Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
lol... pobedih data.techo.bg и какфо мислите стана ?? паднах се срешу Унръли а в цялата зала нета се разпадна (за спправка Нг-ДиеселМан и Нес.Аутокоил също паднаха заради лага от тая зала) и аз телепортжам уж героя по4нах да помпя от 200 круф и тои зе 4е умря...
2000 ++ пинг... и аз излезнах.. но комент !
2000 ++ пинг... и аз излезнах.. но комент !
"Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
Волтаж,не съм ходил днес в МА3Х,но ти обещавам тия дни да ходя да го гледам.
Обещавам ти също по-подробно обяснение от последния път,стига риплея да си заслужава(в което не се съмнявам
)!
М/у другото си купих 3-те книги за Варкрафт.Ако можете си ги намерете от някъде,но не си давайте кинтажа за тях.
Обещавам ти също по-подробно обяснение от последния път,стига риплея да си заслужава(в което не се съмнявам
М/у другото си купих 3-те книги за Варкрафт.Ако можете си ги намерете от някъде,но не си давайте кинтажа за тях.
PEACE Bro'!!!
Freund
Freund
- Horde[G2H]
хах..аз пък в началото се паднах с сравнително лесен противник който мислеше че цкд ми подсказва..
после се паднах с усер0001111 който тотално ме размаза
бтв зорг не му вървеше..играта вс имбаланса беше негова..ама немога да го разбера що след кат се портна не го атакува а отиде да крееваш с 3 грунта който се заклештиха м/у буролите
после се паднах с усер0001111 който тотално ме размаза
бтв зорг не му вървеше..играта вс имбаланса беше негова..ама немога да го разбера що след кат се портна не го атакува а отиде да крееваш с 3 грунта който се заклештиха м/у буролите
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
LP forevar!
- Horde[G2H]
Дал съм ти обещание.High_voltage написа:Не ходи в матрицата само за да гледаш риплея ми.Dobri(Orc 2004) написа:Волтаж,не съм ходил днес в МА3Х,но ти обещавам тия дни да ходя да го гледам.
Обещавам ти също по-подробно обяснение от последния път,стига риплея да си заслужава(в което не се съмнявам)!
Искам и другите да го гледат.
А книжките са много здрави! Мен най-ме кефи първата. (Денят на дракона)
А относно книгите първата верно е най-яка , ама им липсват яки батъли.Тук таме се споменава некоя битка,ама на фона на останалото не се забелязват.Ти игра ли на еврокона?
PEACE Bro'!!!
Freund
Freund
Не се коси.Поне си играл на турнира.eeasss написа:otnobo sam online sled 4 dni bez net
mda na turinira prosto takuv karuk, no towa e nqma smisal ot opravdaniq izpusnah edna spe4elna igra.
Ако ти е гадно на душата някой ден можем да играем 1в1,за да си повдигнеш само4увствието.
PEACE Bro'!!!
Freund
Freund
- Horde[G2H]
-
Гост
Много станахте отишлите на село!Скоро нема да има с кой да си пишаAnonymous написа:Ами мое лично мнение е че ако финалите се бяха играли, т.е. имаше някаква награда Zografa щеше да го спечели ;]
Айде, заминавам на село за няколко дни...
PEACE Bro'!!!
Freund
Freund
-
CantStopTheBear
- В момента играе: LFS S2
- Обратна връзка:
- stfu-n00b!
Преди не можах да устоя и гледах ToD vs Heman....Е просто такъв mirror няма ! Невероятни игри гледайте ги.......
Nerd видя ли какво имах предвид като говорехме за най-добър hum в европа
.....Въпреки ,че повечето игри от FaTC или Heman пада играта му е по-добра.....
Nerd видя ли какво имах предвид като говорехме за най-добър hum в европа
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
-
ub.nerd
- WaRKinG[bwf]
- Horde[G2H]
- WaRKinG[bwf]