Freedom Fighters – от другата страна на барикадата

Вашите разкази и истории
Публикувай отговор
KIROV

Мнение от KIROV »

super she go ochacvam s netarpeni. mejdu drugoto igrata sam q prevartql veche sigorno 100 puti i dori sega pak q igraq. mnogo me kefi. ako mojeshe da se vzeme stranata i na bratushkite ot maika RUSIQ shteshe da e varha. opssssssss mnogo se rasprikazvah stiskam palci za prodaljenieto i pak go kazvam opredeleno v tebe ima talant
Аватар
SMURT na MISHKIT
Обратна връзка:

Мнение от SMURT na MISHKIT »

ole neznam kak she dochakam petka :D da minava po-burzo che mi se chete che dve nevijdam :lol:
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Стелт , обаче не си удържа на думата :(
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аватар
JazzJack
Обратна връзка:

Мнение от JazzJack »

slim_k написа:Стелт , обаче не си удържа на думата :(
Eми човека си има други задължения....
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

JazzJack написа:
Е , принципно , да , но честно казано в момента , това е причниата да седя в творческия - всички други автори заебаха всичко и си го отперват на живот :D
Аватар
JazzJack
Обратна връзка:

Мнение от JazzJack »

slim_k написа:
JazzJack написа:
Е , принципно , да , но честно казано в момента , това е причниата да седя в творческия - всички други автори заебаха всичко и си го отперват на живот :D
Ееее,какви разкази има в Творческия.....Смех,смех,смех.....Поне за една се сещам...
HUN73R

Мнение от HUN73R »

slim_k написа:Е , принципно , да , но честно казано в момента , това е причниата да седя в творческия - всички други автори заебаха всичко и си го отперват на живот :D
В айде сега някои изоставиха работата,но интересни разкази се появят още в творческия - имаше некъв за неква война(айде малко реклама :wink: ).
А дайте му врмеме на Стелт,не го съдете още до 12 часа има още време.Аз са ше пусна Вечното Зло:Апокалипсис,пък като свърши ше мина да видя дали Стелт е успял да подготви продължението.И все пак предпочитам да чакам,отколкото да получа нещо за замазване на очите...
Аватар
[_7\_]ProtoSS@
Обратна връзка:

Мнение от [_7\_]ProtoSS@ »

хммммммммм кво стана бе стелт ти разби сърцата и закопа в гробищата твойте фенове сред които бех и аз откакто пусна тази тема до сега няма ден във който не съм проверявал дали не си се сетил за нас но уви никакъв те няма 10 ден постваш във другите раздели а забрави нас и темата наистина съм много потресен от това плс влез за 10 мин и пусни ако трябва 3-4 изре4ения но да не са оправдания а разказа..... :cry: :cry: а сега аз по4нах със своето разора4ование а пропуснах похвалите този разказ ще остане в моя ве4ен топ 10 на любими книги и разкази редом със властелина,колелото на времето и сага за войната на разлома изобщо разказа е велик ако не те е мързел напиши още 20 глави иди в бард и го дай 100% ще го земат но ти ни забрави еххххх..... :roll: :( :roll:
BURN IN HELL MUTHERFUCKER.....
come in hell and burn....
[LP]Linkin Park forever!!!!!!

Форумна Инициатива, моля прочети
Аватар
prof_killer

Мнение от prof_killer »

Стелт, тва е най-доброто нещо което съм чел! 3 пъти се разревах! бест 2004 :live: Моето скромно предложение е да си довършиш разказа на спокойствие и да го качиш завършен на диск от следващия брой.
high_till_i_die
Обратна връзка:

Мнение от high_till_i_die »

prof_killer написа:Стелт, тва е най-доброто нещо което съм чел! 3 пъти се разревах! бест 2004 :live: Моето скромно предложение е да си довършиш разказа на спокойствие и да го качиш завършен на диск от следващия брой.
Ъммммм само да ти кажа че със мазнене до никъде няма да стигнеш в този форум :roll:
Аватар
HELLwINd
Обратна връзка:

Мнение от HELLwINd »

high_till_i_die написа:
prof_killer написа:Стелт, тва е най-доброто нещо което съм чел! 3 пъти се разревах! бест 2004 :live: Моето скромно предложение е да си довършиш разказа на спокойствие и да го качиш завършен на диск от следващия брой.
Ъммммм само да ти кажа че със мазнене до никъде няма да стигнеш в този форум :roll:
Що, що да е мазнене и аз съм на същото мнение. Това с ревенето сигурно имаш в предвид като мазнене. Ми мислиш ли че един човек с носталгия по старото време не би се насълзил при радостните картини на погубените градове на сънаросниците ти.
Аз бих...аз го напрвих, и не мисля че тоя ми пост е мазен, просто пиша квото мисля и чувствам( :cry: ) :D
Аватар
Slayer 2k

Мнение от Slayer 2k »

Разказа е страхотен! :live: Само последната глава не6то малко куца :?: ,ама иначе е върхът!Колкото по скоро напи6е6 продалжението,толкова по добре!А ако се направи комикс или некво филмче по тва 6те е направо супер!

П.С.Keep up the good work,очакваме продължението!
Death smiles at us all, the only thing we can do is smile back!
Аватар
[_7\_]ProtoSS@
Обратна връзка:

Искаме РАЗКАЗА............2 месеца никакъв го няма айде Стелт къде се изгуби бе мен!!! :? :?

Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Стелт , наистина е крайно време да го донапишеш ... ( апетита ми се изостри - пак го изчетох )
Аватар
[_7\_]ProtoSS@
Обратна връзка:

slim_k написа:Стелт , наистина е крайно време да го донапишеш ... ( апетита ми се изостри - пак го изчетох )
Хмммммм сега Стелта е във форума и може да драсне малко за 10 минути 1 4аст но най-вероятно това няма да стане....... :( :(

Аватар
niks@n

Мнение от niks@n »

Стелт,много добре е написано и историята ми харесва,но все още има
дупки.Такава беше в начало когато бащата пита Митко кой е бил на
вратата,а той му отговаря че били военните и утре отивал в щаба.
Иначе е супер.Продължавай да пишеш
HUN73R

Мнение от HUN73R »

Стелте, още чакаме новата част, надеждата е жива, но все пак смяташ ли да го продължиш този разказ? Феновете чакат ли, чакат, но продължни няма... а ще има ли? Надяваме се... и не сме забарвили разказа...
KNSpirit
В момента играе: На борсата!
Обратна връзка:

Мнение от KNSpirit »

:live::o:
Tip: Never surrender

:OMGOMG:
Аватар
prof_killer

Мнение от prof_killer »

:live: Изображение само не се бави толкова със следващата част.
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Stealth написа:- Не мога да повярвам! Самия Димитър Димитров! Човекът, който собственоръчно е убил седемнайсет командоса от Сикрет Сървис и е пленил президента на САЩ! Войникът, който с голи ръце е обезвредил четири американски ядрени ракети, насочени към Москва!
Хехех, това го схванах. Продължението е също добро. Баща ми ми е разказвал, че когато Армстронг стъпва на Луната, във вестника на каренце 20х10 сантиметра пишело:

Код за потвърждение: Избери целия код

"Днес американците стъпиха на Луната. Съветските учени обаче не смятат това за кой знае какво постижение, понеже тяхната цел е Венера." 
n0 c0mm3nt...
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Публикувай отговор