Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Как намирате това?

Много е добро!    38%  38%  [ 11 ]
 Много е добро!    38%  38%  [ 11 ]
 Идеята е добра, реализацията слаба...    10%  10%  [ 3 ]
 Средна работа, кво да казвам...    7%  7%  [ 2 ]
 Тъпо-о-о...[boring]    7%  7%  [ 2 ]
Общо гласове : 29
Автор Съобщение

The King of Kings
Аватар
Заглавие: Зоо форум тайкун изложение!
Публикувано на: 23 Авг 2004 16:45

С този разказ не искам да засегна НИКОЙ! Дано ви хареса. Хев фън!

- Готов ли си - каза админ на Стелт.
- Естествено. Дойде ли?
- След минута ще е отвън. Ето виж, лимузината му се задава. И пак да ти припомня - бъди мил и внимателен с него, идва отдалеч и е много важна клечка.
- Ам... Името му?
- Гост.
Звероукротителят Стелт леко се стресна. Постепенно изражението му стана напрегнато. Мина му през ума, че ако не се справи добре, може и да загуби работата си. Шефът на зоологическата градина Админ го погледна отново с остър поглед, след което му направи знак. Стелт излезе от кабинета и зърна спиращата лимузина. От нея излезе един дребен невзрачен човечец без нито един бодигард. "Как може такъв смешник без никаква власт да е толкова значим" помисли си ядно Стелт. Богаташът се приближи до него и се усмихна:
- Значии... Ти си Стелт, така ли?
- Стелт Звероукротителят... - изкашля се, за да напомни за званието си.
- Значи Стелт, така си и мислех - продължи невъзмутимо Гост. - Знаеш ли, тук съм за много малко време, така че да започваме. Покажи ми за какво съм дошъл.
- Нашата зоологическа градина се намира на адрес псмания.бг. Екземплярите са едни от най-чудатите и разнообразни, познати на света. Намират се в клетки, но през целият ден са пуснати из място, наречено "форум". Там те си седят, опознават, обсъждат различни теми, пак си седят...
- Ами... Да започваме обиколката - ентуасиазирано извика Гостът и потупа силно Стелт по гърба. По лицето на последният се появи леко раздразнение, но когато зърна гледащият го от прозореца Админ, отново засия от любезност и щастие. Той посочи на Госта и отвърна:
- Форумът е отдясно. Отляво е ирк канала #псм. Там е опасно, винаги има зверове без каишка (@), а те могат да бъдат крайно агресивни. Хайде, насам...
Двамата открехнаха вратата и влязоха. Наоколо беше осеяно с клетки, между които минаваше утъпкана пътечка. По средатата на зоологическата градина се намираше голяма тъмносиня арена.
- Това е форума. В момента е в пс мания скин, затова е син на цвят. В здравните картони или профилите както им казваме на форумците данните за тях. Това е маловажно обаче, понеже малцина биха осиновили такива зверове. По-скоро биха предпочели котенце от магазина...
След няколко стъпки двамата се озоваха пред голяма клетка, където дребно човече си играеше с огромна компютърна техника.
- А, това е JazzJack. Специален екземпляр, вече три пъти хаква кафемашината в кабинета на шефа. Много е ценен обаче, когато трябва да наказваме конкуренцията - каза Стелт и накрая леко се подсмихна.
- Ами този - попита Гостът - Дето чертае българското знаме в пясъка и пее възрожденски песни?
- М-Тайкун. Патриот момче. Няма лошо.
- Безопасен ли е? Виждам, че има вратата на клетката му е оставена отворена?
- Възможно е. Все пак, не е толкова опасен. Стига да не чуе нещо за Родината - тогава откача.
Гостът кимна и двамата продължиха.
- Това ли е...
- Да, същия, за който ви е разправял шефа. Това е Ивъл.
- Ама защо е с друго същество в клетката си?! Не виждате ли, че се хапят безмилостно?
- Ами другият е Морон. Пак се карат за правилата на форума. Остави ги, вече са безинтересни...
Другата клетка бе оцветена цялата в червено.
- Вътре е Саруман. 100%-ов комунист. Впрочем, знаете ли вица за червената луна? Руснаците стъпили на Луната. Казали на американският президент, а той им казал "Нищо не правете". След два дни го уведомили, че руснаците имали милиони варели с червена боя и се канили да боядисват Луната. Президентът с хладнокръвие им отвърнал да не правят нищо. След още два дни му казали, че руснаците направили Луната червена, а тогава президентът казал "А сега да качим и ние няколко хиляди варела с бяла боя и да изпишем Кока-кола на червен фон...
Стелт се изкиска сам на себе си. Погледна Госта, който се бе намръщил и след вица у него нямаше и грам усмивка.
- Ъ-ъ-ъ... По-добре да продължим обиколката.
Другата клетка бе изпълнена със същества, но вниманието на Госта привлече съдията. Облечен в черни дрехи и с бяла къдрава перука, той даваше най-справедливо и респектиращо правилни решения на въпросите, които му задаваха въпроси и се караха.
- Резидънт... - подшушна Стелт.
В този момент започна да вие сирена.
- Трябва да изчезваме - каза Стелт. - Сирената означава, че форумците ще бъдат пуснати от клетките и ще излезнат на форума. Все пак нека се качим на тази кула в центъра на арената - така ще можем да ги наблюдаваме в свободната им среда и как общуват помежду си...
- Не може ли да продължим обиколката?
- Сори, всичко е автоматика. След един час ще се приберат и ще можем да продължим. А сега - качвай се по стълбата...

СЛЕДВА:
- какво става във форума и как се държат форумците в него /пикантни работи/
- какви нови индивиди ще хванат окото на Госта
- как ще продължи обиколката и с какви странни същества ще се срещнат двамата
- ще успее ли Стелт да си запази работата, при условие, че Гостът остане доволен от обиколката
- и още други интересни...

П.С. Очаквам коментари... Но не и простотии по мой адрес, както и по адрес на роднини /близки или далечни/

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2004 16:58

ххаахахах мене ме закефи, не виждам да обиждаш някого, така че... но всеки се смее докато не види своя портрет, нали? ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2004 16:59

Ххахахахахаха много е яко сериозно много ме накефи :wink: Продължавай чакам....А и така представяш всеки човек на общ поглед много умно замислено

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2004 17:00

Хе хе хе тва е велико!!!Актив браво на тебе!!!

Едит:Кога е продължението?(дано да е скоро)

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2004 17:03

Еее Актив много отрицателно гледаш бе... дай в анкетата едно СУПЕР Е !!! ХАХА

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2004 17:09

нещо се бъгна анкетата, ама както и да е... Предполагам, че ще пиша утре вечер, но не обещавам. Мерси за положителното виждане на всички

Профил ICQ

Аватар
Заглавие: Re: Зоо форум тайкун изложение!
Публикувано на: 23 Авг 2004 17:33

AcTivE написа:
Специален екземпляр

Де да бях......
AcTivE написа:
три пъти хаква кафемашината в кабинета на шефа

Де да можех.....
AcTivE написа:
огромна компютърна техника

Де да имах.....

Разказчето е супер,но сега навлизаш в един леко гаден момент.....Сам ще разбереш :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2004 18:05

Замисъл интересен макар по нещо да напомня разказа на Мани ( сагата ) . Но изпълнението малко куца на моменти . Ще почакаме и ще видим какво ще се получи .

П.П. Надявам се най-малкото до края на творението да стигнем . Демек да няма две части трета - никога !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2004 18:49

Razkaza e interesen, vypreki 4e ideqta kato cqlo ne e novatorska, 6te vidim kakvo 6te izmisli po-natatyk Active, dano e uspe6no, za6toto se zaigrava s leko opasna tema. :wink:

шол мъст гол он

Профил ICQ WWW

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2004 20:00

Ивъл и Калавера: Оправданието ми е, че вече не може да се открие Америка, след като е открита вече. Така че не може да определяме примерно всеки екшън като копие на "Умирай трудно" и "Матрицата", само защото има главен екшън герой при първия и страхотни ефекти при втория. Много велики писатели (изобщо и хората на изкуството) са казали, че даже и неумишлено всеки копира някой класик. Така че, "Сагата" не бива да бъде споменавана тук - тя е класика, призната от всички. Колкото до навлизането в опасни води, разчитам на чувството за хумор на "участниците"... Ивъл, няма нищо лошо да е на части.

ДжазДжак: Харесвам чувството ти за хумор :)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2004 20:09

AcTivE написа:
Ивъл и Калавера: Оправданието ми е, че вече не може да се открие Америка, след като е открита вече. Така че не може да определяме примерно всеки екшън като копие на "Умирай трудно" и "Матрицата", само защото има главен екшън герой при първия и страхотни ефекти при втория. Много велики писатели (изобщо и хората на изкуството) са казали, че даже и неумишлено всеки копира някой класик. Така че, "Сагата" не бива да бъде споменавана тук - тя е класика, призната от всички. Колкото до навлизането в опасни води, разчитам на чувството за хумор на "участниците"... Ивъл, няма нищо лошо да е на части.

ДжазДжак: Харесвам чувството ти за хумор :)

10х!Сети ли се кой е гадния момент?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2004 20:12

Активни намекнах че ми писна от неща който биват започвани при много шум и биват зарязвани само след втората част . Нямам нищо против да е на части ( ако си запознат с моите писания ще видиш че почти всички са на части ). И както каза Мани внимаваи защото се пързаляш по тънка червена линия . Ако кривнеш аз ще съм най-отпред на тълпата която ще те линчува ( а аз обичам да паля невинни ) 8) !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2004 21:03

Ивъл, аз винаги мога да се защитя, може и с оръжия (вкъщи имаме арсенал от Макаров, бейзболна бата, метален бокс, оставен ми наследство от брата и ножове Хенкелбах - режат до/и кокал) :lol: . :)

ДжазДжак: Пипам и говоря деликатно :)

Утре продължението...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2004 21:04

AcTivE написа:
Хенкелбах - режат до/и кокал) :lol: .
ДжазДжак: Пипам и говоря деликатно :)

И пирони.:lol: :lol:
За друго говоря,но както и да е.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2004 23:02

Еми да много е добро продължавай в същия дух и ако може ме включи и мене
И да наистина опасничко е да не разгневиш някой тъй че внимавай
Но щом Evil ще те напада аз ще те защитя че не се понасяме с тва зло много! :lol: :lol: :lol:

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 02:29

само да попитам,защо има 2 пъти много е добро?
не 4е мисля 4е е ло6о...

Приятел

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 02:52

Аа, Актив, това е зверско!С нетърпение чакам продължението!Само малко не ми допадна това, че Гост разглежда форума, макар че така би трябвало да бъде, просто не ми харесва много(лично мнение), но не пречи разказа да е супер!Давай все така!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 06:55

Поне това съм сигурен че не е плагиатство.

Айде кога е утре.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 08:35

high_till_i_die написа:
Айде кога е утре.

:shock: :shock: :shock: След 24 часа,обикновено :lol:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 08:54

Ами при 10 часотва разлика е малко трудно да разбера кога е утре в България а пък и мозъка ми е зацепил.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com