Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Смятате ли че темата ще е полезна?

Да.Ще имам нужда от малко консултация    78%  78%  [ 435 ]
 Не.Мисля че и сам ще се оправя    22%  22%  [ 126 ]
Общо гласове : 561
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Ное 2004 00:09

The.Rampage.Rado написа:
4Х Бави бързите карти уе!

Ако на 8х му е х гб/с, то при 4 е 2 пъти по-малко. Гледайте кво копувате моля ви! :) :wink:

съгласен съм затова сега спестявам за ново дъно :!: :) а за гледането просто като вземах конфигурацията си нямах грам престава от компютри :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Ное 2004 16:13

Asus P4P800-Deluxe тва дъно яко ли е и колко струва? сравнете плс с GA-8IPE1000 series.pls barzam

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Ное 2004 23:01

Искам да си купя хубави колонки 5+1 до 150 лв кажете какви да си взема и къде е по-добре да си ги взема дали от Техномаркет или от фирма за компютри

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2004 11:41

На4и търся си Видео карта с която да мога да си играя на Хаи новите игри(дуум,Халфа),наи-дпбре да е "ати"но да не ми кажете някоя за 100000$,искам минимално пари да дам,за макс производителност :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2004 20:15

ZIPO написа:
На4и търся си Видео карта с която да мога да си играя на Хаи новите игри(дуум,Халфа),наи-дпбре да е "ати"но да не ми кажете някоя за 100000$,искам минимално пари да дам,за макс производителност :lol:

Ми мога да ти кажа за супер малко кинти карта,с която да си джиткаш Дуум3 на медиум на 800х640 с около 34 кадъра минимални пари за тази производителност - купи си Вуду 2 - никви кинти е,а и както виждаш е чудовищна карта,а с останалите си купи много рам - ще ти трябва за Дуум-а. :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2004 21:00

HUN73R написа:
ZIPO написа:

Ми мога да ти кажа за супер малко кинти карта,с която да си джиткаш Дуум3 на медиум на 800х640 с около 34 кадъра минимални пари за тази производителност - купи си Вуду 2 - никви кинти е,а и както виждаш е чудовищна карта,а с останалите си купи много рам - ще ти трябва за Дуум-а. :lol:

e az imaм ГФ4 ти и си джиткам дъъм на медиум,трябва ми хаи!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2004 21:01

Абе,драйверите на видеото ми правят некви мизерий.Картата ми е GeForce MX 440 with AGP8X
Въпроса ми е как да си ъпдейтна драйвелите?
Казвайте,че е спешно :D

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2004 22:25

:oops: Знам че не му е тук мястото ама искам да питам колко kb са 512 kbps :oops: И дали си струва за 30 лева на месец тва е на БТК и дали ще плащам телефон като стоя в интернет :oops:

Az sum protiv rannoto umurane ;)!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2004 14:20

twinax написа:
Anonymous написа:
здравейте преди около 2-3седмици обсъждахме какво карта да си взема и реших да ви кажа че си взех RADEON asus 9600 XT надявам се покупката да е била добра но имам пр4облем оказа се че дъното ми е с слот agp 4x това много ли е фатално(сега събирам за яко дъно-нямат край хардуерните проблеми)
старата ми карта беше fx 5200 и новата я бие около 2.5 пъти

пич и аз си взех радеон 9600хт/тд на асус
и аз съм с 4х слот ама боли ме фара
си4ко си ми лети и си е соопер
само рам трее си зема
ина4е проблеми други с тази карта има6 ли
и ме интересува на какъв монитор я пуска6!!!!!!!!!!!!!!
плс да ми отговориш
а и от коя фирма я взе????

хора озадачен съм с радеона НОВИЯ CALL OF DUTY (UO) МИ ВЪРВИ НОРМАЛНО ЕДВА НА НОРМАЛ(ТОВА Е МЕДИУМА ИМА ОЩЕ ХАЙ И ЕКСТРА) друг е въпроса че ИГРАТА Е АДСКИ ТЕЖКА :? :? :? :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2004 14:21

MaZuTa написа:
:oops: Знам че не му е тук мястото ама искам да питам колко kb са 512 kbps :oops: И дали си струва за 30 лева на месец тва е на БТК и дали ще плащам телефон като стоя в интернет :oops:

:lol: :lol: :lol:
512 kbps са 512 kbps,разлира се! :D

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2004 16:27

JazzJack написа:
Абе,драйверите на видеото ми правят некви мизерий.Картата ми е GeForce MX 440 with AGP8X

Ами Джаз, обещах да ти обясня, ама забравих, че може би си на ХР, а аз не знам как е точно там. Но все пак ето как става на '98, а вероятно и на другия ще е нещо подобно.
Десен клик на My Computer > Properties > Device Manager > Display adapters (+) > <video kartata ti> > Properties (buton4eto ili desen) > Driver > Update Driver > Next > Next > (otmetki na) CD-ROM drive (ako e ot disk) ili Microsoft Windows Update (ako e ot neta) > Next... и от там нататък се оправяй сам, че почва да ми ъпдейтва моя драйвер. Ще трябва да си избереш да правиш ъпдейт на драйвер, да си посочиш видео картата и т.н. Това е за 98, но иначе на ХР ще е нещо подобно. Можеш това да си го направиш и от Start > Windows Update или нещо такова... Ще ти зареди страницата на "хем микро, хем софт" и там ще трябва да си намериш нещата. Като преинсталираш, ще ти иска и рестарт...
Съжалявам, май не можах да ти помогна много, но все пак... Някой друг също да каже, ако трябва.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2004 15:10

Имам едно въпросче! В момента съм с GeForce FX5700 ASUS V9570 TD 128/128 и се чудя дали да я сменям с GeForce FX5900XT 128MB DDR 256bit Gigabyte AGP8x! Заслужава ли си с доплащане около 30 долара???

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2004 15:17

Lepichi написа:
Имам едно въпросче! В момента съм с GeForce FX5700 ASUS V9570 TD 128/128 и се чудя дали да я сменям с GeForce FX5900XT 128MB DDR 256bit Gigabyte AGP8x! Заслужава ли си с доплащане около 30 долара???

Ако може да намериш 5900ХТ защото трудно се намира - зимай!

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2004 15:46

MetalGearRex написа:
JazzJack написа:

Ами Джаз, обещах да ти обясня, ама забравих, че може би си на ХР, а аз не знам как е точно там. Но все пак ето как става на '98, а вероятно и на другия ще е нещо подобно.
Десен клик на My Computer > Properties > Device Manager > Display adapters (+) > <video kartata ti> > Properties (buton4eto ili desen) > Driver > Update Driver > Next > Next > (otmetki na) CD-ROM drive (ako e ot disk) ili Microsoft Windows Update (ako e ot neta) > Next... и от там нататък се оправяй сам, че почва да ми ъпдейтва моя драйвер. Ще трябва да си избереш да правиш ъпдейт на драйвер, да си посочиш видео картата и т.н. Това е за 98, но иначе на ХР ще е нещо подобно. Можеш това да си го направиш и от Start > Windows Update или нещо такова... Ще ти зареди страницата на "хем микро, хем софт" и там ще трябва да си намериш нещата. Като преинсталираш, ще ти иска и рестарт...
Съжалявам, май не можах да ти помогна много, но все пак... Някой друг също да каже, ако трябва.
Крайно грешно!!!
Знаеш ли кви бози стават?!
За ХП:
Отиваш в "Ад енД РемооВе .....", тям си харесваш драйвера на видеото и го махаш.
Като преди това си изтеглил новите драйвери.
Рестарт, праскаш новите от архива, който си свалил. Рестарт.
Делийтваш темп, файловете от папката където са ги съхранил при инсталацията им.
СвиЛкаш си.

Профил

Аватар
В момента играе: Каквото падне....
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2004 16:09

Extra no ne mi stana qsno 6te 6te trebe da maha starite napravo overwrite spored men mahaneto e izli6no

|ASRock K7S8X R3.0|AMD Athlon XP 2000+ @ 2400+ 2GHz 1.65v WhisperRock IV + 80mm ZALMAN | 2х1024 TwinMOS DDR400 2-3-3-6|ASUS GeForce 6600GT @ 550Mhz/1000Mhz + Zalman VF700 Cu |80GB Seagate Baracuda 7200.7 2MB|LITE-ON COMBO LTC-48161H|FORTRON 120mm 300W |

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2004 16:23

TengaM написа:
Extra no ne mi stana qsno 6te 6te trebe da maha starite napravo overwrite spored men mahaneto e izli6no
Махай ги, че можа да станат несъвместимости. Може да не смени някой .длл и да не вървят. По-добре си бъди сигурен.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2004 17:14

В Jarcomputers има 5900 XT на Gigabyte. Питам защото никога не съм имал карта на гигабайт и не знам дали са хубави. Иска ми се и HUNTER да даде едно мнение по въпроса защото като гледам е доста в час с тези работи. Айде ловецо съветвай!!! :D :D :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2004 18:07

Я кажете колко най-евтино мога да взема 128 ДДР памет (може и 2100), че ми трябва спешно!
Примерно втора употреба има ли?

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2004 19:48

ЧервенияГосподин написа:
Я кажете колко най-евтино мога да взема 128 ДДР памет (може и 2100), че ми трябва спешно!

Eми по офисите на по-големичките фирми - където купуват,там има.С 15тина гущера ше минеш някъде предполагам.
За 5900ХТ - дават ли ти зимай.Ма за ква цена говорим?Ако е над $190 забрави за нея и чакай 6600ГТ - това е картата май.
Не ми се надявайте много,щото е трудно да минавам към форума с тоя бан над главата...
За драйвърите - ми зависи.А лично просто ги ъпдейтвам с по-нови.Проблеми никакви.

Поздрави от Хънтър.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2004 21:40

HUN73R написа:
ЧервенияГосподин написа:

Eми по офисите на по-големичките фирми - където купуват,там има.С 15тина гущера ше минеш някъде предполагам.
За 5900ХТ - дават ли ти зимай.Ма за ква цена говорим?Ако е над $190 забрави за нея и чакай 6600ГТ - това е картата май.
Не ми се надявайте много,щото е трудно да минавам към форума с тоя бан над главата...
За драйвърите - ми зависи.А лично просто ги ъпдейтвам с по-нови.Проблеми никакви.

Поздрави от Хънтър.
гигабайтката в жар стува 220$ и не си стува многото пари

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com