Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 08:57

Ми ти като си свикнал като извадиш дестроейри играта да свършва ...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 09:34

ха..добре че ги балансираха..тея дестрояри..играх вс някъв ъндеад...който играше за бързи дестрояри..и просто се накефих кат видях как винд райдарите ги спукаха от бой :))

а цкд ..кат со го видял че вади въздух....толкоз ли неможа да изкараш 4-5 финда и да го биеш ?

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 09:44

моя ник си е denik_bg
аре утре от 8.30-9.00 сутринта в батъл нет!
п.п. новата карта е супер яка!!

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 09:51

6e praite li clan UB v bnet i ako 6e praite vseki li 6e moje da se joinne ili 6e ima nqkvi iziskvaniq.

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 13:16

абе вие да не вземете да направите клан без мен а:))
сега през ваканцията всяка сутрин влизам в бетъл нет(от 8 до към 10-11) и аре ако направите да ме включите!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 13:23

Клан в battle.net ще направим, а за да влезете ще ви трябва препоръка от някой от шаманите. CKD, stfu-n00b!, кога можем да се съберем за клан ?

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 13:26

между другото нали в европа играете?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 14:36

abe nqkoy moje li da mi kaje kak se spi6a orc s ud.2 igri ve4e padam ot orc.purvata probvah s fiendove i destroyeri ama ne stana.posle s ghouls i gargi ama pak me biha.help pls

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 14:39

Anonymous написа:
Клан в battle.net ще направим, а за да влезете ще ви трябва препоръка от някой от шаманите. CKD, stfu-n00b!, кога можем да се съберем за клан ?

Аз лично се чудя, защо чак сега ви дойде идеята за Бнет клан. Известно ми е, че всички имате оригинални кейове и за това ми е любопитно. Знам за клана ви в хедоф, но бнет клан според мен, ще ви стимулира да се подобрявате повече - та нали в основата на клана седи тренировката с приятел. А липсата на това напрежение наречено "навсяка цена победа", кара играча да импровизира и да показва далеч по-добри ходове и идеи от игри гонещи постижения(статистика или класиране на турнир).
Уф... това май ми е поредния безсмислен пост, вие си знаете :lol:

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 14:41

Гипо написа:
Anonymous написа:

Аз лично се чудя, защо чак сега ви дойде идеята за Бнет клан. Известно ми е, че всички имате оригинални кейове и за това ми е любопитно. Знам за клана ви в хедоф, но бнет клан според мен, ще ви стимулира да се подобрявате повече - та нали в основата на клана седи тренировката с приятел. А липсата на това напрежение наречено "навсяка цена победа", кара играча да импровизира и да показва далеч по-добри ходове и идеи от игри гонещи постижения(статистика или класиране на турнир).
добре де поста ти наистина е безсмислен:))))), но все пак ти 6те се включиш ли, защото още утре мога да регистрирам клан PcM...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 16:28

Искам да попитам,как така се дават тия уроци по уаркрафт :?: (тея дето професионалистите ги предлагат)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 16:32

emi ako ti se davat po 30 euro za 1 4as otivash na http://www.schroet.com/lessons.php i si ti 4oveka

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 16:45

eeasss написа:
emi ako ti se davat po 30 euro za 1 4as otivash na http://www.schroet.com/lessons.php i si ti 4oveka
Не бе аз питам как се дават уроците.Смисъл през батъл.нет ли?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 17:02

И ако може през хеадофф,нека които е навит да ми даде някои урок с хюман.Много ще съм му благодарен(4е и някои лев може да му дам :wink: )

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 17:17

за 5лева/час ще те направя с 10левела по-висок където искаш хеадофф баттле нет ...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 17:31

Anonymous написа:
за 5лева/час ще те направя с 10левела по-висок където искаш хеадофф баттле нет ...
Еми няма6 проблеми.Само кажи къде да ти дам парите,и прати един рирплеи на scorpionbg@abv.bg,за да видя дали си добър.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 17:40

hehh гледам се забавлявяате ... аз тук съм на море :П ... у нас нямам нет ... ацки тъпо !
стфу къде си е

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 18:00

Когато кажете да се събереме за да направиме клан е ок само да е не е около 12 на обяд щото тогава винаги спа....Колкото по-бързо толкова по-добре и после трябва да изпревариме дата.бг щото тва ше е много кофти удър за тях и то в най-болната им тема ...clan rank-а.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 18:01

надявам се че и аз мога фляза в клана ще играя с който кажете :)
акк в баттленет:dontcareanymore
n.3.r.d-FI

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 18:18

denik написа:
Гипо написа:
Anonymous написа:

добре де поста ти наистина е безсмислен:))))), но все пак ти 6те се включиш ли, защото още утре мога да регистрирам клан PcM...

Хммм, не всички имаме keys, примерно аз и брат ми сме с един, който при това някой път е зает ;] Иначе и досега чат пат тренираме само клана в headoff, което разбира се включва импровизация :)

Denik, поста на Гипо съвсем не е безсмислен, не знам защо го определи така ;]

Утре как сте с времето, става ли да се съберем примерно в 20:00 и да направим клана ? Айде засега това е часът, ако някой има проблеми да пише...btw викнете ако можете и някой friend, да се съберем 10 човека...

unruly

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost