Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2004 09:41

Аз съм за второто, предполагам и Хикс.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2004 10:00

Да , точно затова е списъка на игрите , за да не се повтарят ! Макар , че все още има кретени , които си слагат каквото искат , даже някои ми пращат ЛС да им дам картинка за загадка , но карай вече съм свикнал с това ! И вече моля ви всеки нов , който мисли да участва и не само нов , а и сегашните юзъри да прочетат шибаните правила , за да знаят за какво става дума , не после аз да съм ви виновен , че съм седнал и съм ги направил !
_=:offtopic:=_Са последно не разбрах кой е Dark Revenant , ДарК ли или кой ! :roll:
1. Препоръчително е Screen-a да е от филмче , спецялно за стратегии или RPG-та , но може и от Gameplay-a на играта.
2. Най-добре е всеки, който поства да качва своя скрийн на hit.bg Така, няма да има оплаквания от това, че не може да се види скрийна, защото hit.bg или BOl.bg се вижда от най-много интернет доставчици.
3. Също ще има и списък с игрите.
4. Препорачително е Screen-a да е от игра която е ИЗЛЯЗЛА , но може и от все още неизлязла игра
5. При три погрешни опита за познаване за дадена Игра или след изтичане на 5 часа от постването на скрийна, човека, който е дал загадката трябва да даде поне един жокер.
6. За да е по-красива играта, нека всеки, който ще поства, първо да погледне първата страница и по-точно този пост и да огледа списъка. Този, който е наход, трябва да ни изпита с някоя нова игра!
7. Когато някой познае играта, което става след отговор на този, който е дал загадката, то той е наред да задава.
8. При 24 часа неотговаряне от страна на този, който дава загадката, наход е този, който е задавал предния рунд , като печели 5 точки.
9. Не забравяйте да кажете за колко точки е загадката ви.
10. ВАЖНО - Картинките трябва да са с размер максимум 640/480 !!!
11. Нека снимките да са в .jpg , .jpeg формат , а не .bmp
12. Тези който не мислят да играят повече от един час, да не почват изобщо...
13. Участниците да бъдат само регистрирани се юзъри , а не гости.
14. Щеима и класация , точно под листа с използваните досега игри.
15. Игрите трябва да са по-новички ..... не да дадете някоя от 1980 година ..... да са максимум от 2000 година !!!
16. Последното и най-важно правило е - забавлявайте се !!!!!!!!!!!!!!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2004 11:51

Dark Revenant е The_Dark_One

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2004 13:48

И на коя шугава страница е тоя списък от преди бог знае колко време, че не разбрах?
А, или може би трябва да разгледам всички страници и да помня коя игра е постната и коя не?
П.П- Аз бивам наричан Дарк от няколко месеца преди ДарК да започне да пише във форума.

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2004 15:06

Само 1 нещо не ми е ясно, и виждам, че никой не ми е чел постовете, зтова ще пиша с голям шрифт!НЕ МИСЛЯ, ЧЕ Е ЧЕСТНО ПРИ НЕПОЗНАТА ИГРА ДА СЕ ДАВАТ ТОЧКИТЕ НА ТОЗИ, КОЙТО Я Е ЗАДАЛ!!! И ПАК ПОВТАРЯМ- АЗ СЕГА ЩЕ ДАМ ЕДНА ЗАГАТКА ЗА 1МИЛИАРД ТОЧКИ, ДЕТО НИКОЙ НЯМА ДА Я ПОЗНАЕ, И КАКВО? ЩЕ МЕ ОСТАВИТЕ ДА СИ ПИША 1МИЛИАРД ТОЧКИ НА СЕБЕ СИ, ТАКА ЛИ? НЕ МИСЛЯ! И ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ОЩЕ НЕЩО. ПО ДЯВОЛИТЕ НА КОЙ МУ ТРЯБВАШЕ ДА ПРОМЕНЯ НАЧАЛНИТЕ ПРАВИЛА?Предполагам, че и други ще се съгласят с мен!

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2004 15:10

Не си ме разбрал Хикс ! Правилото има предвид , че колкото и точки да даде той , ако не му познаят загадката печели 5 точки - нява нищо общо с броя на точките зададени за загадката !

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2004 15:14

Spider-Man™ написа:
Не си ме разбрал Хикс ! Правилото има предвид , че колкото и точки да даде той , ако не му познаят загадката печели 5 точки - нява нищо общо с броя на точките зададени за загадката !

Пак не мисля, че е справедливо, при положение, че аз най-често давам по 3-4 точки за игра! Според мен, това правило трябва да се промени, тоест да се дават по 1 или 2 точки (максимум), все пак този, дето е дал загатката няма да си е правил труда да си блъска главата, аджеба коя е тая геймка, а само ще я издирва! То ако се дават по 5 точки така, той за 3-4 непознати негови игри ще стане на 2-3 място, а пък няма да си е мръднал пръста да познава загатките на другите :wink:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2004 15:27

Ами добре , но не се обръщай към мен , вярно , че аз направих правилата , но теса БЕТА :wink: правила ! Единствено към Максата трябва да се обърнеш понеже аз вече нещо загубих връзка с него ! :roll:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2004 15:54

Hicks, искаш да кажеш, че е лесно да се намери игра, която никой не я е виждал ли?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2004 16:19

Sentry написа:
Hicks, искаш да кажеш, че е лесно да се намери игра, която никой не я е виждал ли?

Не, която никой не е виждал, а такава, каквато не е оставила трайни спомени у някого, и той няма да се сети за нея! Има разлика! :wink: Аз поне се сещам за 4 такива игри, които могат да останат непознати!

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Авг 2004 11:00

По мои изчисления мина 1 ден откакто Тъмния пусна последния си шот. Май и никой не го е познал де, така че да казва коя е играта и да пуска нов шот.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Авг 2004 11:43

Sentry написа:
По мои изчисления мина 1 ден откакто Тъмния пусна последния си шот. Май и никой не го е познал де, така че да казва коя е играта и да пуска нов шот.

Ама не е дал поне 1 жокер :wink:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Авг 2004 15:33

Ако до вечерта не сте го познали, давам нов шот.
Жокер:Играта спада към Action-Adventure жанра.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Авг 2004 19:25

Аз предположих American Mac Gee's OZ, ама не знам дали си говидял.
Може и да е от American Mac Gee's Alice

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Авг 2004 21:33

Повярвай ми Сентри, нищо в тази тема не убягва на очите ми.
Не, никой не позна.
Играта е The Nightmare Before Christmas. Не сте ли гледали филмчето, бре? Поредното доказателство, че зад всяка простотия появила се на екрана се крие потенциална игра (демек, няма идеи).
Ще дам шот като едит на поста.

ЕДИТ:
За 2 точки:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Авг 2004 09:39

Бе познах Джак тиквата, ама не се сещах за името на филмчето.

Това новото да не е Ultima(не ме питай само коя част щото те са около 10(9+1 зарязан проект и 1 римейк))

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2004 20:20

Corporal_Hicks® написа:
Phantom написа:
Нещо си в грешка. На първия мотор пише АВТ 2. Като отворих гугъла и го написах излезе тази игра и познай какво-имаше картинки със същите превозни средства. Пробвай и ти.
Ето ти и линк: http://www.acclaim.com/games/atv2/
Даже и да бъркам някъде не можеш да отречеш че приликата е удивителна, даже и надписа:
Аре познайте моята де:

Dune?

Съжелявам за забавения отговор, но нямах нет доста време
играта е Total Annihilation

Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2004 20:41

Казах я преди 30-40 страници ! :P

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2004 23:40

Tая игра ще се възражда ли, или това е просто някой, решил да се разрови из темите?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Окт 2004 12:34

Ми аре да се възроди викам аз! Bones ти си човече :wink:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение