Автор |
Съобщение |
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2004 09:17
Пак ли Рицарите:) и аз за това питах обаче за кода на джедаите
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
Demis
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2004 17:55
да бе ама тва е кода на ситовете, е 4аст от него
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2004 18:54
да де тва имах предвид с онова обаче
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
Demis
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юни 2004 15:36
да де целия код е в подписа ми
___________________________________ Peace is a lie there is only passion
Through passion i gain strenght
Through stenght i gain power
Through power i gain victory
Through victory my chains are broken
The the force shall free me
Part of the Sith code
|
|
|
|
|
Някой
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2004 14:23
Ринсуинд написа: Ето едно лесно:
"It was the 23rd century, mankind's darkest hour..."
Твърдо Freelancer. Това е интрото.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2004 14:47
А на бай Кольо цитата е от интрото на SR1
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Reaf
|
|
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2004 15:15
Ето едно от мен:
"The colonies of men,long since abandoned after the fall of the ancient InterStela Corporations.
Isolated and detached from the Empire,free to prosper and flourish...untill now.
They have come to claim our world.They brought war down on our cities,our homes....The end...was drowing near."
Не вярвам да ви затрудни.
___________________________________ In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2004 15:30
Цитат: Tumbling, burning with white-hot fire, I plunged into the depths of the abyss. Unspeakable pain... relentless agony... ... time ceased to exist... ... only this torture... and a deepening hatred of the hypocrisy that damned me to this hell.
An eternity passed, and my torment receded, bringing me back from the precipice of madness. The descent had destroyed me... and yet I lived.
Soul Reaver
___________________________________ "Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."
|
|
|
|
|
SiDo
|
|
|
|
Заглавие: ... Публикувано на: 15 Сеп 2004 15:40
...и тои ни разсмива6е вси4ки в автобуса....
___________________________________ Nqkoi lameri kato......da ne spomenawam imena nqmat mqsto tuk
|
|
|
|
|
Reaf
|
|
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2004 15:45
Да давам ли жокери.
___________________________________ In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
|
|
|
|
|
SiDo
|
|
|
|
Заглавие: ... Публикувано на: 15 Сеп 2004 15:49
Reaf написа: Да давам ли жокери.
Преведи ми го че сам зле с англииския
___________________________________ Nqkoi lameri kato......da ne spomenawam imena nqmat mqsto tuk
|
|
|
|
|
Reaf
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2004 16:32
Добре,ето:
Колониите на хората,отдавна изоставени след разпадането на старите ИнтерСтела Корпорации.
Изолирани и откъснати от Империята,Свободни да се развиват и еволюират...до сега.
Те докараха войната над нашите градове,нашите домове.Края...се приближаваше.
Предупреждавам,че е от игра,да не помислите че е от разказ.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2004 17:20
Ground Control 2
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Reaf
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2004 17:26
Правилно,все пак не беше трудно,ама ще измисля нещо друго споко.
|
|
|
|
|
Soulharvester
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Сеп 2004 22:57
Bethrezen is dying.A decаdе ago the first great wars spread blood trough out the lands.The Mountain clans were slaughtered.
Познайте от къде е това , ама май е много лесно.По нататък още!
___________________________________ Where do you think you're going, little soul?
|
|
|
|
|
SneakyDude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Сеп 2004 23:01
Хехе...Disciples 2 естествено!
___________________________________ Now, three Gods wait on the windowsill Where one God's blood was lately spilled While black tongues lap at the spreading pool And build the strength they need to rule.
|
|
|
|
|
Soulharvester
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Сеп 2004 23:01
"Wellcome to prime time Bitch!"
Ape и това и днеска спирам.Утре пак!
___________________________________ Where do you think you're going, little soul?
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Сеп 2004 18:59
Чак сега забелязвайки , че тази тема е още жива , и като я прочетох се идразних , ама много ! Точно с три поста темата ми е експлоатирана , и се превърна от това което аз исках да бъде - място където хората които все още се сещат че има и книги на тоя свят , ще могат да се съберат и позабавляват - в поредната геймърска тема - и аз се броя геймър , да - но за тази цел се правят ОТДЕЛНИ ТЕМИ . Не си мислете , че ще променям нещо по темата или ще я трия - забавлявайте се - то вече на никой не му дреме ... И явно никой в тоя форум не чете.Оставям ви ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|