Freedom Fighters – от другата страна на барикадата
super she go ochacvam s netarpeni. mejdu drugoto igrata sam q prevartql veche sigorno 100 puti i dori sega pak q igraq. mnogo me kefi. ako mojeshe da se vzeme stranata i na bratushkite ot maika RUSIQ shteshe da e varha. opssssssss mnogo se rasprikazvah stiskam palci za prodaljenieto i pak go kazvam opredeleno v tebe ima talant
- SMURT na MISHKIT
- Обратна връзка:
Ееее,какви разкази има в Творческия.....Смех,смех,смех.....Поне за една се сещам...slim_k написа:Е , принципно , да , но честно казано в момента , това е причниата да седя в творческия - всички други автори заебаха всичко и си го отперват на животJazzJack написа:Eми човека си има други задължения....slim_k написа:Стелт , обаче не си удържа на думата
В айде сега някои изоставиха работата,но интересни разкази се появят още в творческия - имаше некъв за неква война(айде малко рекламаslim_k написа:Е , принципно , да , но честно казано в момента , това е причниата да седя в творческия - всички други автори заебаха всичко и си го отперват на живот
А дайте му врмеме на Стелт,не го съдете още до 12 часа има още време.Аз са ше пусна Вечното Зло:Апокалипсис,пък като свърши ше мина да видя дали Стелт е успял да подготви продължението.И все пак предпочитам да чакам,отколкото да получа нещо за замазване на очите...
- [_7\_]ProtoSS@
- Обратна връзка:
хммммммммм кво стана бе стелт ти разби сърцата и закопа в гробищата твойте фенове сред които бех и аз откакто пусна тази тема до сега няма ден във който не съм проверявал дали не си се сетил за нас но уви никакъв те няма 10 ден постваш във другите раздели а забрави нас и темата наистина съм много потресен от това плс влез за 10 мин и пусни ако трябва 3-4 изре4ения но да не са оправдания а разказа.....
а сега аз по4нах със своето разора4ование а пропуснах похвалите този разказ ще остане в моя ве4ен топ 10 на любими книги и разкази редом със властелина,колелото на времето и сага за войната на разлома изобщо разказа е велик ако не те е мързел напиши още 20 глави иди в бард и го дай 100% ще го земат но ти ни забрави еххххх.....
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
BURN IN HELL MUTHERFUCKER.....
come in hell and burn....
[LP]Linkin Park forever!!!!!!
Форумна Инициатива, моля прочети
- prof_killer
-
high_till_i_die
- Обратна връзка:
Що, що да е мазнене и аз съм на същото мнение. Това с ревенето сигурно имаш в предвид като мазнене. Ми мислиш ли че един човек с носталгия по старото време не би се насълзил при радостните картини на погубените градове на сънаросниците ти.high_till_i_die написа:Ъммммм само да ти кажа че със мазнене до никъде няма да стигнеш в този форумprof_killer написа:Стелт, тва е най-доброто нещо което съм чел! 3 пъти се разревах! бест 2004Моето скромно предложение е да си довършиш разказа на спокойствие и да го качиш завършен на диск от следващия брой.
Аз бих...аз го напрвих, и не мисля че тоя ми пост е мазен, просто пиша квото мисля и чувствам(
Разказа е страхотен!
Само последната глава не6то малко куца
,ама иначе е върхът!Колкото по скоро напи6е6 продалжението,толкова по добре!А ако се направи комикс или некво филмче по тва 6те е направо супер!
П.С.Keep up the good work,очакваме продължението!
П.С.Keep up the good work,очакваме продължението!
Death smiles at us all, the only thing we can do is smile back!
- [_7\_]ProtoSS@
- Обратна връзка:
Искаме РАЗКАЗА............2 месеца никакъв го няма айде Стелт къде се изгуби бе мен!!!

- [_7\_]ProtoSS@
- Обратна връзка:
Хмммммм сега Стелта е във форума и може да драсне малко за 10 минути 1 4аст но най-вероятно това няма да стане.......slim_k написа:Стелт , наистина е крайно време да го донапишеш ... ( апетита ми се изостри - пак го изчетох )
- prof_killer
Хехех, това го схванах. Продължението е също добро. Баща ми ми е разказвал, че когато Армстронг стъпва на Луната, във вестника на каренце 20х10 сантиметра пишело:Stealth написа:- Не мога да повярвам! Самия Димитър Димитров! Човекът, който собственоръчно е убил седемнайсет командоса от Сикрет Сървис и е пленил президента на САЩ! Войникът, който с голи ръце е обезвредил четири американски ядрени ракети, насочени към Москва!
Код за потвърждение: Избери целия код
"Днес американците стъпиха на Луната. Съветските учени обаче не смятат това за кой знае какво постижение, понеже тяхната цел е Венера." az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
само не се бави толкова със следващата част.