Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
- Horde[G2H]
-
Гост
-
Гост
-
CantStopTheBear
- В момента играе: LFS S2
- Обратна връзка:
- Horde[G2H]
-
Mystic_TaNgRa
- Обратна връзка:
Ааааааааа ужас, тоя Фов може да играе ролята на зло същество убиец, в касов трилър...
п.п. за интересуващите се: днес на изпита - минааааах аааааааа аааааааа аааааааа при 60% скъсани, аз изкарах 4-ка. От поток от 150 човека, имаше само две 5-ци и нито една 6-ца. АААААААА шибания изпит минааааааааа ааааааааа този изпит беше най-гадния аааааа минаааах ааааааааа
п.п.2. за неинтересуващите се от изпита ми - да прави сте, аз съм кретен
п.п. за интересуващите се: днес на изпита - минааааах аааааааа аааааааа аааааааа при 60% скъсани, аз изкарах 4-ка. От поток от 150 човека, имаше само две 5-ци и нито една 6-ца. АААААААА шибания изпит минааааааааа ааааааааа този изпит беше най-гадния аааааа минаааах ааааааааа
п.п.2. за неинтересуващите се от изпита ми - да прави сте, аз съм кретен
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Гост
-
rvgr
-
Гост
Emi nz kolko dobyr e Kmeto ,mojesh da pitash Cobra ili XYY ( Kmeto aka petyr_stoqnov) ,mai e igral i s dvamata...
Ne sym kazal ,che inache si padal ,prosto e super kofti kato ti cepi pc-to ,ne mojesh da igraesh s pylni vyzmojnostti.
Ne sym gledal igrata ,za tova i ne govorq kakvo e mojelo da stane i t.n
Stats mojesh i sam da poglednesh -hoff igrae i s dvata acc ,v bnet kmeto
Ne sym kazal ,che inache si padal ,prosto e super kofti kato ti cepi pc-to ,ne mojesh da igraesh s pylni vyzmojnostti.
Ne sym gledal igrata ,za tova i ne govorq kakvo e mojelo da stane i t.n
Stats mojesh i sam da poglednesh -hoff igrae i s dvata acc ,v bnet kmeto
- Horde[G2H]
-
Lud fen na TFT
- stfu-n00b!
Еми аз отидох да играя CS...Днеска когато кажеш.....Довечера в 23:56 изтичат седемте дена...
CDKey никой няма да ти даде пич...А предполагам си от Хасково ,така че потърси ,ние ли трябва да знаем дали има такъв клуб
...
numpad-a някой не го ползват ,така ,че не им трябва.. Моя си е включен винаги като играя wc3
CDKey никой няма да ти даде пич...А предполагам си от Хасково ,така че потърси ,ние ли трябва да знаем дали има такъв клуб
numpad-a някой не го ползват ,така ,че не им трябва.. Моя си е включен винаги като играя wc3
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
-
n.3.r.d-FI
- stfu-n00b!