[game]Познайте разказа !
- Reaf
- В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
- Обратна връзка:
Ето едно от мен:
"The colonies of men,long since abandoned after the fall of the ancient InterStela Corporations.
Isolated and detached from the Empire,free to prosper and flourish...untill now.
They have come to claim our world.They brought war down on our cities,our homes....The end...was drowing near."
Не вярвам да ви затрудни.
"The colonies of men,long since abandoned after the fall of the ancient InterStela Corporations.
Isolated and detached from the Empire,free to prosper and flourish...untill now.
They have come to claim our world.They brought war down on our cities,our homes....The end...was drowing near."
Не вярвам да ви затрудни.
In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
Soul ReaverTumbling, burning with white-hot fire, I plunged into the depths of the abyss. Unspeakable pain... relentless agony... ... time ceased to exist... ... only this torture... and a deepening hatred of the hypocrisy that damned me to this hell.
An eternity passed, and my torment receded, bringing me back from the precipice of madness. The descent had destroyed me... and yet I lived.
"Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."
...
...и тои ни разсмива6е вси4ки в автобуса....
Nqkoi lameri kato......da ne spomenawam imena nqmat mqsto tuk
...
Преведи ми го че сам зле с англиискияReaf написа:Да давам ли жокери.
Nqkoi lameri kato......da ne spomenawam imena nqmat mqsto tuk
- Reaf
- В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
- Обратна връзка:
Добре,ето:
Колониите на хората,отдавна изоставени след разпадането на старите ИнтерСтела Корпорации.
Изолирани и откъснати от Империята,Свободни да се развиват и еволюират...до сега.
Те докараха войната над нашите градове,нашите домове.Края...се приближаваше.
Предупреждавам,че е от игра,да не помислите че е от разказ.
Колониите на хората,отдавна изоставени след разпадането на старите ИнтерСтела Корпорации.
Изолирани и откъснати от Империята,Свободни да се развиват и еволюират...до сега.
Те докараха войната над нашите градове,нашите домове.Края...се приближаваше.
Предупреждавам,че е от игра,да не помислите че е от разказ.
In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
- Soulharvester
- SneakyDude
- Обратна връзка:
- Soulharvester
Чак сега забелязвайки , че тази тема е още жива , и като я прочетох се идразних , ама много ! Точно с три поста темата ми е експлоатирана , и се превърна от това което аз исках да бъде - място където хората които все още се сещат че има и книги на тоя свят , ще могат да се съберат и позабавляват - в поредната геймърска тема - и аз се броя геймър , да - но за тази цел се правят ОТДЕЛНИ ТЕМИ . Не си мислете , че ще променям нещо по темата или ще я трия - забавлявайте се - то вече на никой не му дреме ... И явно никой в тоя форум не чете.Оставям ви ...
http://wkoz.net - rap shit 24/7