Автор |
Съобщение |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2004 09:05
лол на 3 то място е хеман..бие свеет с 2 : 1..днес ще е финала...дано жабата го набиие тая дебела свиня
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2004 11:44
basi sreshtu uber.gamers igraq v purvi rund na eurocon
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2004 11:47
eeasss написа: basi sreshtu uber.gamers igraq v purvi rund na eurocon
Спокойно, не е много по-добър от нас. Игра с MrXYY и завършиха 1:1 май, но брат ми ми каза че е видял страхотен зор във финалната битка при supply 80:50 => доста добро микро в мелето.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2004 11:51
Btw дай линк за турнирната схема. Аз не се записах за първия турнир (прецака ме неточността "в предишната новина", за крайния срок за записване), сигурно на втория ще се пробвам. Някой друг освен zorg да се е зпаисал ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2004 12:20
абе що наричате ФоВ свиня ? Кво му е на детето ?
с този еротичен поглед
но ГоСтоп по-ме кефи =)
Истинска корейска ЖЕНА ! xD
___________________________________ Не ме ебе къде е купона.
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2004 12:57
ne sa hора тия паднах от убер гамер след ужасна игра от моя страна ама това е другата неделя повече късмет
|
|
 |
donPECI
|
 |
Мнения: 37 Местоположение: Пазарджик; Професия:Bad Boy 4 Life; Интереси:Красиви Момичета
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2004 16:43
Asterix написа: абе що наричате ФоВ свиня ? Кво му е на детето ?  с този еротичен поглед  но ГоСтоп по-ме кефи =)  Истинска корейска ЖЕНА ! xD
втората картинка е доказателство за това 4е бьлгарската жена е най-красива
___________________________________ The day I died was also the day I started to live
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2004 17:48
аз съм разочарован
aT-FoV vs SK|MaDFroG - 2 : 1
aT-FoV е победител на ескв то..уаа..тоя е голяма свиняяяяяя...а го стоп...е .....изрод 
LP forevar!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2004 18:21
High_voltage написа: Аз пък на третия рунд се паднах срещу Джак и загубих, но мисля че се представих добре. (както винаги, обаче, можеше и по-добре да е.  ) Ако искате, ше постна риплей.
kato stana duma za jack, kakvo napravi toi na wcg kvalifikaciite?
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2004 18:39
Ааааааааа ужас, тоя Фов може да играе ролята на зло същество убиец, в касов трилър...
п.п. за интересуващите се: днес на изпита - минааааах аааааааа аааааааа аааааааа при 60% скъсани, аз изкарах 4-ка. От поток от 150 човека, имаше само две 5-ци и нито една 6-ца. АААААААА шибания изпит минааааааааа ааааааааа този изпит беше най-гадния аааааа минаааах ааааааааа
п.п.2. за неинтересуващите се от изпита ми - да прави сте, аз съм кретен 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2004 18:41
CKD ,ti mai si igral vs Kmeto na 2 round ....
ako e taka da znaesh ,che choveka beshe grubo preeban v liceto na moq skromna milost ,koqto reshi da mu pishe
po ICQ ,koeto vzelo ,che dovelo PC-to mu do zabiv ....bash po vreme na bitkata ...
Vse pak gj i gl ako she igraesh drugata nedelq 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2004 21:26
mr.lamz я ела утре слодобяд в хофа да те смачкам :Р, докат още съм в сф и немам 2 сек лаг
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2004 22:51
Emi nz kolko dobyr e Kmeto ,mojesh da pitash Cobra ili XYY ( Kmeto aka petyr_stoqnov) ,mai e igral i s dvamata...
Ne sym kazal ,che inache si padal ,prosto e super kofti kato ti cepi pc-to ,ne mojesh da igraesh s pylni vyzmojnostti.
Ne sym gledal igrata ,za tova i ne govorq kakvo e mojelo da stane i t.n
Stats mojesh i sam da poglednesh -hoff igrae i s dvata acc ,v bnet kmeto
|
|
|
|
 |
meth
|
 |
В момента играе: aoe3
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2004 00:45
Death Knight тъп ? Bullshits . както каза Sir J всеки герой си има приложението и ние не можем да спорим повече по тоа въпрос.Всичко зависи от стила на игра , а не от тва кой какви магии му харесват и кой герой го по кефел на външен вид (някои и тва гледат)
___________________________________ respect the unexpected
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2004 07:07
лол..никога неиграйте варкрафт без включен нум лук..може да ви коства играта...аз макко по късно ще дойта в б.нет..щото е излязло класирането и трябва да ходя на май****та си 
LP forevar!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2004 11:08
Daite edno cd-key4e za tftf are platam si  Are pishete nqkoi znae li dali v Haskovo moje da se igrae v nqkoq zala v Battel Net bez da lagva 
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2004 11:14
Еми аз отидох да играя CS...Днеска когато кажеш.....Довечера в 23:56 изтичат седемте дена...
CDKey никой няма да ти даде пич...А предполагам си от Хасково ,така че потърси ,ние ли трябва да знаем дали има такъв клуб  ...
numpad-a някой не го ползват ,така ,че не им трябва.. Моя си е включен винаги като играя wc3
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2004 11:32
Просто няма как де не подмина този УНИКАЛЕН цитат от форума на дата.бг
Цитат: Цитат: shumanov написа: Единствената ощетена раса е ОРК . Не играя орк но е така. Щом Груби(наи-добрия орк) не се класира за ЕСВЦ зна4и ... Ами щом не се е класирал,значи не е толко добър...Много просто !
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2004 11:56
Да доста е слаб Груби в момента.Всички го бият като тъпан.
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2004 11:59
Мда бе дееба ламера да не може да се класира АХАХАХХАХАХАХАХА 
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|