Автор |
Съобщение |
Creator
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2004 20:02
Значи има съспенс - както и предполагах. Например при епизодите с Балканджи Йово, който разтърва децата. Или пък при хорото, на което гърми с пищов. както и да е - разказчето е интересно, защото е реално.
___________________________________ Rockstar Gangster
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2004 22:26
, и това ли е за теб "съспенса"? Защото за мен не е. С това не казвам, че разказа не е хубав, а че лично според мен няма завръзка, кулминация, развръзка - все неща, необходими за едно наистина сериозно произведение. А това тук си е наистина едно най-обикновено реално разказче, което е забавно само по себе си.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2004 09:57
Еее най-после.. Побелях дакот чаках Ве уважавам мнението на всеки , но защо пък не ви хареса ве ...Биваше го..поддържаш един и същи стил в разказа , което не е лошо.
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
|
|
|
|
|
Riven
|
|
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2004 14:24
Абе готино стаа. Бях го позабравил щото нямам време да влизам често но е добре. Е винаги може и по - добре но ще се справиш. Верваме ти.
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 16:24
Ей,пич домъчня ми за тоя разказ,ще го продължаваш ли или не?
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2004 20:29
Хммм признавам че малко прекалих с "почивката"... така де, края на учебната година все пак Иначе... ако нещо не стане както НЕтрябва... ще напиша продължение събота или неделя... че и другия разказ трябва да пиша... ибаааа...
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2004 22:37
Екс,прочетох всичките страници на един дъх...едвам се сдържам да не отида до тоалетната
Смятам,че ВСИЧКИТЕ части си бяха супер!Искренно се надявам,че съвсем скоро ще постнеш следващата част
П.П.Чакам я с нетърпение и в никакъв случай не спирай да пишеш,ей!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2004 19:58
Ебах го и кво стана!Поредния хубав разказ отива недовършен в прашасалите рафтове на форума.Яд ме е за него.Беше супер(лично на мен нито една от частите не ми е направила лошо впечатление),но и той си отива...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2004 23:13
много исках да напиша сега продължението... но... новината за екзекутирането на единия от българските заложници просто ме покруси... това е зверщина... това е... несправедливо... НА САПУН!!! МРЪСНИ РЕЗАЦИ!!
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2004 17:42
Existence написа: много исках да напиша сега продължението... но... новината за екзекутирането на единия от българските заложници просто ме покруси... това е зверщина... това е... несправедливо... НА САПУН!!! МРЪСНИ РЕЗАЦИ!!
Екс, това мина отдавна! А и наистина ли ти повлия толкова? Аз да си призная, ама не го забелязах това. Както и да е, това е друга тема, на която вече сме спорили...
Та, мисля, сега имаш още материал и идеи за разказа си, така че се залавяй за работа! Заповед!
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|