Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2004 22:57

A s botove moje li kadarno da se igrae.Iskali nqkakv Counter strike.(CS il CS:CZ)
Ima li Local games

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2004 22:58

Не иска друг CS.Ботове се пускат кат пишеш в конзолата - bot_add_ct или bot_add_t

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2004 23:00

TOTOGADA_ON написа:
A s botove moje li kadarno da se igrae.Iskali nqkakv Counter strike.(CS il CS:CZ)
Ima li Local games

Самостоятелна с ботове. :devious:
Цитат:
дано да е нещо различно от 1.6 с нова графика

Всъщност това е Counter Strike Source (1.6 през нов енджин). :devious:

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2004 23:03

Sim написа:
TOTOGADA_ON написа:
Ima li Local games

Самостоятелна с ботове. :devious:
Цитат:
дано да е нещо различно от 1.6 с нова графика

Всъщност това е Counter Strike Source (1.6 през нов енджин). :devious:

Мда дръпнахме я вече,но аз не очаквам особено много от Сорса.дано си заслужава 20-те изхабени минути.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2004 23:19

абе влизаите в сървера досега бях там ама като влезат над 4 човека и почна да лагва а иначе пусни си атзтек и се загледаи в тревата в базата на терористите ебаси дървената трева това прелича на сичко друго няква гладка и блестяща като стомана е

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2004 23:40

iddqd написа:
абе влизаите в сървера досега бях там ама като влезат над 4 човека и почна да лагва а иначе пусни си атзтек и се загледаи в тревата в базата на терористите ебаси дървената трева това прелича на сичко друго няква гладка и блестяща като стомана е

Еми това е графиката. Най-добре зарежи тази грозотия и си цъкай Дуумчето още година-две (докато излезе Quake 4). :devious:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2004 23:42

az ibraq unreal be i mislq verno da go cukam godian 2 dokato ne izleze sledvashata wersiq

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 00:01

ot maklko po dale4e vodata ne priliча на вода

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 00:51

Бе то в РеадМи-то инсталацията е описана като за идиоти,дори аз се оправих безпроблемно.
Пуснах играта - е ако Халф2 е стакава графика едва ли ще е точно хитът който чакаме.Все пак проблема ми е че когато дам да се джойнна към някоя игра ми казва Error - Stam validatoin need. - някой да има представа защо?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 01:40

.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 01:53

ми аз съм глеаедл треилери и графиката е същята с малката разлика че на треилера е с анбичен докраи аа и аф

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 07:32

велика игра от това което чета но дали наистино щте е така щте видим
още сега почвам да я свалям

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 08:36

Поиграх и имам вече някакви наблюдения.
------------------------
Първо да отговоря на заяжданията за графиката.Ами какво да ви кажа,за игра която е отлагана толкова много си е направо впечатляваща.Наистина има какво да се желае по анимирането на персонажите и движенията им.Обаче от друга страна играта и така си е тежка.След като издух от опциите всичко на "макс" и напусках ботове докато препълних сървъра играта видимо натежа.Значи запазва се един от основните козове на първият CS :arrow: възможността да се играе на болшинството домашни PC.Преставете си ако бе наблъскана със ефекти,пушеци,флаери,динамични осветления блърове и всевъзможни неща и попаднете във сървър със 30 човека??? няма да може фраг да се вземе...от влачене.А така както е направена на "видео-стрес теста" при 1024х768 всичко на "макс" със вкл.АА+АF играта ми дава резултатт около 60fps.

Втори огромен плюс запазили са динамиката и усещането за първоизточника:) гадоветеееее как иначе да постъпят като бе такъв хит първата част.Вижте...може би просто прекалено сериозно и с надежди сте подходили към това продължение на контрата...аз получих това което и очаквах от нея.
---------------------------
Липсата на интерактивност (частична такава) има такова нещо,вярно рушат се нещата оставят следи по стените.От друга страна прав бе този дето каза че се държат нереално заложниците при прострелване.Обаче той да си припомни любимият му DOOM3 със неразрушимите съндъци и стъклата от титаниум:)Там нещата са (doom3) дори по-зле...защото играта трябваще да е размазващ хит,а вижте съдбата и...вече я превъртяхме и забравихме.
---------------------------
Страхотно изнервящ и много молоумен минус е...
Тия дето са я правили явно никога неса били добри на тази игра:(като се бутнеш до бъчва примерно и тъпият ти герой отскача от нея.И така тъпо и упорито докато не я гръмнеш въпросната бъчва.Представете си какво ми се случва ...заставам със снайпер до един прозорец в ляво имам бъчва.Стрелям и се прикривам в ляво :lol: да ама не!!!бъчвата ме връща в центъра на джама и така три пъти докато неме гръмнаха там.Е доста умно при положение че тия бъчви ги има на 100места.
Другото нещо дето несъм намерил още решение е че контрата ми тръгва на 60Hz при winXP и незнам как да го оправя.
----------------------------
Като се сетя още нещо ще пиша пак:)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 08:46

а как да разбера кои сървари са кракнати и кои не.а тоя стим го свалих регнах се сичко свърши и пак не ме пуска да играя help pls!!!

Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 09:06

Цитат:
Другото нещо дето несъм намерил още решение е че контрата ми тръгва на 60Hz при winXP и незнам как да го оправя.

C програмката ATI Tool (refresh rate same as desktop).
Цитат:
а как да разбера кои сървари са кракнати и кои не.а тоя стим го свалих регнах се сичко свърши и пак не ме пуска да играя help pls!!!

Играе се без проблем и на кракнати, и на некракнати сървъри. :devious:

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 10:17

Sim написа:

Играе се без проблем и на кракнати, и на некракнати сървъри. :devious:[/quote]
Мда добра игра напраихме а Сим.Признавам малко съм го забравил Кънтъра - от поне година и половина не съм го играл,ама пак беше готино.Сега за играта:
Ми първо сравнение с 1.6 няма да правя тъй като не съм играл тая версия.Но графиката като за такъв екшън не е лоша.Но по-скоро е нещо на прилично ниво,колкото да отбие номера.Има игри с доста по-добри графики които имат ниски изисквания.А като се има предвид че единственото подобрение е в графиката това за пореден път можем да кажем че това не е нов Каунтър Страйк,а малко подобрение на стария.По-скоро май-трябваше да се казва 1.7Соурс.Не твърдя че е лош,мен ми хареса,но можеше малко да се постараят с нововъведенията.А варелите които спомена Резидент са идиотски просто,баси идеята е тва.На кой му е хрмнало?Тва с херците ще го пробвам после,мерси Сим.Като цяло не виждам нещо толкова интересно в тая игра.И не смятам че ще може да върне много от феновете на които им е омръзнала(като мен). Засега ще успее да ми задържи вниманието,колкото да има с кво да разпускам,ама не смятам че ще ме зариби отново както оригинала.

Но ще изчакаме и ще видим.А до тогава айде да тръгвам вече че тъкмо почваме и пак няма кинти за АК-то.
Stick together team
Go,go,go,
Cover me...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 10:26

а карти за сваляне няма ли шото аз не видех inferno,nuke,italy2 нешто при мене ли липсват и кво!!!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 10:42

aбе хора тая контра какво се води ЦС 2ката ли е или 2ката е не6то друго 4е ... тея заглавия не сам ги 4увал? има ли разлика са 2ката 6те излиза така знам аз или това е тя?

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 10:46

CS е мъртъв. Свалих сорс и к'во? CS със нова графика и модернизирани карти... А CS толкова ми е омръзнал...
Не... SOurce няма да върне CS на върха...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 12:04

e na doом може да неможе да чупиш сичко ама и тук неможеш има столове дето държат на гранати и други такива неща пък на доом поне като метнеш граната лампите се чупеха тук нецъм виждал да изгасват лампи по този начин ам ще поогледам пак а друг много голям минус как може да сложат само 1 модел за контри и 1 за терористи баси в старата контра поне можеше да си избираш как да изглеждаш :(

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com