Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Bagain

Мнение от Bagain »

lol... pobedih data.techo.bg и какфо мислите стана ?? паднах се срешу Унръли а в цялата зала нета се разпадна (за спправка Нг-ДиеселМан и Нес.Аутокоил също паднаха заради лага от тая зала) и аз телепортжам уж героя по4нах да помпя от 200 круф и тои зе 4е умря...
2000 ++ пинг... и аз излезнах.. но комент !
"Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
Аватар
Style

Мнение от Style »

Волтаж,не съм ходил днес в МА3Х,но ти обещавам тия дни да ходя да го гледам.
Обещавам ти също по-подробно обяснение от последния път,стига риплея да си заслужава(в което не се съмнявам :wink: )!

М/у другото си купих 3-те книги за Варкрафт.Ако можете си ги намерете от някъде,но не си давайте кинтажа за тях.
PEACE Bro'!!!
Freund
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

хах..аз пък в началото се паднах с сравнително лесен противник който мислеше че цкд ми подсказва..
после се паднах с усер0001111 който тотално ме размаза :(
бтв зорг не му вървеше..играта вс имбаланса беше негова..ама немога да го разбера що след кат се портна не го атакува а отиде да крееваш с 3 грунта който се заклештиха м/у буролите :(
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

мен пък втората (Повелителя на клановете) ,а най здравата е диабло 3...просто много луда книжка...
LP forevar!
Аватар
Style

Мнение от Style »

High_voltage написа:
Dobri(Orc 2004) написа:Волтаж,не съм ходил днес в МА3Х,но ти обещавам тия дни да ходя да го гледам.
Обещавам ти също по-подробно обяснение от последния път,стига риплея да си заслужава(в което не се съмнявам :wink: )!

М/у другото си купих 3-те книги за Варкрафт.Ако можете си ги намерете от някъде,но не си давайте кинтажа за тях.
Не ходи в матрицата само за да гледаш риплея ми.
Искам и другите да го гледат.

А книжките са много здрави! Мен най-ме кефи първата. (Денят на дракона)
Дал съм ти обещание.
А относно книгите първата верно е най-яка , ама им липсват яки батъли.Тук таме се споменава некоя битка,ама на фона на останалото не се забелязват.Ти игра ли на еврокона?
PEACE Bro'!!!
Freund
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

otnobo sam online sled 4 dni bez net
mda na turinira prosto takuv karuk, no towa e nqma smisal ot opravdaniq izpusnah edna spe4elna igra.
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Аватар
Style

Мнение от Style »

eeasss написа:otnobo sam online sled 4 dni bez net
mda na turinira prosto takuv karuk, no towa e nqma smisal ot opravdaniq izpusnah edna spe4elna igra.
Не се коси.Поне си играл на турнира.
Ако ти е гадно на душата някой ден можем да играем 1в1,за да си повдигнеш само4увствието.
PEACE Bro'!!!
Freund
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

хааха са видях че имбаланса е спечелил турнира, за втори път ми се случва на касмет да падна от победителя, миналия път дигити са имбаланс...
ебаси
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

хм имбалансе не е спечелил щото финалите не се играха..узера изчезна нанякъде...иначе той щеше да стане победител
LP forevar!
Гост

Мнение от Гост »

Ами мое лично мнение е че ако финалите се бяха играли, т.е. имаше някаква награда Zografa щеше да го спечели ;]

Айде, заминавам на село за няколко дни...
Аватар
Style

Мнение от Style »

Anonymous написа:Ами мое лично мнение е че ако финалите се бяха играли, т.е. имаше някаква награда Zografa щеше да го спечели ;]

Айде, заминавам на село за няколко дни...
Много станахте отишлите на село!Скоро нема да има с кой да си пиша :(
PEACE Bro'!!!
Freund
CantStopTheBear
В момента играе: LFS S2
Обратна връзка:

Мнение от CantStopTheBear »

s mene we ;]
Не ме ебе къде е купона.
Гост

Мнение от Гост »

dobri(orc2004) kuv ti e nickav bnet
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Преди не можах да устоя и гледах ToD vs Heman....Е просто такъв mirror няма ! Невероятни игри гледайте ги.......

Nerd видя ли какво имах предвид като говорехме за най-добър hum в европа :).....Въпреки ,че повечето игри от FaTC или Heman пада играта му е по-добра.....
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
ub.nerd

Мнение от ub.nerd »

Nerd видя ли какво имах предвид като говорехме за най-добър hum в европа .....Въпреки ,че повечето игри от FaTC или Heman пада играта му е по-добра
Бих казал че тод игра доста добре в играта на ТМ ... Другите мисля че бяха грешки на Хеман... НО ТоД верно е станал доста добър ---
Аватар
WaRKinG[bwf]

Мнение от WaRKinG[bwf] »

ам Тод винаги си е бил добар :lol: ... просто хеман нямаше касмет :? .. и чак ся разбрах че ВЦБ_Раинбоу в Европа е ака ТоД ...
Аватар
Style

Мнение от Style »

Anonymous написа:dobri(orc2004) kuv ti e nickav bnet
Ника ми е Т-Jump.
PEACE Bro'!!!
Freund
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

WaRKinG[bwf] написа:ам Тод винаги си е бил добар :lol: ... просто хеман нямаше касмет :? .. и чак ся разбрах че ВЦБ_Раинбоу в Европа е ака ТоД ...
хм не беше ли 64амд.кара ?
LP forevar!
Аватар
WaRKinG[bwf]

Мнение от WaRKinG[bwf] »

мне ... aT-YoanM [KiM] aka ToD, WCB_Rainbow ... :wink: 64амд.кара aka Caravaggio
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

SO STRONG REGGAE MUSIC SO STRONG
Публикувай отговор