Автор |
Съобщение |
Барса
|
|
|
|
Заглавие: Училището ФОРУМ (още един разказ с герои - юзъри от форума)! Публикувано на: 06 Сеп 2004 23:18
Такаа, наближава 15-ти септември и реших да постна един разказ на тема училище с герои - юзъри от форума. И така, ето го разказа:
Действието в настоящия разказ се развива в така наречения "Факултет по образованието и развитието на ума и мисълта" (съкр. - ФОРУМ), където е събран цветът на българската младеж, демек най-интелигентните младежи и девойки в страната (което обяснява защо младежите са повече от девойките). Директорът на ФОРУМ, мъж отдавна преминал 40-те, носеше името Админ и се славеше дори и извън факултета като човек, вършещ работата си изключително сериозно и съвестно, който не се колебаеше и да вкарва в употреба тежката си ръка ако това се налагаше. Учителите във ФОРУМ бяха само двама, поради липсата на финансови възможности за наемането на повече, и носеха имената Стелт и Деси/ре като предметите математика, физика, история, химия, география и физическо възпитание бяха предавани от Стелт, а български език и литература, английски език, биология, информатика и философия от Деси/ре. Те двамата за разлика от Админ не бяха толкова строги с учениците и дори често си говореха приятелски като равни с равни с тях. Като стана въпрос за ученицитете бяха 30 на брой. Всички бяха в един клас. Няколко думи за всеки от тях по реда на чиновете на които те седяха:
На първи чин от първата редица седят ДжазДжак и Дуум Гард, две вечно усмихнати и весели момчета, които се стараеха да са приятели с всички от класа. Зад тях са Спайдър-Мен и Макс Пейн, стари приятели, които обаче силно се различаваха по своя нрав - докато Спайдър-Мен, подобно на ДжазДжак и Дуум Гард се отнасяше дружелюбно с всеки в класа, Макс Пейн често си позволяваше да използва и по-груби изрази срещу тези с чието мнение не беше съгласен. Зад тях бяха съгражданите РИП и НоуНейм, силно уважаванин личности от всеки в класа. На последните два чина в редицата се беше разположила така наречената "комунистическа четворка", включваща Кейн, Хисарският Поп, Слим к и Совиетс Арми. Кейн (познат и под още няколко прякора в класа) седеше до Совиетс Арми на предпоследния чин, а на последния се бяха разположили големият любител на бирата Хисарският Поп и човекът, произхождащ, както той сам обича да се изтъква, от "семейство на партизани" - Слим к.
На първия чин от втората редица седяха големите приятели и футболни запалянковци Танаси и Дади, свестни и усмихнати пичове, макар че за Танаси бе характерно, че често се нервираше за глупости и за това напоследък се беше скарал с някои членове на ФОРУМ-а, а да не забравяме и старата му вражда с Ивъл. Зад тях бяха Релвокс и Лейла - брат и сестра за които се говореше, че скоро ще заминат за Канада. На третия чин седяха добрите приятели Корпорал Хикс и ХЪН73Р които напоследък много се бяха сближили помежду си(не в оня смисъл), като се говореше, че причината за това е общия им бракониерен бизнес. Зад тях бяха Манни Калавера и Актив, които често спореха с комунистическата четворка (особено Манни) по теми за комунизма, Русия и САЩ. На последния чин седяха може би двете най-злокобни фигури в класа - Ивъл и Дъ Гардиан, от които мнозина хора от класа се страхуваха и с които почти никой не беше приятел.
На първия чин от третата редица седяха едно от малкото момичета в класа - красивата Фреш, и плейбоят Майк, който се надяваше да успее да я убеди да станат нещо повече от приятели, но засега опитите му удряха на камък. Зад тях бяха старите кучета Хай Волтаж и ТТ2 - сериозни пичове уважавани от повечето ученици в класа. На третия чин бяха Бонес и Билбо Чантов - и двамата прекрасно осведомени в определени области - Билбо знаеше всичко за историята, а Бонес - за марихуаната и компютрите. Зад тях бяха Надежда - момичето вампир, до което не е здравословно да се приближаваш нощем и нейния приятел Фтпман. И на последния чин бяха отново двама приятели Геймърррррррр4ееееееееее и Еминем4о опасно пристрастени, единия към компютрите, а другия към музиката на своя идол.
Това са в общи линии главните персонажи в разказа. А сега нека се пренесем в класната стая за да видим как ще протече първия учебен ден във ФОРУМ:
-И така, добър ден и добре дошли на всички отново в най-елитното училище в страната - поздрави учениците Стелт - надявам се, че сте си починали добре през ваканцията, защото от днес отново ще трябва да се завърнете към училищния живот. Добре знаете, че това е сериозно училище в което е необходимо да положите доста усилия за да получите добри оценки. Освен това трябва да знаете, че
нашия директор Админ ни инструктира с Деси/ре строго да следим по време на часовете никой от вас да не "наводнява" часа с тъпи, безсмислени и глупави обаждания или изказвания. Също така е недопустимо и използването на груби цинични изрази както и саморазправата с физическа сила. За всяко едно от тези провинения е възможно на някой да му бъде забранен достъпът до факултета за ден два или повече както се случи веднъж с ХЪН73Р, така че ви препоръчвам да не се правите на интересни. Е като за първи учебен ден стига толкова за днес, но утре ви искам в 7:30 в класната стая за началото на учебните занаятия.
(Следва продължение)
П.С. Този разказ няма за цел да обиди никой от членовете на форума. Ако някой не иска да участва по-нататък в раказа, да прати ЛС.
П.П.С. Имената съм ги писал на кирилица, защото не ми се превключва непрекъснато от кирилица на латиница и обратно.
___________________________________ VISCA EL BARCA!
|
|
|
|
|
angelvr911
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2004 23:29
Яко е само че кога ще е продължението.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2004 23:30
Ейии Барса и мене ме има бе.Ахахахаха смешно беше тва браво.Давай в същия дух докато темата не омръзнала - кат се появят още няколко разказа с хора от форума и ше стане скучно.Бракониерски бизнес а??Хе-Хе.Браво-браво.Давай се така.
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2004 23:45
Кефи меамаекратко.Давай продължение!
П.С.Ти ме изкара че псувам всеки бъзик
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2004 23:48
Еми хуаво е много ми хареса ама в малко странна светлина ме изкара - ако си останал с впеччатлението че главното у мен е футбола сгрешил си - нищо Барса кефи ме давай още чакам с нетърпение пич....
Айде поздрави и давай още храна за нас гладните читатели...
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
Reaf
|
|
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2004 23:57
Яко ама калса ми се стори малък.Карай хубаво е,искаме още.
А сега малко флъд и простотия от моя страна:
Защо ме няма и мен,пак са ме забраили.Или кво не съм взел изпита ли?
Не честно.
Аре стига толкова.
___________________________________ In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2004 08:25
Абе то вече много народ се изреди - то не бяха форумови саги, мафиотски истории, гори, зоологически градини, сериали... Но все пак си го направил яко! Продължавай така. Все пак доколкото разбрах Лейла не е сестра на Релвокс. Айде, чакам продължение
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2004 09:01
Яко е направено - кога да очакваме продължението ?
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2004 09:10
Поздравявам те за това, че преди да напишеш разказа си направил нужните наблюдения, но уви си твърде нов потребител и имаш някои сериозни грешки относно положението на някои юзери във форума.
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2004 09:13
Добро е. Очаквам продължение.
|
|
|
|
|
UndeadGirl
|
|
Мнения: 90 Местоположение: Софийската проекция на Silent Hill
|
|
Заглавие: Re: Училището ФОРУМ (още един разказ с герои - юзъри от фору Публикувано на: 07 Сеп 2004 09:43
Барса написа: Действието в настоящия разказ се развива в така наречения "Факултет по образованието и развитието на ума и мисълта" (съкр. - ФОРУМ), където е събран цветът на българската младеж, демек най-интелигентните младежи и девойки в страната (което обяснява защо младежите са повече от девойките).
На последния чин седяха може би двете най-злокобни фигури в класа - Ивъл и Дъ Гардиан, от които мнозина хора от класа се страхуваха и с които почти никой не беше приятел.
Тези двете ме скъсаха! Добро, добро, има едно-две несъответствия, но ще видим...
___________________________________ Me, I'm Not
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2004 10:15
Хахаха! Браво, браво! "Общ бракониерски бизнес"... Хахахаха! Браво
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2004 12:01
Аз ли съм най-незабележимия в тоя форум бе. Изреди всичките му членове само не и мене. От утре почвам и аз да флудя, че поне да се сещате и за мене макар и с лошо.
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2004 12:47
He@d_HuNteR написа: Аз ли съм най-незабележимия в тоя форум бе. Изреди всичките му членове само не и мене. От утре почвам и аз да флудя, че поне да се сещате и за мене макар и с лошо.
как ще си незабележим бе! ти-най ми биеш на очи ите постове, дето ги пускаш [without irony, it's true]. Сериозно тва, никога няма да забравя поста ти в моята тема за градския транспорт...
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2004 14:10
ХЕ хе хе Барса яко разказче си почнал.Може малко да започва да остарява идеята за разказите с герои от форума но щем ще е смешно кой има нещо против?
Аре давай продължението
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Paladin of Innos
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2004 14:39
Paladin of Innos написа: Защо мен ме няма в класа? Да не се ме изклу4или?! Искам и аз да сам в класа и аз да седя до някои па ако ме остажите сам пак хубао само да сам в класа!!
Не те ли наказаха защото наводни кенефите?
|
|
|
|
|
Paladin of Innos
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|