Добре,искам само да направя едно проучване.Преди време постнах един по-дълъг разказ,за който така и не получих някъв коментар.Новият ми разказ е по-дълъг дори от този на линка,за това искам да питам да ли има смисал да го поствам или не,ако никой няма да го прочете и изрази някакво мнение
Ами онзи ми отне време да го прочета.
Нямах и какво да кажа по разказа.Беше интересен.
Пък и мен не ми пука колко е дълго важното е да е добър-хайде очаквам новият ти разказ.
П.С-мислех че си оставил форума
___________________________________ Respect big pimpin'''
JazzJack
01 Юли 2004 20:31 Мнения: 1131 Местоположение: София Н1
Заглавие:
Публикувано на: 19 Авг 2004 10:42
Добре,щом си го написал вече,защо се двуумиш?Пускай го,какво като е дълъг?Нали това е номера,да е по-интересен по-дълъг.
Head_HunteR
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 19 Авг 2004 11:11
Моят съвет е да го пуснеш на части. Хем ще е по лесен за четене, хем повече хора ще го прочетат.
Reaf
01 Мар 2004 16:32 Мнения: 202 Местоположение: Варна
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
Заглавие:
Публикувано на: 19 Авг 2004 11:33
Абе вие сте много странни.Ту искате да е дълъг за да е по-интересен,ту де е по-къс за да се чете по-лесно.
Не разбирате ли че това не е важно,трябва само да е интересно.А и той единствено иска да го подкрепите чрез мненията си,за него е важно да прочетете творбата му.Как бихте се чувствали на негово място?
___________________________________ In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
HUN73R
Заглавие:
Публикувано на: 19 Авг 2004 12:06
Спокойно доста хора ще го прочетат и аз също само да си намеря малко свободно време ако е толкоз дълъг!
Не чакай а го посткай!
Head_HunteR
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 19 Авг 2004 12:42
Ами вие може и да го прочетете ама има хора, които като видят, че е някакъв километричен разказ, само при вида му ще им се отще да го четат. Пусни го поне на две части. Така ще е по-добре според мен.
high_till_i_die
Заглавие:
Публикувано на: 19 Авг 2004 13:06
Само да ти кажа че ако го пусакаш на части ще имаш повече мнения,защото много малко хора сядат да четат огромен разказ
___________________________________ Respect big pimpin'''
HUN73R
Заглавие:
Публикувано на: 19 Авг 2004 13:11
Ами прави са всъщност!А иначе ако един разказ не ме грбне от първите 6-7 реда едва ли ще го прочета въобще дори и да е 20тина реда или пък на кратки части!Така че въведението МНОГО важно!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения