A true story (Истинска история)
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Never save anything for the swim back!
- Riven
- В момента играе: Много и все различни неща :)
- Обратна връзка:
Абе готино стаа. Бях го позабравил щото нямам време да влизам често но е добре. Е винаги може и по - добре но ще се справиш. Верваме ти. 
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
Хммм признавам че малко прекалих с "почивката"... така де, края на учебната година все пак
Иначе... ако нещо не стане както НЕтрябва... ще напиша продължение събота или неделя... че и другия разказ трябва да пиша... ибаааа...
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Екс,прочетох всичките страници на един дъх...едвам се сдържам да не отида до тоалетната
Смятам,че ВСИЧКИТЕ части си бяха супер!Искренно се надявам,че съвсем скоро ще постнеш следващата част
П.П.Чакам я с нетърпение и в никакъв случай не спирай да пишеш,ей!
Смятам,че ВСИЧКИТЕ части си бяха супер!Искренно се надявам,че съвсем скоро ще постнеш следващата част
П.П.Чакам я с нетърпение и в никакъв случай не спирай да пишеш,ей!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
много исках да напиша сега продължението... но... новината за екзекутирането на единия от българските заложници просто ме покруси... това е зверщина... това е... несправедливо... НА САПУН!!! МРЪСНИ РЕЗАЦИ!!
Ahhh, she looked into your jingles,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Екс, това мина отдавна! А и наистина ли ти повлия толкова? Аз да си призная, ама не го забелязах това. Както и да е, това е друга тема, на която вече сме спорили...Existence написа:много исках да напиша сега продължението... но... новината за екзекутирането на единия от българските заложници просто ме покруси... това е зверщина... това е... несправедливо... НА САПУН!!! МРЪСНИ РЕЗАЦИ!!
Та, мисля, сега имаш още материал и идеи за разказа си, така че се залавяй за работа!
Never save anything for the swim back!