Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2004 08:57
Ми ти като си свикнал като извадиш дестроейри играта да свършва ...
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2004 09:34
ха..добре че ги балансираха..тея дестрояри..играх вс някъв ъндеад...който играше за бързи дестрояри..и просто се накефих кат видях как винд райдарите ги спукаха от бой  )
а цкд ..кат со го видял че вади въздух....толкоз ли неможа да изкараш 4-5 финда и да го биеш ?
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2004 09:44
моя ник си е denik_bg
аре утре от 8.30-9.00 сутринта в батъл нет!
п.п. новата карта е супер яка!!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2004 09:51
6e praite li clan UB v bnet i ako 6e praite vseki li 6e moje da se joinne ili 6e ima nqkvi iziskvaniq.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2004 13:16
абе вие да не вземете да направите клан без мен а:))
сега през ваканцията всяка сутрин влизам в бетъл нет(от 8 до към 10-11) и аре ако направите да ме включите!!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2004 13:23
Клан в battle.net ще направим, а за да влезете ще ви трябва препоръка от някой от шаманите. CKD, stfu-n00b!, кога можем да се съберем за клан ?
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2004 13:26
между другото нали в европа играете?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2004 14:36
abe nqkoy moje li da mi kaje kak se spi6a orc s ud.2 igri ve4e padam ot orc.purvata probvah s fiendove i destroyeri ama ne stana.posle s ghouls i gargi ama pak me biha.help pls
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2004 14:39
Anonymous написа: Клан в battle.net ще направим, а за да влезете ще ви трябва препоръка от някой от шаманите. CKD, stfu-n00b!, кога можем да се съберем за клан ?
Аз лично се чудя, защо чак сега ви дойде идеята за Бнет клан. Известно ми е, че всички имате оригинални кейове и за това ми е любопитно. Знам за клана ви в хедоф, но бнет клан според мен, ще ви стимулира да се подобрявате повече - та нали в основата на клана седи тренировката с приятел. А липсата на това напрежение наречено "навсяка цена победа", кара играча да импровизира и да показва далеч по-добри ходове и идеи от игри гонещи постижения(статистика или класиране на турнир).
Уф... това май ми е поредния безсмислен пост, вие си знаете 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2004 14:41
Гипо написа: Anonymous написа: Клан в battle.net ще направим, а за да влезете ще ви трябва препоръка от някой от шаманите. CKD, stfu-n00b!, кога можем да се съберем за клан ? Аз лично се чудя, защо чак сега ви дойде идеята за Бнет клан. Известно ми е, че всички имате оригинални кейове и за това ми е любопитно. Знам за клана ви в хедоф, но бнет клан според мен, ще ви стимулира да се подобрявате повече - та нали в основата на клана седи тренировката с приятел. А липсата на това напрежение наречено "навсяка цена победа", кара играча да импровизира и да показва далеч по-добри ходове и идеи от игри гонещи постижения(статистика или класиране на турнир). Уф... това май ми е поредния безсмислен пост, вие си знаете :lol: добре де поста ти наистина е безсмислен:))))), но все пак ти 6те се включиш ли, защото още утре мога да регистрирам клан PcM...
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2004 16:28
Искам да попитам,как така се дават тия уроци по уаркрафт  (тея дето професионалистите ги предлагат)
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2004 16:32
emi ako ti se davat po 30 euro za 1 4as otivash na http://www.schroet.com/lessons.php i si ti 4oveka
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2004 16:45
eeasss написа: emi ako ti se davat po 30 euro za 1 4as otivash na http://www.schroet.com/lessons.php i si ti 4oveka Не бе аз питам как се дават уроците.Смисъл през батъл.нет ли?
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2004 17:02
И ако може през хеадофф,нека които е навит да ми даде някои урок с хюман.Много ще съм му благодарен(4е и някои лев може да му дам  )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2004 17:17
за 5лева/час ще те направя с 10левела по-висок където искаш хеадофф баттле нет ...
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2004 17:31
Anonymous написа: за 5лева/час ще те направя с 10левела по-висок където искаш хеадофф баттле нет ... Еми няма6 проблеми.Само кажи къде да ти дам парите,и прати един рирплеи на scorpionbg@abv.bg,за да видя дали си добър.
|
|
|
|
 |
Bagain
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2004 17:40
hehh гледам се забавлявяате ... аз тук съм на море :П ... у нас нямам нет ... ацки тъпо !
стфу къде си е
___________________________________ "Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2004 18:00
Когато кажете да се събереме за да направиме клан е ок само да е не е около 12 на обяд щото тогава винаги спа....Колкото по-бързо толкова по-добре и после трябва да изпревариме дата.бг щото тва ше е много кофти удър за тях и то в най-болната им тема ...clan rank-а.
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2004 18:01
надявам се че и аз мога фляза в клана ще играя с който кажете
акк в баттленет:dontcareanymore
n.3.r.d-FI
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2004 18:18
denik написа: Гипо написа: Anonymous написа: Клан в battle.net ще направим, а за да влезете ще ви трябва препоръка от някой от шаманите. CKD, stfu-n00b!, кога можем да се съберем за клан ? Аз лично се чудя, защо чак сега ви дойде идеята за Бнет клан. Известно ми е, че всички имате оригинални кейове и за това ми е любопитно. Знам за клана ви в хедоф, но бнет клан според мен, ще ви стимулира да се подобрявате повече - та нали в основата на клана седи тренировката с приятел. А липсата на това напрежение наречено "навсяка цена победа", кара играча да импровизира и да показва далеч по-добри ходове и идеи от игри гонещи постижения(статистика или класиране на турнир). Уф... това май ми е поредния безсмислен пост, вие си знаете  добре де поста ти наистина е безсмислен:))))), но все пак ти 6те се включиш ли, защото още утре мога да регистрирам клан PcM...
Хммм, не всички имаме keys, примерно аз и брат ми сме с един, който при това някой път е зает ;] Иначе и досега чат пат тренираме само клана в headoff, което разбира се включва импровизация
Denik, поста на Гипо съвсем не е безсмислен, не знам защо го определи така ;]
Утре как сте с времето, става ли да се съберем примерно в 20:00 и да направим клана ? Айде засега това е часът, ако някой има проблеми да пише...btw викнете ако можете и някой friend, да се съберем 10 човека...
unruly
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|