаме поне към стандартните шестстенни зарове. Други варианти са - 4-стенни, 8-стенни, 10-стенни, 12-стенни и 20 стенни. Всичките са класически модели и се използват във почти всички системи.
___________________________________ Until the day we meet...
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2004 14:25
AshamanBG написа: И как точно ще се хвърля зар 100? То само изработката на стабилна конструкция с толкова стени ще струва колкото тиража на произволен бестселър. Да не говорим, че е неудобно. Да се придържаме поне към стандартните шестстенни зарове. Други варианти са - 4-стенни, 8-стенни, 10-стенни, 12-стенни и 20 стенни. Всичките са класически модели и се използват във почти всички системи.
Хвърля се 10-стенен зар 2 пъти.Първата цифра се вема за десетици(при 10 се приема че е хварлено 0)а второто се взима за еденици(при 2 десетки се приема че е хварлено 100)
А мойе да се хварли и с компютърна програма.
Приятел
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2004 14:25
мноо тъпа тема
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2004 14:27
Aldaris написа: мноо тъпа тема
СТИГА ФЛУУД ВЕ!АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ ТЕМАТА!!!!!!!!!!!!
А към алдарис-
Приятел
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2004 14:31
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2004 16:11
Aldaris написа:
Слушай сега ПЕДЕРАС ГЪРЧЕВ тук 10 човека работим и не ни пука за ************ ***** **** ****** какъвто си ти .
Затова се скрий и не си мисли, че ще ти забравя ника защото НЯМЯ!
Не прави теми в близките 10 години!
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2004 19:09
Diabolic_Soul написа: Aldaris написа: Слушай сега ПЕДЕРАС ГЪРЧЕВ тук 10 човека работим и не ни пука за ************ ***** **** ****** какъвто си ти . Затова се скрий и не си мисли, че ще ти забравя ника защото НЯМЯ! Не прави теми в близките 10 години!
Оставете глупостите. просто ги подминете, защото пича сега пак ще се обади и ще ви "здуха".
иначе идеята на Джони е крайно неприемлива според мен.
Диаболик, защо не направиш прословутата бойна с-ма и не ни дадеш цели(заръки).
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2004 21:47
Както казах и на J не съм влизал във форома по технически причини но това не значи, че не съм "бачкал".Даже вече сме двама - един приятер се съгласи да помогне и е доста добър.Очаквайте тестване до края на следващата седмица!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Дек 2004 11:14
Не знам до къде сте я докарали, но ми стана смеш...интересно и за това ще помоля да направите едно обобщение на това, което сте напрвили засега, защото не ми се четат 12 страници с глу.. неща, които не са по темата. А и да, понеже виждам, че сте много запознати ще ви предложа линкове към трите най-добри РПГ портала, ако естесвено не ги знаете вече:
sivosten.com - За Ендивал
rpgbg.net - За ролевите игри, като цяло, но по-специално за А16
rpg-rebellion.net - За ролевите игри като цяло
Айде и успех
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Дек 2004 14:03
Бай Брадър написа: Не знам до къде сте я докарали, но ми стана смеш...интересно и за това ще помоля да направите едно обобщение на това, което сте напрвили засега, защото не ми се четат 12 страници с глу.. неща, които не са по темата. А и да, понеже виждам, че сте много запознати ще ви предложа линкове към трите най-добри РПГ портала, ако естесвено не ги знаете вече: sivosten.com - За Ендивал rpgbg.net - За ролевите игри, като цяло, но по-специално за А16 rpg-rebellion.net - За ролевите игри като цяло Айде и успех
Благодаря за порталите!Но повече не пиши в тази тема тя е за определини хора ако искаш да влезеш в този кръг го заяви ясно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Дек 2004 23:59
Ще пуснете ли резюме-то?
Бтв това е много кофти формула. По-добре е да оставяте и читателите да се изкажат от колокото да си правите играта само за вас си. + това може да я локнете, но не забравяйте, че критиката е най-добрия учител. Ако има отделна тема за това много съжалявам. Нека някой премести/изтрие постът ми, ако смята, че ще е за добре.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2004 00:07
Бай Брадър написа: Ще пуснете ли резюме-то?
Бтв това е много кофти формула. По-добре е да оставяте и читателите да се изкажат от колокото да си правите играта само за вас си. + това може да я локнете, но не забравяйте, че критиката е най-добрия учител. Ако има отделна тема за това много съжалявам. Нека някой премести/изтрие постът ми, ако смята, че ще е за добре.
Всъщнос даваш много хубава идея но хората не четът написаното.Престависи ако всички започнат да критикуват и да разменят с техните си версий става страшно.Всъщност имаше идея да сложим всичко в една тема(даже аз съм отговорния) но не става колкото и да го мисля.Ако мислиш, че можеш да помогнеш с нещо те привествам в екипа но ако си просто критик изпращай лични съобщения.
Благодаря!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2004 04:08
Ами прочетох темата . От всичко, което видях имам само един единствен съвет към вашия "екип". Седнете всеки от вас (без изключение) и поиграйте малко! Ендивал ли ще бъде, Свят по ЗиЗ ли ще бъде, World of Darkness ли ще бъде, просто седнете и натрупайте опит! Само чрез опит ще можете да направите това, което искате. А вервайте ми, трябва ви много! Не искам да ви обезкуражавам или нещо подобно. НЕ, просто съвет. А най-хубаво ще е да се видите лице в лице, ако естествено не живеете в различни градове на страната. Преди да отговорите на този пост, спрете! Пребройте до 10 и помислете, както обичате да се изразявате . И не забравяйте...
Бай Брадър из уочинг Ооооооул ъф ю!
|
|
|
|
|
AshamanBG
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2004 13:08
Еми, какво да кажа... Аз играя от 13-годишен, бил съм и водещ, и играч, но наистина ми се струва, че няма да е лоша идея да поцъкаме и с останалите в екипа. Липсата на опит я забелязах и аз, но така и не се сетих за приемливо решение. Вярно е, че почти всичи предложения досега са свързани предимно с компютърни ролеви игри и техните системи. Така че това за играта е доста добра идея. Аз съм "ЗА", но първо трябва да се разберем кой откъде е. Всеки от участващите да пише - така ще може да организираме една-две сесии, хем да натрупаме повече опит, хем да се запознаем.
И така - аз съм от София.
П.С. Бай Брадър, благодаря за добрата идея!
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2004 18:17
AshamanBG написа: Еми, какво да кажа... Аз играя от 13-годишен, бил съм и водещ, и играч, но наистина ми се струва, че няма да е лоша идея да поцъкаме и с останалите в екипа. Липсата на опит я забелязах и аз, но така и не се сетих за приемливо решение. Вярно е, че почти всичи предложения досега са свързани предимно с компютърни ролеви игри и техните системи. Така че това за играта е доста добра идея. Аз съм "ЗА", но първо трябва да се разберем кой откъде е. Всеки от участващите да пише - така ще може да организираме една-две сесии, хем да натрупаме повече опит, хем да се запознаем. И така - аз съм от София.
П.С. Бай Брадър, благодаря за добрата идея!
Аз съм от враца(и вярвам,че съм единствения)
Приятел
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2004 20:19
1-HELLwINd
2-Широки интереси по история и по-малко по литература. Нямам награди защото не съм очаствал никъде, първенец на класа по история и л-ра. Чел съм много книги-игри.
3- 16 години от Вършец
1. denislin
2. самоук специалист по всичко, по конкретно : класове
3. 14 години от София
1.Diabolic_Soul
2. разбирам от сюжети и спициалис по сякакви видове "ЕЛФИ"!!!
3. На 18г от Плевен имам литературни познания и 4-ри награди за литературно творчество от национални конкурси!
1-Johny
2-Оръжия,магии,ниг-ове
3-12 години,враца,нямам награди и както казах на няколко места-писал сам вече няколко такива игри,но не особено добри,ако ме разбирата
IDontForgive
1. Рисувам добре.
2. добър съм в измислянето на пресонажи и класове, както и сюжет и истории.
3. Адски съм добър....
1.Ashaman
2. Мога да рисувам прилично, от 4год се занимавам с Ролеви игри, имам доста опит. Бива ме по езиците и се занимавам с бойни изкуства от 3год. Имам познания в доста други области - ветроходство, лов, астрономия, фехтовка, оцеляване, китайска медицина и др.
3. От София съм, на 15г. Ако се захвана с нещо сериозно (което рядко се случва) го довеждам до край, независимо какво ми струва.
Моля всички пропуснати да ми изпратят лично съобщение!!!
|
|
|
|
|
AshamanBG
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2004 22:09
Добре, местожителството е проблем. И все пак ... идва зимна ваканция! Може да се съберем някъде. Проблем ще бъде, разбира се пътуването и всичко останало, но е напълно възможно. След като всички сме буквално от цяла България, трябва да се разберем къде да се срещнем. Моето предложение е София - все пак цели двама сме оттук . Дори мога да уредя квартира за 1-2 дни на до 4 човека.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|