Един ден в Ада II (РПГ) !! ( правила и мнениея )

Вашите разкази и истории
Публикувай отговор
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Ater_Lux написа:
Deywona написа:Еее, много лошо. Наистина пускаме по нещо ама от дъжд на вятър и скоро работата съвсем ще замре. За съжаление, не виждам начин да предотвратим това, тъй като всичко зависи от добрата воля на писателите.

Хе-хе ,човече не се и надявай ,скоро ще започне учебната година и гледай какво писане ще падне тогава ,ся хората просто ги мързи ,търсят оправдание и абе намират си друга работа ама като почене ще залеят(флууд) форума....

И аз съм на това мнение, ама ме мързеше да го напиша сам :wink:

Гард, адски добра част, само съня да не се окаже пророчество :wink:
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
MM13_666
Обратна връзка:

Мнение от MM13_666 »

Уф най-сетне преборих мързела и прочетох частите. Доста са добри, браво. Само Сентри утре или довечера няма да е зле да се засечем в чата за да споделиш с мен идеята си за Диандра, та да видя дали няма да ми се намеси в основната ми идея. Че да мога да пиша после.
Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

ОК, ще се засечем, всъщност идеята ми е изключително проста и няма да промени плановете ти.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
MM13_666
Обратна връзка:

Мнение от MM13_666 »

Дано, дано. Само дано се засечем по-раничко, че ако Ивъл постне днес за утре трябва да пиша.
Drink their blood,
Kill them all,
Аватар
EviL

Мнение от EviL »

Ами хора ужасяващо съм орязан от времето ( покраи бачкането ). Обещавам утре във седем вечерта ( най-късно живот и здраве ) ще посна часта си !
Злото винаги ще е по-силно !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
Аватар
MM13_666
Обратна връзка:

Мнение от MM13_666 »

От моя страна нямаш грижи. В момента мога да се възползвам от отсрочка във времето :roll:
Drink their blood,
Kill them all,
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Нямаш проблеми, и без това другите не си дават много зор.
Аватар
EviL

Мнение от EviL »

Сори за изключително ниското ниво обещавам следващата част да се реванширам !

П.П. Сигурно изобилства от адски много грешки !

Аватар
MM13_666
Обратна връзка:

Мнение от MM13_666 »

Ивъъъъъъъъъл моля те, моля те, моля те в скоро време да го пооправиш. Заболяха ме очите от толкова грешки!
П.П. Утре ще напиша моята част.
Drink their blood,
Kill them all,
Аватар
EviL

Мнение от EviL »

Draskam ot edno klubche i zatova ena latin. Nachi MM prosto Diandra kurti. Mnogo mi e interesno , wsyshtnost umiram ot lubopitstvo kakvo shte stane sega kato se znae che diandra e veshtica .

Sledvashtiqt da pishe !

Аватар
MM13_666
Обратна връзка:

Мнение от MM13_666 »

Споко Deywona, знам си работата :twisted: А ако го гледаме от реална гледна точка в темата има толкова насилие че вече е за 18+ :wink:
Drink their blood,
Kill them all,
Аватар
EviL

Мнение от EviL »

Малко объркано и кратко ! Явно времето те е притискало защото не е на нивото на предишните ти творения - да описанията бяха добри но сами по себеси те не са достатачни ! Очаквам повече !

Следващият да драска !

ММ аз насилие не съм забелязал - поне в повече от нормалното :wink:

smokey

Re: Един ден в Ада II (РПГ) !! ( правила и мнениея )

Мнение от smokey »

Itzo,vqrvam o6te pomni6 moq nick- pi6e ti SMOKEY!
v tozi sait sum kato pulen neandertalec,no pone 4rez nego se setih 4e moga da se svurja sus teb, tova nqma zna4enie.
Navqrno se dosse6ta6 otkade ti pi6a,mojebi ne ,za6toto ne mi doide na pro6talnoto party, no i tova nqma zna4enie.
interesyva me bi li mogul da mi dade6 nekvi danni za e-mai s tebe moje da ni dotrqbva nqkva vruzka nedai si boje!Vse pak bqhme say4enici 4-5 godini a ne ti znam maila,nito ti moq-sram!

Ok drygoto ne6to koeto me pretesniava e 4e mamkamy deeba tyk nqma nito edin piratski sait koito moga da namerq ne6to svestno i da si go izteglq-naprimer mp-3ki.Za sajelenie nqmam pravo da svalqm ot na6ite si .bg piratski saitove i pri tova polojenie ne moga da si namerq ni6to svqstno kato programa naprimer.

Ta uslugata za koqto te molqq e: pone4e si napred v toq forum,pusni edna obqvka-vupros ot sorta na:"nqkoi znae li svesten free evro server?"
I drygoto ne6to koeto me interesyva6e- kak se kazva6e onaq programka koqto ti pravi english windowsa da moje i na bulgarski,zavur6va6e na 2K mai no ne si spomnqm to4no sega.pls proveri i mi send-i email4e na: malkia_vladi@yahoo.com ...po-dobre tam,za6toto ne znam dali 6te vlezna skoto pak v PC-Mania.

Pozdravi na teb, na ky4eto ti i na vseki dryg koito gi zaslujava!

4ao!

Vladi
Sasuke

Мнение от Sasuke »

Кхъм, простете за недоразумението, мислех че има и други хора преди мен. Тая вечер ще постна.
Когато
ружите цъфтят,
не виждаш другите цветя.
Аватар
EviL

Мнение от EviL »

Ранд часта започва слабо - в смисъл нормално но искам да ти кажа че края се реваншира за всичко за абсолютно всичко ( поздрав ). Наистина бе някак тъжно ( жално ) трябва по често да има такива завършаци !

Следващият да драска !

Ето и редът !
1 Сентри ( Ривър )
2 TheGuardian
3 Evil.
4 MM13_666
5 Deywona
6 He@d_HuNteR
7 Rand_al-Tor
8 ТТ2
9 The_prophet

Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Така, изглежда ТТ2 и The_prophet си пропускат реда, пропускам го и аз поради липса на вдъхновение, така че сега е TheGuardian. Давай Гард... ако ти се пише естествено.
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

Много съжалявам, вероятно и мен ще ме пропуснете.
Нямам време.Изяждат го...ученето и още едно нещо(някои ще се сетят)...
Аватар
EviL

Мнение от EviL »

Значи съм аз наход . Ще почна да пиша вероятно към края на работната седмица ( много нерви напоследък ) !

Sasuke

Мнение от Sasuke »

Аз с удоволствие щях да постна нещо, ама гледам, че последната част е пак моя. Нима разказът умря?
Когато
ружите цъфтят,
не виждаш другите цветя.
Аватар
HELLwINd
Обратна връзка:

Мнение от HELLwINd »

Аре аре моля ви аз още не съм го ичел целия ама и това ще стане и после... :( . Ако трябва ЕвиЛ да пробва да намери нови сериозни и можещи пишещи. Да може би това е жертева, на принципите и пр. но може би е последния отчаян ход. И все пак той/вие си решете, но дано не умре последното стойностно нещо в тоя форум. Пишете не заради флударите или заради мен, а заради себе си.
Публикувай отговор