Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2004 15:51

Billy-to написа:
fresh написа:
Били , нали не ми се сърдиш за ролята си ?! :roll: :roll: :wink: :?:
ПП: Виждаш ли коло гадно податлива съм.. :x

Не, не ти се сърдя, полъскан съм че си ми отделила такава голяма част от разказа :D Само за протокола - когато минавам покрак хората нямам навика да ги удрям :lol:

Аз пък имам - всеки път като минавам покрай някой "по-слаб" го цапардоствам в ребрата с лакът. Следва това вдигам ръката си и го хващам от вътрешната и страна за врата, а с кракът си го слагам зад неговия. Следва едно рязко дръпване с крак и избутване с ръката (т.е. в противоположните посоки)... Завършвам с цуки право в лицето, придружено, разбира се, от кенсей. След това обикновено е за моргата...
Не бе, сериозно, понякога се случва да ръгна някой с лакът в ребрата. Обаче пък "несъзнателно" го правя доста добре и често се случва, да съм попрекалил със силата на удара... И после ми се сърдят... Бе вярно казват, че съм опасен. Особено пък, когато се ядосам! Тогава съм доста заплашителен и страшен... :twisted:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2004 19:27

Billy-to написа:
fresh написа:

Не, не ти се сърдя, полъскан съм че си ми отделила такава голяма част от разказа :D Само за протокола - когато минавам покрак хората нямам навика да ги удрям :lol:

Аз пък нямам навика да се оставям на такива...

And build the strength they need to rule.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2004 20:28

MetalGearRex написа:
Billy-to написа:
fresh написа:

Аз пък имам - всеки път като минавам покрай някой "по-слаб" го цапардоствам в ребрата с лакът. Следва това вдигам ръката си и го хващам от вътрешната и страна за врата, а с кракът си го слагам зад неговия. Следва едно рязко дръпване с крак и избутване с ръката (т.е. в противоположните посоки)... Завършвам с цуки право в лицето, придружено, разбира се, от кенсей. След това обикновено е за моргата...
Не бе, сериозно, понякога се случва да ръгна някой с лакът в ребрата. Обаче пък "несъзнателно" го правя доста добре и често се случва, да съм попрекалил със силата на удара... И после ми се сърдят... Бе вярно казват, че съм опасен. Особено пък, когато се ядосам! Тогава съм доста заплашителен и страшен... :twisted:
Майка е психиатър,ако искаш,мога да ти дам визитка :arrow:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2004 22:18

Моята е фризъор,като ти се прииска прическа намини през ПД...

Разказът на Фреш ми хареса много!!!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2004 23:23

Май ще потърся услугите и на двете...
Ей, Хер Пауноф, я питай майка си дали черната пяна Taft причинява пърхот? Ще можеш ли? ПЛС? :lol:

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 02:48

Ей Фреш ти получи ли ми ЛСто май не?????

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 07:46

Готин е разказа! Кефи ме! Само да не се скарам с другите от форума... в самия форум де, в разказа може да си се караме колкото си искаме. :wink:

ПП. Да не забравиш, че РД-то ще е в Бояна. Къща с 5 етажа (е, 2 подземни... :roll: ), музика, пиене и ядене в индустриални количества. Надявах се кулминацията да е финала на Еврото България:Гърция, ама...
ППП. Коя е Лили? :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 13:42

Найк написа:
Коя е Лили? :roll:

Приятелката ти :roll: ...толкова хора толкова хора я желаят , а си нямат , пък ти дори си забравил за нея :lol:

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 20:26

MetalGearRex написа:
Май ще потърся услугите и на двете...
Ей, Хер Пауноф, я питай майка си дали черната пяна Taft причинява пърхот? Ще можеш ли? ПЛС? :lol:

"Да",но всякакви лайна,които си слагаш на косата я замърсяват ,така че не само черната пяна на тафт...
Тя ми е казвала,че тея глупости предизвикват при някои хора косопад,така че внимавай!Аз не ползвам п(и)яни,гелове,лакове и тн и съм си много доволен,от време на време майка ми ми прави фигурки и много се кефя :D

ПС:Доколкото знам сме набори-88 и ще ти кажа,че хормоните си взимат своето и почти всички ги избива луда секреция(пърхот,пъпки и тем подобни),но аз тея неща съм ги минал преди останалите,така че пред вас са големите изпитания :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Фреш,не изполвай ника ми в разказа,пиши ме Паунов,то така всички(без приятелката само :evil: )ме наричат така...Някои ми викат и манекен и нахалник,но тва е друг въпрос.

Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 21:13

Някои хора нямат срам!!!Заклучили са темата "Денят на един тинейджър".Няма да плача,няма да плача,няма да плача,не се разревах,не се разревах...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 21:50

high_till_i_die написа:
Ей Фреш ти получи ли ми ЛСто май не?????

Ддда... :) сега ще прозвучи тъпо , но надявам се реално - нз какво да отговоря.. :wink:

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2004 08:49

OKi tovа е само предложение не те изизсквам да направиш това. :lol: :lol: :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юни 2004 00:56

Хм..., тука нещо зад гърба ми става! Я кажете какво?
п.п. Найк, споко, няма за едно виртуално гадже да се изпокараме я!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юни 2004 12:07

Ами кво да кажа... добре почна, вече се усеща завръзката на разказа, основните проблеми в творбата се очертават ясно и аз май забравих че часа по литература свърши :)

Пропуснах ли да кажа, че съм си пуснал малка козя брадичка? Ако съм сега се поправям. Освен това обичам да я поглаждам когато съм замислен, досущ като някой заклинател 8)

Always looking ahead...
Always thinking of the future...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 25 Юни 2004 23:54

Нещо темата не върви,тццц.Заплашвам Фреш съвсем сериозно-ако скоро не напише продължение,аз ще го напиша и изведнъж сервизите за Пста ще се препълнят с БРУТАЛНО счупени монитори!!! :twisted:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2004 20:55

С наближаването на ваканцията се приближаваше и вече така известния рожден ден на Найк. Всички , които бяха поканени , а и онези , които безпардонно щяха да се самопоканят бяха в еуфория понеже се очертаваше един чудесен триумф за края на училищния срок .
Няколко дни по – късно наай-после настъпи дългоочаквания тримесечен рай.
Едва ли съществуваше човек в даскалото , който да не беше радостен освен може би Билбо Чантов , който преди броени дни си беше извоювал уважението на съученици и главно учители с изявата си по случай деня за борба с наркоманията. Едва ли беше предполагал, че дори снимката и името му ще са на първата страница на училищния вестник , но това се случи. Жалкото беше , че само след 3 дни всички забравиха за неговата известност и се потопиха в наслаждаване на глътките от първите мигове на лятната ваканция. Съвсем скоро и самия Билбо забрави за проблема си и се присъедини към тръпнещите за рожденското парти на Найк човеци.
Riven също беше сред френдовете на рожденика. Когато Деня На Купона най-после настъпи той се засуети около външния си вид и особа и заедно с това привлече вниманието на брат си – Емил (high_till_i_die ) . Той от своя страна най-после разбра за какво беше всичката тази какафония напоследък. И се досети , че може да отиде на партито катоо…придружител на по-големия си брат. Само след минути планът му беше готов. Родителите им ги нямаше. Идеално време за чупене от къщи без да ти бучи който и да е. За миг през ума му мина мисълта за властия нрав на майка си и , че ако се издъни ще стои цяло лято в къщи , но изкушението и тръпката от самото приключение, а и повода си струваха . Riven излезе и пет минути след него беше да го последва и Емил. Отвори входната врата и...от другата страна беше майка му. Естествено тя го попита на къде се е запътил , стига да беше запазил самообладание , Емил можеше да си намери оправдание , но в тази ситуация той си глътна граматиката и по това майка му разбра , че върши нещо извън нейното знание. `На партито , където ще е брат ти ли отиваш?` запита го тя и продължи`не знаеш ли че това е място за големи. Пият алкохол , вършат глупости. Не си за там!` В този момент увереността на Емо се възвърна и той се защити - `ооо я стига! Вече съм на 14 , не на 4! Писна ми да се държиш с мен като с непораснало детенце . Не , стига вече! ` . Майка му определено държеше на своето , но реши да промени тона с по-смекчаващ. `Емо , майче , правя го за твое добро . Още си мъничък за да ходиш по такива места. Безпокоя се..`. Емил мълчеше. Тя пак се опита да каже нещо , но и неговия инат не беше по малък. Накрая тя се ядоса `върви , прави каквото искаш! И си носли последствията , защото аз не ще те оправдавам пред баща ти когато се забъркаш в някоя дивотия!` . Емил се усмихна и излезе. Беше доволен , че е постигнал своето , но дори и майка му да не го беше пуснала , той щеше да отиде и въпреки му беше спестила доста главоболия ..Ако беше излезнал без да го пусне..Не самата дума `пускам те` му звучеше унизително , тъпо и гадно. Сега важното беше , че го очаква едно невероятно преживяване.

Herr_Paunoff , имам достатъчно проблеми в последната седмица и разказа е последен в списъка. Когато обещая нещо , го правя рано или късно. Спи спокойно! :wink:

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2004 21:29

MetalGearRex написа:
Billy-to написа:
fresh написа:

Нищо лично ама такива кат теб(смисъл ти поне си свестен на характер) дето като са по-силни почват да се бият с всеки ме дразнят много!

Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2004 22:56

Супер е фреш,супер, нямам нищо против даже ми е кеф имам си виртуален брат,хахахахахаха.
Много добре се заформя. Та реши ли вече а?? Бъзикам се,не те притискам но все пак очаквам отговор(моля те)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2004 23:05

Фреш, пак е много добро! Харесва ми! Продължавай в същия дух!
Само ми се иска да ги пишеше по-бързо, но лично предпочитам качеството пред количеството. Е, все пак се надявам, че с настъпването на лятната ваканция (както е и в разказа) ще имаш повече свободно време и ще можеш по-често да пишеш. :wink:

Иначе ДжиБой, не си ме разбрал правилно! Аз не се бия с никого, макар и действително да съзнавам (или поне да съм уверен, че мога, което пък е половината победа), че мога да победя/пребия доста голяма част от познатите ми. С това по-горе исках да кажа, че когато се случи да направя нещо такова (да ръгна някой с лакът или инстинктивно да се опитам да го ударя (но винаги успявам да се спра навреме!)), с вече заучения си (донякъде) усет за удара, успявам да го направя достатъчно и т.е. прекалено силно, а после те ми се сърдят за това. Иначе досега през живота си съм се млатил истински само веднъж (е, тогава доста бой яде оня и ако не го бях пуснал сам...(а и беше преди да започна да тренирам)) извън залата за тренировки. Лично мен също ме дразнят такива, за какъвто ме взе - все пак съм си интелектуалец я! :lol:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Юни 2004 10:26

супер и аз участвам...
10х :P

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения