Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2004 13:53

Грррр, разбирам че сървърът е сдал багажа...точно тогава одари и една мълния, след което нета ми спря...поднасям извиненията си ако аз като хост съм прекъснал играта ;]

Вторник, приемаме да играем в battle.net, срещите ще са същите. DaTa clan да кажат от колко часа ще се събираме. Btw, понеже имаме един cd key аз и брат ми няма да можем да сме едновременно online.

stfu-n00b!, sorry за лага, но тогава е валяло => разбираема е по-бавната врътзка на хората ;]

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2004 15:24

btw трябва да решим кой ще играе 2v2...

Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2004 17:23

abе unruly brat ti pravi li ti svirki?
a ebete li se? ako iska moda da ti prodam vazelin

Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2004 17:49

Ами няма какво да коментирам глупостите на поредният тъпанар, скрил се зад анонимността.
Мг

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2004 19:43

анонимни идоти..аве вие добре ли сте да вкючвате пс то по кат има гръммове ?..само един разряд ша преебе сичко в пс то ви и после плаштай кат поп...на мен пък ми се прееба лан картата..и оправянето беше да я удриш ;)
п.с хеадофф рулз :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2004 19:50

лол 10 лева за нова лан карта ,опазил те бог.... :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2004 20:01

aма верно.. китаец аиде хеадофф ве

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2004 21:13

Батман-а преди 4-5 месеца отказа CS .Беше един от най-добрите в България, играеше в NrG..Последния път когато го видях беше яко зациклил на Диабло и така до преди 2 седмици говора с един приател в бнет и кой би повярвал ....Respect към това което е станал ,вчера гледах игрите, Зевс не можа да повярва,че преди 1.15 не е имал акаунт :) ,но както и да е това е истианта , машините от клуб Инферно рулират....Human играе..
Това му е бнет акаунта
http://www.battle.net/war3/ladder/W3XP-player-profile.aspx?Gateway=Northrend&PlayerName=newbytry

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2004 22:02

specialno batman igrae ot minimum 1 godina go gledam igraeshe s acc sofiaelf ili neshto ot toq rod ne sum siguren to4no human player mislq ima 2 acc v battle.net ot dosta predi 1.15

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2004 01:36

при това здраво ебане наистина трябва да са били пълни идиоти за да ги надприказвате

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2004 08:38

Ако имах СД-КИЙ щях да съм незаменим помощник в "надпсуването".Много им се издразних на тия руси тъпи копелета!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2004 09:48

Що по-добре не се понервиш на родните тъпи копелета , които изпълняваха ролята на греди , пънове.....

i wont let u go

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2004 12:10

ex_ArchDev1l написа:
Що по-добре не се понервиш на родните тъпи копелета , които изпълняваха ролята на греди , пънове.....

щото цяла вечер тва съм правил!

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2004 12:25

ако бях вкъщи щях да ви подкрепя в све-1 ама ха ....
много слаб мач :/ нищо общо с квалификациите. ..
можем да се радваме че паднахме "само" с 5, ... началото беше толкова обнадеждаващо ...

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2004 13:42

къв е тоя турнир ингаме ве ?

Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2004 13:44

WAR CRAFT E 6IBANA BLIZZARD DA SI Q NAVRAT NA MAIKASI U GUZA TOLKO TUPA IGRA NE SUM IGRAL NA MMAIKA I PUTKATA

Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2004 13:51

clan war-a с data clan е довечера от 21:00, събираме се в channel "clan data". Ckd и stfu-n00b!, ще играете, нали ? Някой от вас трябва и да е парт на мен или на брат ми за 2v2, защото не можем да играем едновременно. Какъв ти е battle.net acc stfu-n00b! ? Ще има по 4 obs, по 2ма от всеки клан.

Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2004 16:02

Nqkoi moje li da mi otgovori kak stava igrata v Battel Net?Kakav internet trqbva da ima6 za da q igrae6 perfektno?Ima li nqkoi koito da mi obqsni za tezi originalni cd-key i za dvete igri li trqbva da ima6 cd-key imam predvid za War-a i FT?Ili samo za originalnata War3?

Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2004 16:36

ах тоя мурдер от дата тийм колко е зле :wink: имал лек превесссссссссссссссссс.. хаха аз се подиграх с него .. ама айде нп.
Мг

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2004 18:09

Не знам кой е написал че е довечера,но според мен е утре.По-добре поговорете пак с когото трябва.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost