The.Rampage.Rado написа:4Х Бави бързите карти уе!
Ако на 8х му е х гб/с, то при 4 е 2 пъти по-малко. Гледайте кво копувате моля ви!![]()
съгласен съм затова сега спестявам за ново дъно
The.Rampage.Rado написа:4Х Бави бързите карти уе!
Ако на 8х му е х гб/с, то при 4 е 2 пъти по-малко. Гледайте кво копувате моля ви!![]()
ZIPO написа:На4и търся си Видео карта с която да мога да си играя на Хаи новите игри(дуум,Халфа),наи-дпбре да е "ати"но да не ми кажете някоя за 100000$,искам минимално пари да дам,за макс производителност
HUN73R написа:ZIPO написа:На4и търся си Видео карта с която да мога да си играя на Хаи новите игри(дуум,Халфа),наи-дпбре да е "ати"но да не ми кажете някоя за 100000$,искам минимално пари да дам,за макс производителност
Ми мога да ти кажа за супер малко кинти карта,с която да си джиткаш Дуум3 на медиум на 800х640 с около 34 кадъра минимални пари за тази производителност - купи си Вуду 2 - никви кинти е,а и както виждаш е чудовищна карта,а с останалите си купи много рам - ще ти трябва за Дуум-а.
twinax написа:Anonymous написа:здравейте преди около 2-3седмици обсъждахме какво карта да си взема и реших да ви кажа че си взех RADEON asus 9600 XT надявам се покупката да е била добра но имам пр4облем оказа се че дъното ми е с слот agp 4x това много ли е фатално(сега събирам за яко дъно-нямат край хардуерните проблеми)
старата ми карта беше fx 5200 и новата я бие около 2.5 пъти
пич и аз си взех радеон 9600хт/тд на асус
и аз съм с 4х слот ама боли ме фара
си4ко си ми лети и си е соопер
само рам трее си зема
ина4е проблеми други с тази карта има6 ли
и ме интересува на какъв монитор я пуска6!!!!!!!!!!!!!!
плс да ми отговориш
а и от коя фирма я взе????
JazzJack написа:Абе,драйверите на видеото ми правят некви мизерий.Картата ми е GeForce MX 440 with AGP8X
Въпроса ми е как да си ъпдейтна драйвелите?
Казвайте,че е спешно
Lepichi написа:Имам едно въпросче! В момента съм с GeForce FX5700 ASUS V9570 TD 128/128 и се чудя дали да я сменям с GeForce FX5900XT 128MB DDR 256bit Gigabyte AGP8x! Заслужава ли си с доплащане около 30 долара???
Крайно грешно!!!MetalGearRex написа:JazzJack написа:Абе,драйверите на видеото ми правят некви мизерий.Картата ми е GeForce MX 440 with AGP8X
Въпроса ми е как да си ъпдейтна драйвелите?
Казвайте,че е спешно
Ами Джаз, обещах да ти обясня, ама забравих, че може би си на ХР, а аз не знам как е точно там. Но все пак ето как става на '98, а вероятно и на другия ще е нещо подобно.
Десен клик на My Computer > Properties > Device Manager > Display adapters (+) > <video kartata ti> > Properties (buton4eto ili desen) > Driver > Update Driver > Next > Next > (otmetki na) CD-ROM drive (ako e ot disk) ili Microsoft Windows Update (ako e ot neta) > Next... и от там нататък се оправяй сам, че почва да ми ъпдейтва моя драйвер. Ще трябва да си избереш да правиш ъпдейт на драйвер, да си посочиш видео картата и т.н. Това е за 98, но иначе на ХР ще е нещо подобно. Можеш това да си го направиш и от Start > Windows Update или нещо такова... Ще ти зареди страницата на "хем микро, хем софт" и там ще трябва да си намериш нещата. Като преинсталираш, ще ти иска и рестарт...
Съжалявам, май не можах да ти помогна много, но все пак... Някой друг също да каже, ако трябва.
Махай ги, че можа да станат несъвместимости. Може да не смени някой .длл и да не вървят. По-добре си бъди сигурен.TengaM написа:Extra no ne mi stana qsno 6te 6te trebe da maha starite napravo overwrite spored men mahaneto e izli6no
ЧервенияГосподин написа:Я кажете колко най-евтино мога да взема 128 ДДР памет (може и 2100), че ми трябва спешно!
Примерно втора употреба има ли?
гигабайтката в жар стува 220$ и не си стува многото париHUN73R написа:ЧервенияГосподин написа:Я кажете колко най-евтино мога да взема 128 ДДР памет (може и 2100), че ми трябва спешно!
Примерно втора употреба има ли?
Eми по офисите на по-големичките фирми - където купуват,там има.С 15тина гущера ше минеш някъде предполагам.
За 5900ХТ - дават ли ти зимай.Ма за ква цена говорим?Ако е над $190 забрави за нея и чакай 6600ГТ - това е картата май.
Не ми се надявайте много,щото е трудно да минавам към форума с тоя бан над главата...
За драйвърите - ми зависи.А лично просто ги ъпдейтвам с по-нови.Проблеми никакви.
Поздрави от Хънтър.