Автор |
Съобщение |
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Зоо форум тайкун изложение! Публикувано на: 23 Авг 2004 16:45
С този разказ не искам да засегна НИКОЙ! Дано ви хареса. Хев фън!
- Готов ли си - каза админ на Стелт.
- Естествено. Дойде ли?
- След минута ще е отвън. Ето виж, лимузината му се задава. И пак да ти припомня - бъди мил и внимателен с него, идва отдалеч и е много важна клечка.
- Ам... Името му?
- Гост.
Звероукротителят Стелт леко се стресна. Постепенно изражението му стана напрегнато. Мина му през ума, че ако не се справи добре, може и да загуби работата си. Шефът на зоологическата градина Админ го погледна отново с остър поглед, след което му направи знак. Стелт излезе от кабинета и зърна спиращата лимузина. От нея излезе един дребен невзрачен човечец без нито един бодигард. "Как може такъв смешник без никаква власт да е толкова значим" помисли си ядно Стелт. Богаташът се приближи до него и се усмихна:
- Значии... Ти си Стелт, така ли?
- Стелт Звероукротителят... - изкашля се, за да напомни за званието си.
- Значи Стелт, така си и мислех - продължи невъзмутимо Гост. - Знаеш ли, тук съм за много малко време, така че да започваме. Покажи ми за какво съм дошъл.
- Нашата зоологическа градина се намира на адрес псмания.бг. Екземплярите са едни от най-чудатите и разнообразни, познати на света. Намират се в клетки, но през целият ден са пуснати из място, наречено "форум". Там те си седят, опознават, обсъждат различни теми, пак си седят...
- Ами... Да започваме обиколката - ентуасиазирано извика Гостът и потупа силно Стелт по гърба. По лицето на последният се появи леко раздразнение, но когато зърна гледащият го от прозореца Админ, отново засия от любезност и щастие. Той посочи на Госта и отвърна:
- Форумът е отдясно. Отляво е ирк канала #псм. Там е опасно, винаги има зверове без каишка (@), а те могат да бъдат крайно агресивни. Хайде, насам...
Двамата открехнаха вратата и влязоха. Наоколо беше осеяно с клетки, между които минаваше утъпкана пътечка. По средатата на зоологическата градина се намираше голяма тъмносиня арена.
- Това е форума. В момента е в пс мания скин, затова е син на цвят. В здравните картони или профилите както им казваме на форумците данните за тях. Това е маловажно обаче, понеже малцина биха осиновили такива зверове. По-скоро биха предпочели котенце от магазина...
След няколко стъпки двамата се озоваха пред голяма клетка, където дребно човече си играеше с огромна компютърна техника.
- А, това е JazzJack. Специален екземпляр, вече три пъти хаква кафемашината в кабинета на шефа. Много е ценен обаче, когато трябва да наказваме конкуренцията - каза Стелт и накрая леко се подсмихна.
- Ами този - попита Гостът - Дето чертае българското знаме в пясъка и пее възрожденски песни?
- М-Тайкун. Патриот момче. Няма лошо.
- Безопасен ли е? Виждам, че има вратата на клетката му е оставена отворена?
- Възможно е. Все пак, не е толкова опасен. Стига да не чуе нещо за Родината - тогава откача.
Гостът кимна и двамата продължиха.
- Това ли е...
- Да, същия, за който ви е разправял шефа. Това е Ивъл.
- Ама защо е с друго същество в клетката си?! Не виждате ли, че се хапят безмилостно?
- Ами другият е Морон. Пак се карат за правилата на форума. Остави ги, вече са безинтересни...
Другата клетка бе оцветена цялата в червено.
- Вътре е Саруман. 100%-ов комунист. Впрочем, знаете ли вица за червената луна? Руснаците стъпили на Луната. Казали на американският президент, а той им казал "Нищо не правете". След два дни го уведомили, че руснаците имали милиони варели с червена боя и се канили да боядисват Луната. Президентът с хладнокръвие им отвърнал да не правят нищо. След още два дни му казали, че руснаците направили Луната червена, а тогава президентът казал "А сега да качим и ние няколко хиляди варела с бяла боя и да изпишем Кока-кола на червен фон...
Стелт се изкиска сам на себе си. Погледна Госта, който се бе намръщил и след вица у него нямаше и грам усмивка.
- Ъ-ъ-ъ... По-добре да продължим обиколката.
Другата клетка бе изпълнена със същества, но вниманието на Госта привлече съдията. Облечен в черни дрехи и с бяла къдрава перука, той даваше най-справедливо и респектиращо правилни решения на въпросите, които му задаваха въпроси и се караха.
- Резидънт... - подшушна Стелт.
В този момент започна да вие сирена.
- Трябва да изчезваме - каза Стелт. - Сирената означава, че форумците ще бъдат пуснати от клетките и ще излезнат на форума. Все пак нека се качим на тази кула в центъра на арената - така ще можем да ги наблюдаваме в свободната им среда и как общуват помежду си...
- Не може ли да продължим обиколката?
- Сори, всичко е автоматика. След един час ще се приберат и ще можем да продължим. А сега - качвай се по стълбата...
СЛЕДВА:
- какво става във форума и как се държат форумците в него /пикантни работи/
- какви нови индивиди ще хванат окото на Госта
- как ще продължи обиколката и с какви странни същества ще се срещнат двамата
- ще успее ли Стелт да си запази работата, при условие, че Гостът остане доволен от обиколката
- и още други интересни...
П.С. Очаквам коментари... Но не и простотии по мой адрес, както и по адрес на роднини /близки или далечни/
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2004 16:58
ххаахахах мене ме закефи, не виждам да обиждаш някого, така че... но всеки се смее докато не види своя портрет, нали?
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Archer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2004 16:59
Ххахахахахаха много е яко сериозно много ме накефи Продължавай чакам....А и така представяш всеки човек на общ поглед много умно замислено
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2004 17:00
Хе хе хе тва е велико!!!Актив браво на тебе!!!
Едит:Кога е продължението?(дано да е скоро)
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2004 17:03
Еее Актив много отрицателно гледаш бе... дай в анкетата едно СУПЕР Е !!! ХАХА
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2004 17:09
нещо се бъгна анкетата, ама както и да е... Предполагам, че ще пиша утре вечер, но не обещавам. Мерси за положителното виждане на всички
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Re: Зоо форум тайкун изложение! Публикувано на: 23 Авг 2004 17:33
AcTivE написа: Специален екземпляр Де да бях...... AcTivE написа: три пъти хаква кафемашината в кабинета на шефа Де да можех..... AcTivE написа: огромна компютърна техника
Де да имах.....
Разказчето е супер,но сега навлизаш в един леко гаден момент.....Сам ще разбереш
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2004 18:05
Замисъл интересен макар по нещо да напомня разказа на Мани ( сагата ) . Но изпълнението малко куца на моменти . Ще почакаме и ще видим какво ще се получи .
П.П. Надявам се най-малкото до края на творението да стигнем . Демек да няма две части трета - никога !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Manny_Calavera
|
|
Мнения: 199 Местоположение: Велико Търново/Бл-град Occupation: Travel agent
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2004 18:49
Razkaza e interesen, vypreki 4e ideqta kato cqlo ne e novatorska, 6te vidim kakvo 6te izmisli po-natatyk Active, dano e uspe6no, za6toto se zaigrava s leko opasna tema.
___________________________________ Революцията е запазена марка на човешката еволюция
шол мъст гол он
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2004 20:00
Ивъл и Калавера: Оправданието ми е, че вече не може да се открие Америка, след като е открита вече. Така че не може да определяме примерно всеки екшън като копие на "Умирай трудно" и "Матрицата", само защото има главен екшън герой при първия и страхотни ефекти при втория. Много велики писатели (изобщо и хората на изкуството) са казали, че даже и неумишлено всеки копира някой класик. Така че, "Сагата" не бива да бъде споменавана тук - тя е класика, призната от всички. Колкото до навлизането в опасни води, разчитам на чувството за хумор на "участниците"... Ивъл, няма нищо лошо да е на части.
ДжазДжак: Харесвам чувството ти за хумор
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2004 20:09
AcTivE написа: Ивъл и Калавера: Оправданието ми е, че вече не може да се открие Америка, след като е открита вече. Така че не може да определяме примерно всеки екшън като копие на "Умирай трудно" и "Матрицата", само защото има главен екшън герой при първия и страхотни ефекти при втория. Много велики писатели (изобщо и хората на изкуството) са казали, че даже и неумишлено всеки копира някой класик. Така че, "Сагата" не бива да бъде споменавана тук - тя е класика, призната от всички. Колкото до навлизането в опасни води, разчитам на чувството за хумор на "участниците"... Ивъл, няма нищо лошо да е на части. ДжазДжак: Харесвам чувството ти за хумор
10х!Сети ли се кой е гадния момент?
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2004 20:12
Активни намекнах че ми писна от неща който биват започвани при много шум и биват зарязвани само след втората част . Нямам нищо против да е на части ( ако си запознат с моите писания ще видиш че почти всички са на части ). И както каза Мани внимаваи защото се пързаляш по тънка червена линия . Ако кривнеш аз ще съм най-отпред на тълпата която ще те линчува ( а аз обичам да паля невинни ) !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2004 21:03
Ивъл, аз винаги мога да се защитя, може и с оръжия (вкъщи имаме арсенал от Макаров, бейзболна бата, метален бокс, оставен ми наследство от брата и ножове Хенкелбах - режат до/и кокал) .
ДжазДжак: Пипам и говоря деликатно
Утре продължението...
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2004 21:04
AcTivE написа: Хенкелбах - режат до/и кокал) . ДжазДжак: Пипам и говоря деликатно
И пирони.
За друго говоря,но както и да е.
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2004 23:02
Еми да много е добро продължавай в същия дух и ако може ме включи и мене
И да наистина опасничко е да не разгневиш някой тъй че внимавай
Но щом Evil ще те напада аз ще те защитя че не се понасяме с тва зло много!
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
*Leila*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2004 02:29
само да попитам,защо има 2 пъти много е добро?
не 4е мисля 4е е ло6о...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2004 02:52
Аа, Актив, това е зверско!С нетърпение чакам продължението!Само малко не ми допадна това, че Гост разглежда форума, макар че така би трябвало да бъде, просто не ми харесва много(лично мнение), но не пречи разказа да е супер!Давай все така!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2004 06:55
Поне това съм сигурен че не е плагиатство.
Айде кога е утре.
___________________________________ Respect big pimpin'''
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2004 08:35
high_till_i_die написа: Айде кога е утре.
След 24 часа,обикновено
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2004 08:54
Ами при 10 часотва разлика е малко трудно да разбера кога е утре в България а пък и мозъка ми е зацепил.
___________________________________ Respect big pimpin'''
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|