Да , точно затова е списъка на игрите , за да не се повтарят ! Макар , че все още има кретени , които си слагат каквото искат , даже някои ми пращат ЛС да им дам картинка за загадка , но карай вече съм свикнал с това ! И вече моля ви всеки нов , който мисли да участва и не само нов , а и сегашните юзъри да прочетат шибаните правила , за да знаят за какво става дума , не после аз да съм ви виновен , че съм седнал и съм ги направил !
_=:offtopic:=_Са последно не разбрах кой е Dark Revenant , ДарК ли или кой !
1. Препоръчително е Screen-a да е от филмче , спецялно за стратегии или RPG-та , но може и от Gameplay-a на играта.
2. Най-добре е всеки, който поства да качва своя скрийн на hit.bg Така, няма да има оплаквания от това, че не може да се види скрийна, защото hit.bg или BOl.bg се вижда от най-много интернет доставчици.
3. Също ще има и списък с игрите.
4. Препорачително е Screen-a да е от игра която е ИЗЛЯЗЛА , но може и от все още неизлязла игра
5. При три погрешни опита за познаване за дадена Игра или след изтичане на 5 часа от постването на скрийна, човека, който е дал загадката трябва да даде поне един жокер.
6. За да е по-красива играта, нека всеки, който ще поства, първо да погледне първата страница и по-точно този пост и да огледа списъка. Този, който е наход, трябва да ни изпита с някоя нова игра!
7. Когато някой познае играта, което става след отговор на този, който е дал загадката, то той е наред да задава.
8. При 24 часа неотговаряне от страна на този, който дава загадката, наход е този, който е задавал предния рунд , като печели 5 точки.
9. Не забравяйте да кажете за колко точки е загадката ви.
10. ВАЖНО - Картинките трябва да са с размер максимум 640/480 !!!
11. Нека снимките да са в .jpg , .jpeg формат , а не .bmp
12. Тези който не мислят да играят повече от един час, да не почват изобщо...
13. Участниците да бъдат само регистрирани се юзъри , а не гости.
14. Щеима и класация , точно под листа с използваните досега игри.
15. Игрите трябва да са по-новички ..... не да дадете някоя от 1980 година ..... да са максимум от 2000 година !!!
16. Последното и най-важно правило е - забавлявайте се !!!!!!!!!!!!!!