stfu-n00b! написа:На 1ви....
Сега хвърлих едно око ,на форума н дата.бг и по спецялно на клана им.....Престанете да се заяждате с тях
Така първо ни създавате име на селянчета които не могат да губят и второ правят от измъчената си победа дължаща се късмет и на това ,че нямаме сработени играчи за 2v2 голямо постижение ,дължащо се на виждаш ли "Ние играеме в бнет и сме добри,те играят основно в хедоф с ламерите" ,все едно като играят в бнет играят top20 players , а не с 10 левел noobs......Щото ви е ясно кои са по-добрите играчи.....
Аз като съм падал и в CS ,пък и изобщо винаги съм падал с достойнство пред хората , пък дори и после да съм се депресирал....
А още по времето на мача ,без gg ,noobs , re ,оправдания с лаг (тука повече за тях става дума) и тоя Derzer дето цяла игра ми надува главата с чалга ,че не бил играл сериозно ,IMBA DESTROS......Все едно изобщо ме вълнува.....5 месеца играх с мизерната раса и сега всякакви оплаквания от дисбаланс дошли от играещи с орк са просто музика за ушите ми.
Така ,че ако не можете да го преглътнете, забравете го тоя мач (вие си знаете кои .направили сте 10 страници flood там)......
Може би не съм човека който да ви "поучава" ,но просто това е яко селяния....
И за да си подкрепя думите (не да ви надъхвам) ето малко цитати от там.....
Аве UB аре бегайте от тука ... вървете се крийте в Headoff-aПризовавам Clan DaTa да не отговарят повече на тъпите постове на загубеняците от Clan UB ... просто няма смисъл да се занимаваме с хора с коефицент на интелигентност под 100Аве , само аз ли имам чувството че си имаме работа с деца (не че аз съм некъв голям ) нз.. обаче тука си представям неква банда циганета се сабират в клуба на чичето и почват да флуудат... малее пропаднали хора кво искаш.. Не това е начина да се докажете... по-добре хващайте лопатата да изкарате некой лев.. вместо да си прекарвате времето пред компютъра и да доказвате кви сте
ламери ............................................
П.П. аз съм до тука повече няма да отговора на нито един пост от пропадналия ви клан... късмет !
По добре вземи цитирай и вашите мнения,че от тях започна всичко.И не ти ли писна да се оправдаш с тия двойки.Ние ли сме виновни,че сте слаби на двойки.Така и не видях как сме били с късмет.Аз си бих Кобрата,Мърдър си би ,и ние на двойки си бихме.Кажи кой от тези три мача не сме заслужавали да бием?