Автор |
Съобщение |
shpeki
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 12:47
stfu-n00b! написа: На 1ви.... Сега хвърлих едно око ,на форума н дата.бг и по спецялно на клана им..... Престанете да се заяждате с тяхТака първо ни създавате име на селянчета които не могат да губят и второ правят от измъчената си победа дължаща се късмет и на това ,че нямаме сработени играчи за 2v2 голямо постижение ,дължащо се на виждаш ли "Ние играеме в бнет и сме добри,те играят основно в хедоф с ламерите" ,все едно като играят в бнет играят top20 players , а не с 10 левел noobs......Щото ви е ясно кои са по-добрите играчи..... Аз като съм падал и в CS ,пък и изобщо винаги съм падал с достойнство пред хората , пък дори и после да съм се депресирал.... А още по времето на мача ,без gg ,noobs , re ,оправдания с лаг (тука повече за тях става дума) и тоя Derzer дето цяла игра ми надува главата с чалга ,че не бил играл сериозно ,IMBA DESTROS......Все едно изобщо ме вълнува.....5 месеца играх с мизерната раса и сега всякакви оплаквания от дисбаланс дошли от играещи с орк са просто музика за ушите ми. Така ,че ако не можете да го преглътнете, забравете го тоя мач (вие си знаете кои .направили сте 10 страници flood там)...... Може би не съм човека който да ви "поучава" ,но просто това е яко селяния.... И за да си подкрепя думите (не да ви надъхвам) ето малко цитати от там..... Цитат: Аве UB аре бегайте от тука ... вървете се крийте в Headoff-a Цитат: Призовавам Clan DaTa да не отговарят повече на тъпите постове на загубеняците от Clan UB ... просто няма смисъл да се занимаваме с хора с коефицент на интелигентност под 100 Цитат: Аве , само аз ли имам чувството че си имаме работа с деца (не че аз съм некъв голям ) нз.. обаче тука си представям неква банда циганета се сабират в клуба на чичето и почват да флуудат... малее пропаднали хора кво искаш.. Не това е начина да се докажете... по-добре хващайте лопатата да изкарате некой лев.. вместо да си прекарвате времето пред компютъра и да доказвате кви сте ламери ............................................ П.П. аз съм до тука повече няма да отговора на нито един пост от пропадналия ви клан... късмет !
По добре вземи цитирай и вашите мнения,че от тях започна всичко.И не ти ли писна да се оправдаш с тия двойки.Ние ли сме виновни,че сте слаби на двойки.Така и не видях как сме били с късмет.Аз си бих Кобрата,Мърдър си би ,и ние на двойки си бихме.Кажи кой от тези три мача не сме заслужавали да бием?
___________________________________ DaTa.bG Clan - Warcraft III (Battle.NeT)
|
|
|
|
 |
Unruly
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 13:54
Shpeki, ето ти един мой цитат, като толкова искаш от вашия форум, в който така или иначе не се вслушахте :
unruly написа: Като chieftain на клан UB само аз и донякъде cutie_huntress можем да се ангажираме с изказвания, свързани с целия клан, като цяло. Не обръщайте внимание на flooder-ите, които се месят в темата ви - пишат глупости, заяждат се, изказват се неподготвени и т.н. Няма да отговарям на заядливите ви постове, защото те бяха в отговор на някои писания на членове на UB.
ltsharky, престани да постваш глупости, първо правиш негативно впечатление за клана ни и второ излагаш себе си.
sanctify, ще искаме реванш не когато ти искаш, а когато решим.
Поздравления за победата.
На въпроса коя от победите не заслужавахте, ти отговарям - не заслужавахте твоята победа, murder би ckd при положение че и 2те му победи бяха с раса, която не беше писал предварително. Sanctify не игра от наша страна - ако искате в скоро време може да направим реванш, с негово участие. Още нещо - казвате че сме се държали високомерно, виж горния цитат и ми кажи къде аз или cutie сме казвали че ще ви размажем. И преди писах - поздравявам ви за победата, но ви съветвам да бъдете далеч от мисълта че това е било нещо повече от случайност.
|
|
|
|
 |
shpeki
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 13:57
High_voltage написа: Шпеки, излагаш се! От вас започна всичко. След първата ми игра с Мърдър, някой от канала се изцепи "оооо!! Направо го размаза!!!" и "ЦКД го разбиха" и разни неща от тоя сорт, при положение, че Мърдър едва измъкна победата (и то с късмет естествено). След като го пребих във втората игра (той не си и направи труда да каже гг даже) играхме третата, където не само че на няколко пъти пребивах неговата 100/100 армия с моята 60/60 (той имаше 2 експанда а аз нито един), ами накрая ми вика гг още преди мен. Като гледам, Венджънс се оплаква, че МрХУУ му играел на Грифони!  БОЖЕ МОЙ ГОСПОДИ МИЛИ! Да не е забранено а? Аааа, между другото, гледам много добре си се представил на ВеЦеГе - 2 победи, 5 загуби! Можем да правим още един клан уор ако искате някой път! (макар че се съмнявам, че ше искате, защото знаете че нямате шанс!) Освен това, взехме повече карти от вас! Най-спокойно мога да кажа: Ние победихме! СТФУ, каза че си гледал играта ми срещу tuRs-Duke. Коментари?  Би ли качил репа някъде, защото по някаква причина аз вече нямам достъп до ФТП-то им.  Влезнах 2 пъти и повече не можах... Ако не може да го качиш, би ли казал поне колко АПМ имаме и двамата? Трябва ми, за да знам... 
Защо не ни погледнеш в темата да видиш колко време преди игрите започнахте да пишете как ще ни смажете.Най деен беше ItSharky и не знам си още кой.Така,че глупости от сорта,че ние сме започнали не ми се слушат.Някой въобще да е флуудил вашата тема.И пак си продължавате старата песен,как искате да броим кой е бил:по взети карти,по APM,по срещи.Защото навсякъде е по срещи но само вие си говорите глупости за взети карти за не знам си какво.В крайна сметка какво толкова загубили сте,много важно преживейте го и айде нататъка.
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 14:09
Цитат: Най-спокойно мога да кажа: Ние победихме!
Грешиш ние ЗАГУБИХМЕ.......Било то на късмет ,било заради нещо друго ,загубихме.Не можем да пропускаме този факт......GG
Speki ще си замълча за тебе и кобра ,ще си замълча и за уменията на Мърдър ....GG
И стига с това кой е започнал ,не може да вините всички ни затова ,че някакви деца са писали срещу вас първи...Става като детска градина :Госпожо той ме удари първи и затова аз му счупих камиончето....So STFU&GrowUP
CKD в момента не мога да upload в дата.бг ,а ftl нямат хард-ове като се оправи ще го кача....
APM :ти 124 ,той 166
Мнението ми за играта...Еми до едно място бяхте равностойни ,но после какво да ми е мнението когато ти копаеш с 3 работника в мината ,а той има 4 експанда.....  Нищо де GG
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 14:10
ами лично аз ако бях на мястото на шарки щях да се обидя - сгрешил си му ника... щпексън...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 14:12
БТВ никога не отказвам 1в1 с/у умеещи играчи.
МгХУУ
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 14:16
Anonymous написа: БТВ никога не отказвам 1в1 с/у умеещи играчи. МгХУУ
Кой пък умеещ играч ,ше иска да играе с тебе 
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
shpeki
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 14:16
Unruly написа: Shpeki, ето ти един мой цитат, като толкова искаш от вашия форум, в който така или иначе не се вслушахте : unruly написа: Като chieftain на клан UB само аз и донякъде cutie_huntress можем да се ангажираме с изказвания, свързани с целия клан, като цяло. Не обръщайте внимание на flooder-ите, които се месят в темата ви - пишат глупости, заяждат се, изказват се неподготвени и т.н. Няма да отговарям на заядливите ви постове, защото те бяха в отговор на някои писания на членове на UB.
ltsharky, престани да постваш глупости, първо правиш негативно впечатление за клана ни и второ излагаш себе си.
sanctify, ще искаме реванш не когато ти искаш, а когато решим.
Поздравления за победата. На въпроса коя от победите не заслужавахте, ти отговарям - не заслужавахте твоята победа, murder би ckd при положение че и 2те му победи бяха с раса, която не беше писал предварително. Sanctify не игра от наша страна - ако искате в скоро време може да направим реванш, с негово участие. Още нещо - казвате че сме се държали високомерно, виж горния цитат и ми кажи къде аз или cutie сме казвали че ще ви размажем. И преди писах - поздравявам ви за победата, но ви съветвам да бъдете далеч от мисълта че това е било нещо повече от случайност.
А сега би ли обяснил как пък не съм заслужавал да бия.Ти как очакваше да ме биеш с правене на много кули?Защото само това те спаси от ранно изнасяне и в трите игри.Или пък първата игра когато ти имаше 1 герой,а аз три.Или пък третата игра през цялото време на която те гладах със сянка.Хайде разясни ми как като имаш 280 АПМ ,а аз 70 имам по добро микро от тебе ти не ме смаза.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 14:22
stfu-n00b! написа: Anonymous написа: БТВ никога не отказвам 1в1 с/у умеещи играчи. МгХУУ Кой пък умеещ играч ,ше иска да играе с тебе 
Хахаха, той си е mrlame ;]]]
Speki, бихте ни, peace. Съжалявам ако с горния си пост съм се изразил не обективно, но просто си излях мъката ;] Прав си, яд ме е че паднахме, но не виждам защо трябва да го превръщаме във въпрос на живот и смърт, оплакваш се от тези, които пишат във вашата тема...не следвай техния пример - все пак не трябва да превръщаме и този форум в бойно поле за словестна атака между 2 клана, факт е че ни бихте (както четох във вашия форум - размазахте, но нейсе ;]). Btw не се хващайте за думите ми ;].
unruly
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 14:23
shpeki написа: А сега би ли обяснил как пък не съм заслужавал да бия.Ти как очакваше да ме биеш с правене на много кули?Защото само това те спаси от ранно изнасяне и в трите игри.Или пък първата игра когато ти имаше 1 герой,а аз три.Или пък третата игра през цялото време на която те гладах със сянка.Хайде разясни ми как като имаш 280 АПМ ,а аз 70 имам по добро микро от тебе ти не ме смаза.
no comment
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 14:45
Добре.. аз си признавам победихте ни размазахте ни разпарчетосахте ни ние сме смешни... ще играеме в хоффа ама само когато вие не играете за да не ни се подигравате че сте ни били на клан мача... аз съм до тука .. бихте ни заслужено поздравления !И мисла че сте изкл#чително единни и добри победители и че напълно заслужено печелите всяко ВеЦеГе ... вие сте мой идоли... !
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 16:51
щпексън засрами се бре... че сте по-слаби от нас - по-слаби сте.
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 18:23
abe vie ste mnogo zle vsi4kite za nqkwa tupa zaguba na idioti prili4ate
are gogo 7 klas....
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 19:42
eeasss написа: abe vie ste mnogo zle vsi4kite za nqkwa tupa zaguba na idioti prili4ate are gogo 7 klas....
Нали 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 19:45
po wreme на сре6та:
Шарки:"Аз по едно време си мислех, че съм станал много силен..."
Китаеца:"Това се нарича синдрома ХУУ"
Нямам думи...
Мг
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 19:48
Бтв ЦКД мина ли ти мерака да играеш :Р
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 20:17
Anonymous написа: po wreme на сре6та: Шарки:"Аз по едно време си мислех, че съм станал много силен..." Китаеца:"Това се нарича синдрома ХУУ" Нямам думи... Мг
Майтап да става 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 21:08
CKD bе6е демоте-нат до пеон и засега никои да не променя клан статуса му...
Мг
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 21:33
hahah nc
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 21:58
daite crack za beta 403 be
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|