Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 13 Сеп 2004 10:12

ОК обещавам тепърва развитието.Ако това ви е заинтригувало слеедващият ще е още по-добър.А Дейуона очакваме продължение и от тебе :wink:

Профил

Аватар
Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
Заглавие:
Публикувано на: 13 Сеп 2004 12:03

Ей Хънтър само да не напишеш продължение! Хипер е яко брато! Продължавай в тоя дух!

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Сеп 2004 13:40

Свежо,но историята наистина се развива мълниеносно без да си я "заплел"в началото,в предговор(нямам предвид факти и такива неща).Като цяло инак е много добре,харесва ми и ще продължавам да чета с интерес!

Rivalry се нуждае от теб!Присъедини се сега!

"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 14 Сеп 2004 15:47

- Фишер.Какво стана в Русия?Защо за пореден път усложняваш нещата?Алфа са намерили два трупа,облечени като хора от техния екип,но не могат да разпознаят телата и очакват обяснение.Виждам също че водиш обекта тук.Защо подяволите,след като той,както и цялата операция беше под юриздикцията на руската страна,не на ООН?Надявам се информацията която има да е наистина жизненоважна,иначе ще загазиш сериозно!Да тръгваме към Агенията.
- Сър,информацията е от първостепенна важност.Там имаше...
- Казах тръгваме!В управлението ще говорим.
Полицаите и SAS си тръгнаха,а агентът се качи в единия от трите джипа от ескорта и потеглиха към управлението.

3 часа по-късно в главното управление на Третият Ешелон,Манчестър
- Е очаквам обяснението ти Фишер. - каза шефът на Агинцията.
- Ами ще ви го представя накратко.В екипа на Алфа имаше двама души които изглеждаха странно.Отцепиха се от основнат група и аз ге последвах.В някакво подземие видях че са намерили обекта и го разпитват. направих запис,изслушайте го. - директорът излушва внимателно записа на разговора. - Те се готвеха да го ликвидират и нямах друг избор.Предлагам да разпитме информатора преди да предприемаме каквито и да било действия.
Разпитът започна.Фишер имаше толкова много въпроси че щеше да отнеме дни за да ги зададе.
- Е няма ли да кажеш най-после какво знаеш.Ако ни съдействаш ти гарантираме пълна защита.Тук си на сигурно място.
- Не разбрахте ли?Аз съм мъртъв вече.Нищо не може ме предпази от тях.Те ви притежават!Скоро заради мен всички ще умрете.
Разпитът продължаваше вече 3 часа.Но Сам беше намислил нещо различно.
- Прочетох докладите - каза той - виждам че имаш двама сина и съпруга.Ако ни съдействаш те няма да пострадат.
- Не можете да ги спасите.И тях ще ги убият.И мен и всички.Въпрос на време е!
- Не ме разбра Михаил.Сега можеш да погледнеш този монитор.Както виждаш това са наши агенти,които ще убият синовете ти и жена ти само ако им кажа.
- Вие сте чудвища.Светът трябва да се отърве от вас завинаги.Радвам се че ще умрете.Ще ви кажа само едно.Днес ще умре президентът на САЩ и вие не можете да го предотвратите.И когато това стане ще дойде и вашият край.
- Кажи какво знаеш подяволите.Кажи ми веднага или ще им наредя да убият семейството ти. - избухна Фишер.
- Съвсем скоро светът ще е изцяло под контрола на Гилдията,а вие ще отидете на дв метра под земята.
- Застреляйте жената - нареди Фишер.Потресаваща гледка,но в свят като сегашния трябва да се правят малки жертви за да се предотвратят по-големите.Това беше практика използвана от всички агенции,а Ешелонът я беше измислил и не се свенеше да я прилага.
- Хайде Михаил.Все още можеш да спасиш синовете си.Кажи ни какво знаеш и ще ги пощадя.
Руснакът беше потресен,в очите му се четеше болка,обезверен,знаейки че няма да понесе смъртта на децата си той промълви:
- Обещайте поне да се опитате да ги пазите.Ще ви кажа всичко което знам.- Получавайки положителен отговор,той започна - Преди няколко години в Русия една безумно богата фамилия в сянка купи някои от най-големите корпорации.За година тя владееше руският пазар,но това не беше достатъчно защото властите се досещаха и фамилията стигна още по-далеч.Руският президент и част от парламента са нейни подставени лица.От там вече беше по-лесно.Те дърпат конците на някои от по-малките страни в света.Заедно с още няколко огати личности и компании в сянка образуваха Гилдията.Новият президент на Франция,Балзак е техен човек,английският крал Хари е тяхна пионка,а дори част от американският сенат е под техен контрол.Президентът на САЩ беше почти член на гилдията,но беше убит при нелепия терористичен акт и нямаше време за подгтовка на избори,затова беше избран онзи техен актьор,който не е под техен контрол.ООН успя да се отърси от влиянието на Гилдията засега след смяната на ръководството,но това няма да продължи дълго.Скоро и ООН ще е поредната пионка в ръцете им.И утре това ще бъде променено.Скоро Гилдията ще управлява целия свят.
- Това е невъзможно.Президентът на САЩ има достатъчно охрана.Най-добрите агенти го пазят.
- Не разбирате ли?Сенатът напоследък смята да се отцепи от Гилдията.Утре във Вашингтон ще избухне ядрена бомба!
- А ти откъде знаеш толкова много?Каква е твоята роля?Защо не помагаш?Нещата не се връзват САЩ не биха допуснали такова нещо.
- Гилдията скоро ще притежава САЩ.Аз съм просто пионка,която знае в какво се е зъбъркала и искам да ви помогна защото ако ги спрете моите деца поне щи имат шанс да живият.Мога да ви дам някои пароли и извлечения от банкови сметки които потвърдят казаното.Знаех си че ще дойде денят в който ще решат да се отърват от мен и се подсигурих.
След направените проверки някои от твърднията се доказаха,но за да се докаже съществуването на гилдията трябваше да бъдат заловени няколко важни клечки с висок ранг в Гилдията.За атевтатът във Вашингтон също се нуждаеха от доказателства и операция по залавянето им беше неотложна.
- Информацията е от първостепенна важност Фишер.Ще поискам допълнителна охрана за Базата и ще потърсим информация.Предполагам след няколко часа ще ньсочем операцията.Ако това се окаже вярно нямаме никакво време.
- Сър,имаме пробив на портала.До всички агенти тревога първа степен.Голяма група командоси проникна току що в управлението.Изгубихме охранителните камери.Алармената система не работи...
Изведнъж се чу пронизителен звук,експлозии,хилядите електрически инсталации,монитори и сървъри се бяха пръснали.Настана хаос в огромният подземен комплекс,намиращ се на повече от 1кв.км в покрайнините на Манчестър.Теорията за световна конспирация се доказваше вси повече със всеки изминал час.Такава мащабна атака не може да бъде организирана просто така.Сам си мислеше всичко това,докато тичаше към стаята с резервите генератори,за да ги включи ръчно.Системата оповести включването на резервното захранване.Фишер изтича до склада за екипировка и от там взе вярната си SC-20K.Знаеше че нападателите скоро ще пробият и нивото на окмплекса с ограничен достъп в което се намираше в момента.Намерайки още десетина агенти се подготвиха да спрат атаката на второто ниво от комплекса.Престрелки се чуваха отвсякъде и разбраха че нападателите идват.
- Стойте тук и заемете позиции за отбрана.Сетих се нещо! - нареди Сам и оставъйки се затича към аварийните изходи.Скри се в една стая и се заслуша.Определено ставаше нещо.Изведнъж се чу силен шум,все едно е паднало нещо масивно,направено от метал.Аварийният изход беше остарял отдавна,вратата поддаде,беше разбита и през него нахлуха няколко души.Паметта на агента му помогна за пореден път.Това бяха командосите от Бразилия.Те се разпръснаха и Фишер предположи че търсят руснака за да довършат започнатото.След няколкото изстрела,които се чуха от заглушителя единият от тях лежеше мъртъв на пода.Сам го претърси и огледа набързо.Беше доста едър,носеше тежка бронежилетка и каска.Това което го изненада беше зеленият дракон на гърба му.Това може би са "Драконите" за които говореше Михаил.Сам се насочи към стаята в която беше оставил руснака точно преди атаката.Влизайки вътре той завари Михаил на колене с опрян в главата пистолет.Но това сега не вълнуваше агента.По интересен беше човекът който държеше пистолета.С влизането в стаята Фишер забеля че втори пистолет беше насочен към него.Тези очи никога нямаше за ги забрави.Това беше жената,която се опита го убие в Бразилия.
- Отново се срещаме Фишер!Този път няма да бъде допусната грешката от Бразилия.Няма да се измъкнеш жив от тук. - каза тя.
- Пусни оръжието Сам.Не си заслужава да умрем и двамата.Ела с мен и ще получиш пари и власт колкото никога няма да имаш в Ешелона.
- Говориш ми така сякаш се познаваме.Остави оръжието и Ешелонът ще ти предложе сделка.Знам че работиш за Гилдията.Но скоро от ня ще останат само отломки.Знаеш че няма да се измъкнеш.Ешелонът ще те защити,ако напуснеш гилдията и ни дадеш информацията която имаш.
- Не ставай глупав,никой не напуска гилдията.Първо ще свърша това,за което дойдох каза тя.
- Погрижете се за семейството ми. - каза Михаил,миг преди да получи куршума който от толкова време го очакваше.
- Която и да си знаеш че няма да се измъкнеш.Скоро ще дойдат пдкрепленията.Ешелонът ще те намери.
- Ешелонът няма да съществува скоро.Пусни оръжието Фишер,предупреждавам те.След утрешният ден светът вече няма да е същия.Няма смисъл да умираш,като знаеш че нищо няма да промениш. - Бронежилетката нямаше да издържи изстрел от Пустинния Орел,който тя държеше,а нямаше шанс да го избегне,защото въпреки че залата беше огромна се намираха само на три метра разстояние.
- В такъв случай не ми оставяш друг избор! - каза агентът и се прицели в нея.Но в същия миг се разколеба от едно единствено нещо - почувства опряното в тила му дуло на автомтично оръжие.Чу се изстрел...

Надявам се тоя завършек на епизода да не се е изтъркал вече.Очаквам мнения.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Сеп 2004 16:28

Добре.Да,много добре.Общо взето го изчетох на един дъх.

Rivalry се нуждае от теб!Присъедини се сега!

"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 14 Сеп 2004 20:59

Много се радвам че оценявате разказа ми.Сега почва даскалото и може да се позабавя няколко дни но обещавам да не претупвам следващата част.Тръпнете в очакване...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2004 11:50

Rаказа е мнооо як!

Профил

Аватар
Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2004 12:42

Ей тка те искам брато! Чудно кво ли става с Фишер! Само внимавай да не обидиш Стелт!

Алберт Айнщайн

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2004 17:16

Кога ще има продължение?

Алберт Айнщайн

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2004 17:58

HUN73R™ написа:
Сега почва даскалото и може да се позабавя няколко дни но обещавам да не претупвам следващата част.Тръпнете в очакване...

...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Сеп 2004 12:55

Сам седеше с насочен срещу тайнствената жена пистолет и се чудеше защо нсе още е жив,но не можеше да отклони погледа си защото вече замалко да умре в подобна ситуация.
- Добре ли си Сам? - това беше гласът на Питър,от екипа му. - Какво става коя е тази?
- Овладяхте ли положението?Какво става откъде се появихте? - попита Фишер.
- Ами имахме задача,когато чухме какво става в Агенцията и въпреки изричните заповеди се върнахме.Доведохме и екипа който ни беше даден за мисията - около петдесет командоса от SAS.Пак ти спасихме кожата Фишер.То да не те остави човек сам и ти да не оплескаш нещо...
- Стига празни приказки.Сложи и белезниците на тая и я води с нас.Да видим какво е останало от Управлението и да решим къде да я разпитаме.Тя има информация от първостепенна важност.
Вървяха из комплекса и навякъде виждаха тела на мъртвите агенти и на нападателите.Сам виждаше много хора с които до вчера си е говорил за политика,оръжия и лятното световно първенство да лежат безжизнено на земята.Картината му напомняше на момента в който заедно с полицията намериха мъртвите заложници преди десет години сред които беше и жена му.Джони Лии ги настигна и им съобщи че директора също е убит.Сам се закле да отмъсти за смъртта ва дългогодишния си приятел и шеф,но за момента тези мисли му изглеждаха далечни,той се беше научил да се примирява донякъде със смъртта която виждаше всеки ден и в момента мислеше само за предстоящото покушение,за настоящите събития и за сведенията които имаше жената.Влязоха в една зала.
- Първо ми кажи коя си ти и откъде знаеш толкова за мен.
- Няма смисъл след един ден вече ще е късно да направите каквото и да било.Аз ще почакам...имате ли нещо за ядене? - Сам се замисли.Тя не изглеждаше податлива на каквито и да е внушения,беше и нахална и агентът не успя да пренебрегне красотата и,но това не можеше да го разсее.Обичайните методи нямаше да помогнат.Сам се беше научил да познава хората от пръв поглед,да чете в мислите им,в очите им - страх,нашмешка,наглост,но тези очи не казваха нищо,бяха празни и безизразни.В тях той виждаше само студенина.Студенина,каквато няма дори на Северният полюс.
- Не смятам да използвам обичайните глупости. - започна агентът - чудех се защо го правиш?Какво ти обеща Гилдията за да убиваш толкова хора,жени,деца...
- Няма смисъл да се опитваш да изтръгнеш нещо.Вече нищо няма смисъл след провала ми.Предполагам Михаил те е светнал за доста неща.Ако се намерим някъде в Ада след утрешният ден ще ти разкажа,обещавам. - каза тя,но по изражението и си личеше че това не е поредната доза сарказъм.
- С каквото и да те заплашват Ешелонът ще ти помогне.Знаеш чи стоиш на грешната страна.Светът който ще създаде гилдията ще е един свят в който човечеството ще робува на парите,милиардите и заблуждавани от своити водачи-марионетки.А ти искаш да обречеш света на такава съдба.Защо?
- Вече всичко е изгубено.Дори животът ми така че няма да изгубя нищо като ви кажа.Но и вие нищо няма да направите,защото ще е късно.
Гилдията ще убие приятелите ми,роднините ми,но вече е късно.Те сигурно са мъртви вече,но скоро и моят час ще дойде.Ще започна отначало.
Преди дванайсет години бях привлечена в организация,под предтекст че е таен клон на ЦРУ,като ми казаха да не споделям това с никого.Но когато убиха годеника ми след като им казах се свързах с истинското ЦРУ,където ми обядниха че работя за организация,известна като SD-6.Станах двоен агент и с развитието на нещата разбрах че се замесвам в нещо много по-голямо.Дванайсет бивши агенти от всички страни - Русия,САЩ,Англия,Китай,Германия и др.Те образували Съюза на дванайсетте.Съюз с неограничени ресурси и възможности ставащ все по-могъщ със всяка изминала година,прониквайки в най-високите стъпала на властта,превръщайки дори президенти на големи и могъщи страни в свои послушни кученца.ЦРУ се бореше с всички сили срещу тях,но Съюзът реши да пожертва SD-6 за да накара ЦРУ да вярва че е победило.И така спечелвайки време Съюзът на дванайсетте получи силни позиции в САЩ и ЦРУ вече беше в краката им.Съюзът на дванайсетте се нарече Гилдията,а аз бях привлечена чрез купища заплахи за техен агент.Явно знаеха всичко за мен и нямах друг избор иначе приятелите ми,роднините ми щяха да бъдат убити.Но сега вече е късно.А утре ще е краят на Свободният свят.Хайде нека да видим какво ще успеете да промените за 24 часа.Както ви казах тази информация няма да ви помогне.Казвам се Сидни.
- Моментално заминавам за Вашингтон.Този атентат трябва да бъде предотвратен на всяка цена.А ти ще дойдеш с мен и ако ми помогнеш да го спрем обещавам да измислим нещо.
- Агент Самюъл Фишер? - трима костюмари влязоха в стаята - Имаме да ви зададем доста въпроси.Аз съм заместник-секретарят на ООН.Очакваме опис на щетите и всичко което знаете за атентата.Доколкото разбрах директорът е мъртъв и вие като старши агент временно ще поемето командването на Агенцията,но няма да предприемате никакви действия без да сте ги съгласували с мен.Виждам че сте си намерили някого за разпит,но сега имате по-важна...
- Слушай книжен плъх такъв.Утре във Вашингтон ще избухне ядрена бомба и ще убие президента на САЩ.Тази жена е единствената която може да го предотврати.Ако не ми се бъркаш ще си запазиш поста.Гледай си документите и ми вярвай - не искаш да ми заставаш на пътя. - Сам излезе за да подготви излитането и да поговори с оцелелите след атаката за предстоящата операция.Заместник-секретарят се примири и остави нещата в ръцете на агента.
След половин час излетяха от близкото военно летище.Сам взе екипа си и ,,информаторката" и спасяването на света започна.Щяха да пристигнат след 3 часа(новият свръхзвуков Фалкон 3000 специално произведен за агинцията оправда цената си) и през това време Сам реши отново да чуе новините от света:
- Вие сте с новините на BBC.Днес ООН представи доказателства за корупция във високите етажи на властта на Руската Федерация.Нищо не се знае публично,но се предполага че ще започнат действия срещу корупцията.
- Окупацията на САР продължава въпреки неодобрението на световните суперсили.В района има вече 4 американски самолетоносача и голям придружаващ ги флот.Продължава дислокацията на десанти части и изглежда че САЩ се готви за мащабна операция в Южна Африка.Но за момента това остават само догадки.
- Днес САР обяви че няма да позволи на агресорите(САЩ) да навлязат в териториите и и е готова за евентуална война.Вчера републиката обяви че новозакупените Еврофайтър Тайфун 2000 и Сухой 3000 са приведени в пълна бойна готовност и са готови да бранят страната.60-тонните танкове Центурион закупени от Великобритания вече патрулират по бреговете.Доставките от Хеклер & Кох продължават.
Отново същото уравнение - пари + оръжия=войни=още пари.И светът продължава да се върти... - мислеше си Сам.Изключи телевизора и се отдаде на съня до пристигането.
Събуди го лекият допир с пистата при кацането на летището.Пред самолетът го чакаше ,,делегацията по посрещането" - CIA,FBI,NSA - беше работил с тези хора - винаги търсещи възможност да се докажат,да блеснат,да покажат превъзходство и накрая винаги ставаха за смях.Професионалисти няма що.Фишер се надяваше поне този път да си свършат работата защото не му се мислеше за последствията.
- Господин Фешир разбрах че вие ще водите операцията.Искам да ви уверя...
- Спестете си празните приказки.Докато не получим сведения за бомбата трябва да проверим целия възможин диапазон.Предполага се че бомбата ще се взриви някъде до Белия дом,затова ще отцепим район в радиус от 2 километра.Искам поне 2 хеликоптера с радиационни сензори да кръжат във въздуха.Няколко екипа на SWAT да са в готовност.Също така подгответе хеликоптер със сапьори който да кръжи над града.
- Да сър. - отговориха агентите. - Сега ще ви заведем в командния център. - този път се бяха подготвили - на площадката за неликоптери отдалеч се виждаше огромното туловище на вертолета CH-A1 Havoc.Беше натъпкан с електроника и само очакваше заповедта за илитане.
Всичко беше готово и огромното туловище на хеликоптеро бавно се отлепи и се издигна.
- Сега е моменто да ми разясниш всичко.Искам да знам какво да търсим.Очаквам подробности. - обърна се Фишер към Сидни.
- Ами не знам много подробности.Човекът е французин и доколкото знам ще са 3ма.Предполагам че ще им трябва микробус защото бомбата едва ли е малка.
... - Сър имаме нова информация - бомбата е американска,открадната е от военна база в Северна Каролина и е от типа BFG-9000A1.Ядрото е 2к тона,предназначено за тактически ядрени удари.Предполага се че диаметъра на действие е около 2.5км,но предполагаемите жертви са над половин милион души.Бомбата може да бъде транспортирана с камион или голям микробус...
- По дяволите,кажи ми какво да търсим - изкрещя Сам. - обеща да ми помогнеш.Изкаш светът да стане притежание на гилдията заради теб ли??? - сидни се мъчеше да си спомни нещо или поне така изглеждаше.
- Сигурна съм че съм го виждала някъде.Ами да той беше някакъв френски делегат който щеше да пристигне в страната.Беше някакво странно френско име.Предполагам че са измислили нещо за да напъхат бомбата в някоя лимузина например.Той е от високопоставената делегация и сигурно ще дойде с някоя огромна лимузина.Той е начело на атентата.
- Ами в такъв случай ни остава само да изчакаме пристигането на демегацийте за срещата с президента днес в 1 следобед.Още 1 час.
..............
12:30PM
- Сър,делегацийте пристигнаха.В момента сапьорите проверяват колите им.засега нищо.Няма повишени нива на радияция нито каквито и да било други излъчвания.Само един от дегатите гово ри по сателитен телефон с майка си в момента.Ако намерим нещо ще ви съобщим веднага.Няма и никой отговарящ на описанието във френската делегация.
.............
02:25PM
- Сър президентът е недоволен че задържаме срещата вече час и половина.Мисля че няма опастност и бомбата не е тук.
- Добре пускайте ги. - нареди Фишер - по-дяволите не се връзва.Трябваше да дойде с тях.Сидни ти каза че бомбата ще дойде с френската делегация,защо ме излъга?За пореден път ти казвам да ми съдействаш.Не разбираш ли че целият свят е застрашен?
- Това бяха само догадки.Не знам подробности,но беше запланувано президентът да бъде убит с ядрена бомба днес.Не знам какво става,но се и сещам за друг начин да я вкарат в охраняемия периметър.Просто не знам,защо настояваш,аз ти казах че няма ги спрете,никой не може...
- Няма да се откажа.- каза Фишер - Хеликоптерите да се разпръснат,проверявайте всяка съмнителна кола,искам още полицаи за патрули!
- Да сър.
.............
08:30РМ
- Сър денят мина без инциденти.Президентът и ескортът му се насочват към летището откъдето ще излети за утрешната среща с Крал Хари във Лондон.Какви са заповедите ви?
- Вече нищо не разбирам,разузнаването потвърди всичко.Нищо не разбирам,по дяволите.Разпуснете частите.
- Фишер,как не се сетих по рано.Бомбата сигурно ще е на летището - каза Сидни - помисли само - докарват я с някой малък самолет и не я изнасят от там а най-спокойно си чакат.Няма друго обяснение.
- Колко съм сляп.Сапьорите и SWAT да се насочат към летището,противо-радиационните екипи да тръгват.Пилот - курс към летището.Днес дори господ не може да ни спаси,съдлата на света е в наше ръце.Надявам се да не се проваля.
- Сър,сензорите отчитат повишено радиационно излъчване някъде в хангарите.Не можем да определим точно,но сме сигурни че е бомбата.
............

Е тва стана толкова дълго,че се надявам някой все пак да го прочете :D

ЕДИТ - май някои ги мързи или просто не ги кефи не знам,ама се пак ако няма интерес ше го зае** и толкоз :? ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Сеп 2004 18:25

Ааааааааааааааааааааааааа! Човек много е якоооооооооооооооооооооооооо! Как го измисляш по дяволите! Особено преплитането с "Наричана още"! Хайде по дзяволите! Пиши продължение! А и тея защо не отклонят кордона на президента! От къде си помисли че няма да го прочета!

Алберт Айнщайн

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 24 Сеп 2004 23:12

Coder написа:
Ааааааааааааааааааааааааа! Човек много е якоооооооооооооооооооооооооо! Как го измисляш по дяволите! Особено преплитането с "Наричана още"! Хайде по дзяволите! Пиши продължение! А и тея защо не отклонят кордона на президента! От къде си помисли че няма да го прочета!

Ееех Кодер мерси че си го прочел наистина. :wink: Радвам се че някой ми чете писанията,сори че са толкоз дълги ама историята мислено съм разделил просто и ше е кофти да деля на малки епизоди ще се загубитръпката.Обещавам скоро продължение,ама май само ти ше го прочетеш а Кодер?Все пак се надявам на още публика.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Сеп 2004 14:45

HUN73R™ написа:
Coder написа:

Ееех Кодер мерси че си го прочел наистина. :wink: Радвам се че някой ми чете писанията,сори че са толкоз дълги ама историята мислено съм разделил просто и ше е кофти да деля на малки епизоди ще се загубитръпката.Обещавам скоро продължение,ама май само ти ше го прочетеш а Кодер?Все пак се надявам на още публика.

Да наистина ако след всяка част на разказа темата е видяна само още веднъж то това ще съм аз! Просто много ме кефи! И да не земеш да го свършиш след момента с бомбата на летището! Искам още много продължения! Всъщност не искам да ти се меся но защо не включиш и Делта Форс частите!
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Алберт Айнщайн

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Сеп 2004 20:02

Аре кога ще е продължението че от нетърпение сам ще зема да го напиша!

Алберт Айнщайн

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2004 20:45

Coder написа:
Аре кога ще е продължението че от нетърпение сам ще зема да го напиша!

Абе споко,като си взема новия компютър ще напиша продължението,сега съм до половината.Все пак се надявах и други да четат писанията ми,ама айде.Не оставям недовършени работи и ще завърша разказа.Има още няколко части,ше гледам и да са малко по-кратки.
След 2-3 дни макс ще постна продължението.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Окт 2004 16:20

Абе човекоо що си мислиш че всеки който е прочел разказа ти трябва да постне след това.Да те опсува или похвали.Мене ме кефи въпреки че прилича доста на това на Стелт ,ама си има свойте достойнства.
Но на мене лично ми се вижда тъпо след всеки разказ който съм прочел да пиша ооооооо много ЯКО.
ААА бе тва яко вЕЕЕЕЕ.
:)
Ако има кво да кажа поствам ако не ...
(Имам железна логика а)-ако не не поствам:)
Е може би е по-правилно да покажеш че си минал от там откъдето си минал оставяики по едно ЯКО, но...

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 02 Окт 2004 18:25

HELLwINd написа:
Абе човекоо що си мислиш че всеки който е прочел разказа ти трябва да постне след това.Да те опсува или похвали.Мене ме кефи въпреки че прилича доста на това на Стелт ,ама си има свойте достойнства

Добре де ама това ми е първия сериозен разказ и се надявам да разбера грешките си(със сигурност има) за да ги коригирам следващия път.А и просто ми се искаше да разбера дали още някой го чете.Наистина няма смисъл от постове ,,яко е,браво",по скоро очаквах съвети и критики.

Профил

Заглавие: hubu e
Публикувано на: 03 Окт 2004 16:41

abe pi4 ti si nqkaf kompleksar
istoriqta si e adski qka ama ti se povtarq6 4e ne e hubava ...nedei tyka :?
ae 4akam prodylejnie
p.s. prosto me myrze6e da pi6a ina4e mnooooo e qko

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2004 19:14

HUN73R™ написа:
HELLwINd написа:
Абе човекоо що си мислиш че всеки който е прочел разказа ти трябва да постне след това.Да те опсува или похвали.Мене ме кефи въпреки че прилича доста на това на Стелт ,ама си има свойте достойнства

Добре де ама това ми е първия сериозен разказ и се надявам да разбера грешките си(със сигурност има) за да ги коригирам следващия път.А и просто ми се искаше да разбера дали още някой го чете.Наистина няма смисъл от постове ,,яко е,браво",по скоро очаквах съвети и критики.

Ми един съвет - значи ако тея обезвредят бомбата не бързай да разплиташ историята (САЩ обяви че изтегля войските си от Африка) а я продължи! Например ходовете на правителството във тази война тактическите им ходове!

Алберт Айнщайн

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com