Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Харесва ли ви разказа?

Да, добър е!    73%  73%  [ 46 ]
 Не, не ми харесва!    13%  13%  [ 8 ]
 Абе... средна работа!    14%  14%  [ 9 ]
Общо гласове : 63
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Училището ФОРУМ (още един разказ с герои - юзъри от форума)!
Публикувано на: 06 Сеп 2004 23:18

Такаа, наближава 15-ти септември и реших да постна един разказ на тема училище с герои - юзъри от форума. И така, ето го разказа:

Действието в настоящия разказ се развива в така наречения "Факултет по образованието и развитието на ума и мисълта" (съкр. - ФОРУМ), където е събран цветът на българската младеж, демек най-интелигентните младежи и девойки в страната (което обяснява защо младежите са повече от девойките). Директорът на ФОРУМ, мъж отдавна преминал 40-те, носеше името Админ и се славеше дори и извън факултета като човек, вършещ работата си изключително сериозно и съвестно, който не се колебаеше и да вкарва в употреба тежката си ръка ако това се налагаше. Учителите във ФОРУМ бяха само двама, поради липсата на финансови възможности за наемането на повече, и носеха имената Стелт и Деси/ре като предметите математика, физика, история, химия, география и физическо възпитание бяха предавани от Стелт, а български език и литература, английски език, биология, информатика и философия от Деси/ре. Те двамата за разлика от Админ не бяха толкова строги с учениците и дори често си говореха приятелски като равни с равни с тях. Като стана въпрос за ученицитете бяха 30 на брой. Всички бяха в един клас. Няколко думи за всеки от тях по реда на чиновете на които те седяха:

На първи чин от първата редица седят ДжазДжак и Дуум Гард, две вечно усмихнати и весели момчета, които се стараеха да са приятели с всички от класа. Зад тях са Спайдър-Мен и Макс Пейн, стари приятели, които обаче силно се различаваха по своя нрав - докато Спайдър-Мен, подобно на ДжазДжак и Дуум Гард се отнасяше дружелюбно с всеки в класа, Макс Пейн често си позволяваше да използва и по-груби изрази срещу тези с чието мнение не беше съгласен. Зад тях бяха съгражданите РИП и НоуНейм, силно уважаванин личности от всеки в класа. На последните два чина в редицата се беше разположила така наречената "комунистическа четворка", включваща Кейн, Хисарският Поп, Слим к и Совиетс Арми. Кейн (познат и под още няколко прякора в класа) седеше до Совиетс Арми на предпоследния чин, а на последния се бяха разположили големият любител на бирата Хисарският Поп и човекът, произхождащ, както той сам обича да се изтъква, от "семейство на партизани" - Слим к.

На първия чин от втората редица седяха големите приятели и футболни запалянковци Танаси и Дади, свестни и усмихнати пичове, макар че за Танаси бе характерно, че често се нервираше за глупости и за това напоследък се беше скарал с някои членове на ФОРУМ-а, а да не забравяме и старата му вражда с Ивъл. Зад тях бяха Релвокс и Лейла - брат и сестра за които се говореше, че скоро ще заминат за Канада. На третия чин седяха добрите приятели Корпорал Хикс и ХЪН73Р които напоследък много се бяха сближили помежду си(не в оня смисъл), като се говореше, че причината за това е общия им бракониерен бизнес. Зад тях бяха Манни Калавера и Актив, които често спореха с комунистическата четворка (особено Манни) по теми за комунизма, Русия и САЩ. На последния чин седяха може би двете най-злокобни фигури в класа - Ивъл и Дъ Гардиан, от които мнозина хора от класа се страхуваха и с които почти никой не беше приятел.

На първия чин от третата редица седяха едно от малкото момичета в класа - красивата Фреш, и плейбоят Майк, който се надяваше да успее да я убеди да станат нещо повече от приятели, но засега опитите му удряха на камък. Зад тях бяха старите кучета Хай Волтаж и ТТ2 - сериозни пичове уважавани от повечето ученици в класа. На третия чин бяха Бонес и Билбо Чантов - и двамата прекрасно осведомени в определени области - Билбо знаеше всичко за историята, а Бонес - за марихуаната и компютрите. Зад тях бяха Надежда - момичето вампир, до което не е здравословно да се приближаваш нощем и нейния приятел Фтпман. И на последния чин бяха отново двама приятели Геймърррррррр4ееееееееее и Еминем4о опасно пристрастени, единия към компютрите, а другия към музиката на своя идол.

Това са в общи линии главните персонажи в разказа. А сега нека се пренесем в класната стая за да видим как ще протече първия учебен ден във ФОРУМ:
-И така, добър ден и добре дошли на всички отново в най-елитното училище в страната - поздрави учениците Стелт - надявам се, че сте си починали добре през ваканцията, защото от днес отново ще трябва да се завърнете към училищния живот. Добре знаете, че това е сериозно училище в което е необходимо да положите доста усилия за да получите добри оценки. Освен това трябва да знаете, че
нашия директор Админ ни инструктира с Деси/ре строго да следим по време на часовете никой от вас да не "наводнява" часа с тъпи, безсмислени и глупави обаждания или изказвания. Също така е недопустимо и използването на груби цинични изрази както и саморазправата с физическа сила. За всяко едно от тези провинения е възможно на някой да му бъде забранен достъпът до факултета за ден два или повече както се случи веднъж с ХЪН73Р, така че ви препоръчвам да не се правите на интересни. Е като за първи учебен ден стига толкова за днес, но утре ви искам в 7:30 в класната стая за началото на учебните занаятия.
(Следва продължение)

П.С. Този разказ няма за цел да обиди никой от членовете на форума. Ако някой не иска да участва по-нататък в раказа, да прати ЛС.
П.П.С. Имената съм ги писал на кирилица, защото не ми се превключва непрекъснато от кирилица на латиница и обратно.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2004 23:29

Яко е само че кога ще е продължението.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2004 23:30

Ейии Барса и мене ме има бе.Ахахахаха смешно беше тва браво.Давай в същия дух докато темата не омръзнала - кат се появят още няколко разказа с хора от форума и ше стане скучно.Бракониерски бизнес а??Хе-Хе.Браво-браво.Давай се така.

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2004 23:45

Кефи меамаекратко.Давай продължение!
П.С.Ти ме изкара че псувам всеки :lol: бъзик

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2004 23:48

Еми хуаво е много ми хареса ама в малко странна светлина ме изкара - ако си останал с впеччатлението че главното у мен е футбола сгрешил си - нищо Барса кефи ме давай още чакам с нетърпение пич....

Айде поздрави и давай още храна за нас гладните читатели...

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2004 23:57

Яко ама калса ми се стори малък.Карай хубаво е,искаме още.
А сега малко флъд и простотия от моя страна:
Защо ме няма и мен,пак са ме забраили.Или кво не съм взел изпита ли?
Не честно.
Аре стига толкова.

Профил ICQ Skype WWW

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 08:25

Абе то вече много народ се изреди - то не бяха форумови саги, мафиотски истории, гори, зоологически градини, сериали... Но все пак си го направил яко! Продължавай така. Все пак доколкото разбрах Лейла не е сестра на Релвокс. Айде, чакам продължение

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 09:01

Яко е направено - кога да очакваме продължението ? :P

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 09:10

Поздравявам те за това, че преди да напишеш разказа си направил нужните наблюдения, но уви си твърде нов потребител и имаш някои сериозни грешки относно положението на някои юзери във форума.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 09:13

Добро е. Очаквам продължение.

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Училището ФОРУМ (още един разказ с герои - юзъри от фору
Публикувано на: 07 Сеп 2004 09:43

Барса написа:
Действието в настоящия разказ се развива в така наречения "Факултет по образованието и развитието на ума и мисълта" (съкр. - ФОРУМ), където е събран цветът на българската младеж, демек най-интелигентните младежи и девойки в страната (което обяснява защо младежите са повече от девойките).

На последния чин седяха може би двете най-злокобни фигури в класа - Ивъл и Дъ Гардиан, от които мнозина хора от класа се страхуваха и с които почти никой не беше приятел.

Тези двете ме скъсаха! Добро, добро, има едно-две несъответствия, но ще видим...

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 10:15

Хахаха! Браво, браво! "Общ бракониерски бизнес"... Хахахаха! Браво :wink:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 12:01

Аз ли съм най-незабележимия в тоя форум бе. Изреди всичките му членове само не и мене. От утре почвам и аз да флудя, че поне да се сещате и за мене макар и с лошо.

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 12:47

He@d_HuNteR написа:
Аз ли съм най-незабележимия в тоя форум бе. Изреди всичките му членове само не и мене. От утре почвам и аз да флудя, че поне да се сещате и за мене макар и с лошо.

как ще си незабележим бе! ти-най ми биеш на очи ите постове, дето ги пускаш [without irony, it's true]. Сериозно тва, никога няма да забравя поста ти в моята тема за градския транспорт...

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 14:10

ХЕ хе хе Барса яко разказче си почнал.Може малко да започва да остарява идеята за разказите с герои от форума но щем ще е смешно кой има нещо против? :D
Аре давай продължението

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 14:37

Защо мен ме няма в класа? :cry: Да не се ме изклу4или?! :cry: Искам и аз да сам в класа и аз да седя до някои па ако ме остажите сам пак хубао само да сам в класа!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 14:39

Paladin of Innos написа:
Защо мен ме няма в класа? :cry: Да не се ме изклу4или?! :cry: Искам и аз да сам в класа и аз да седя до някои па ако ме остажите сам пак хубао само да сам в класа!!

Не те ли наказаха защото наводни кенефите?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 14:40

Не не сам напражил ни6то само исках да напражя бар ма го затвориха а сега молиа искам аз в класа да се запи6а!! :x

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com