Поиграх и имам вече някакви наблюдения.
------------------------
Първо да отговоря на заяжданията за графиката.Ами какво да ви кажа,за игра която е отлагана толкова много си е направо впечатляваща.Наистина има какво да се желае по анимирането на персонажите и движенията им.Обаче от друга страна играта и така си е тежка.След като издух от опциите всичко на "макс" и напусках ботове докато препълних сървъра играта видимо натежа.Значи запазва се един от основните козове на първият CS
възможността да се играе на болшинството домашни PC.Преставете си ако бе наблъскана със ефекти,пушеци,флаери,динамични осветления блърове и всевъзможни неща и попаднете във сървър със 30 човека??? няма да може фраг да се вземе...от влачене.А така както е направена на "видео-стрес теста" при 1024х768 всичко на "макс" със вкл.АА+АF играта ми дава резултатт около 60fps.
Втори огромен плюс запазили са динамиката и усещането за първоизточника:) гадоветеееее как иначе да постъпят като бе такъв хит първата част.Вижте...може би просто прекалено сериозно и с надежди сте подходили към това продължение на контрата...аз получих това което и очаквах от нея.
---------------------------
Липсата на интерактивност (частична такава) има такова нещо,вярно рушат се нещата оставят следи по стените.От друга страна прав бе този дето каза че се държат нереално заложниците при прострелване.Обаче той да си припомни любимият му DOOM3 със неразрушимите съндъци и стъклата от титаниум:)Там нещата са (doom3) дори по-зле...защото играта трябваще да е размазващ хит,а вижте съдбата и...вече я превъртяхме и забравихме.
---------------------------
Страхотно изнервящ и много молоумен минус е...
Тия дето са я правили явно никога неса били добри на тази игра:(като се бутнеш до бъчва примерно и тъпият ти герой отскача от нея.И така тъпо и упорито докато не я гръмнеш въпросната бъчва.Представете си какво ми се случва ...заставам със снайпер до един прозорец в ляво имам бъчва.Стрелям и се прикривам в ляво
да ама не!!!бъчвата ме връща в центъра на джама и така три пъти докато неме гръмнаха там.Е доста умно при положение че тия бъчви ги има на 100места.
Другото нещо дето несъм намерил още решение е че контрата ми тръгва на 60Hz при winXP и незнам как да го оправя.
----------------------------
Като се сетя още нещо ще пиша пак:)