Itzo,vqrvam o6te pomni6 moq nick- pi6e ti SMOKEY!
v tozi sait sum kato pulen neandertalec,no pone 4rez nego se setih 4e moga da se svurja sus teb, tova nqma zna4enie.
Navqrno se dosse6ta6 otkade ti pi6a,mojebi ne ,za6toto ne mi doide na pro6talnoto party, no i tova nqma zna4enie.
interesyva me bi li mogul da mi dade6 nekvi danni za e-mai s tebe moje da ni dotrqbva nqkva vruzka nedai si boje!Vse pak bqhme say4enici 4-5 godini a ne ti znam maila,nito ti moq-sram!
Ok drygoto ne6to koeto me pretesniava e 4e mamkamy deeba tyk nqma nito edin piratski sait koito moga da namerq ne6to svestno i da si go izteglq-naprimer mp-3ki.Za sajelenie nqmam pravo da svalqm ot na6ite si .bg piratski saitove i pri tova polojenie ne moga da si namerq ni6to svqstno kato programa naprimer.
Ta uslugata za koqto te molqq e: pone4e si napred v toq forum,pusni edna obqvka-vupros ot sorta na:"nqkoi znae li svesten free evro server?"
I drygoto ne6to koeto me interesyva6e- kak se kazva6e onaq programka koqto ti pravi english windowsa da moje i na bulgarski,zavur6va6e na 2K mai no ne si spomnqm to4no sega.pls proveri i mi send-i email4e na:
malkia_vladi@yahoo.com ...po-dobre tam,za6toto ne znam dali 6te vlezna skoto pak v PC-Mania.
Pozdravi na teb, na ky4eto ti i na vseki dryg koito gi zaslujava!
4ao!
Vladi