Автор |
Съобщение |
Unruly
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2004 13:53
Грррр, разбирам че сървърът е сдал багажа...точно тогава одари и една мълния, след което нета ми спря...поднасям извиненията си ако аз като хост съм прекъснал играта ;]
Вторник, приемаме да играем в battle.net, срещите ще са същите. DaTa clan да кажат от колко часа ще се събираме. Btw, понеже имаме един cd key аз и брат ми няма да можем да сме едновременно online.
stfu-n00b!, sorry за лага, но тогава е валяло => разбираема е по-бавната врътзка на хората ;]
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2004 15:24
btw трябва да решим кой ще играе 2v2...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2004 17:23
abе unruly brat ti pravi li ti svirki?
a ebete li se? ako iska moda da ti prodam vazelin
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2004 17:49
Ами няма какво да коментирам глупостите на поредният тъпанар, скрил се зад анонимността.
Мг
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2004 19:43
анонимни идоти..аве вие добре ли сте да вкючвате пс то по кат има гръммове ?..само един разряд ша преебе сичко в пс то ви и после плаштай кат поп...на мен пък ми се прееба лан картата..и оправянето беше да я удриш
п.с хеадофф рулз 
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2004 19:50
лол 10 лева за нова лан карта ,опазил те бог.... 
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2004 20:01
aма верно.. китаец аиде хеадофф ве
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2004 21:13
Батман-а преди 4-5 месеца отказа CS .Беше един от най-добрите в България, играеше в NrG..Последния път когато го видях беше яко зациклил на Диабло и така до преди 2 седмици говора с един приател в бнет и кой би повярвал ....Respect към това което е станал ,вчера гледах игрите, Зевс не можа да повярва,че преди 1.15 не е имал акаунт  ,но както и да е това е истианта , машините от клуб Инферно рулират....Human играе..
Това му е бнет акаунта
http://www.battle.net/war3/ladder/W3XP-player-profile.aspx?Gateway=Northrend&PlayerName=newbytry
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2004 22:02
specialno batman igrae ot minimum 1 godina go gledam igraeshe s acc sofiaelf ili neshto ot toq rod ne sum siguren to4no human player mislq ima 2 acc v battle.net ot dosta predi 1.15
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2004 01:36
при това здраво ебане наистина трябва да са били пълни идиоти за да ги надприказвате
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2004 08:38
Ако имах СД-КИЙ щях да съм незаменим помощник в "надпсуването".Много им се издразних на тия руси тъпи копелета!
|
|
|
|
 |
ex_ArchDev1l
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2004 09:48
Що по-добре не се понервиш на родните тъпи копелета , които изпълняваха ролята на греди , пънове.....
___________________________________ siempre en mi corazon
i give you my love
you steal my heart
i wont let u go
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2004 12:10
ex_ArchDev1l написа: Що по-добре не се понервиш на родните тъпи копелета , които изпълняваха ролята на греди , пънове.....
щото цяла вечер тва съм правил!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2004 12:25
ако бях вкъщи щях да ви подкрепя в све-1 ама ха ....
много слаб мач :/ нищо общо с квалификациите. ..
можем да се радваме че паднахме "само" с 5, ... началото беше толкова обнадеждаващо ...
___________________________________ Не ме ебе къде е купона.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2004 13:42
къв е тоя турнир ингаме ве ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2004 13:44
WAR CRAFT E 6IBANA BLIZZARD DA SI Q NAVRAT NA MAIKASI U GUZA TOLKO TUPA IGRA NE SUM IGRAL NA MMAIKA I PUTKATA
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2004 13:51
clan war-a с data clan е довечера от 21:00, събираме се в channel "clan data". Ckd и stfu-n00b!, ще играете, нали ? Някой от вас трябва и да е парт на мен или на брат ми за 2v2, защото не можем да играем едновременно. Какъв ти е battle.net acc stfu-n00b! ? Ще има по 4 obs, по 2ма от всеки клан.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2004 16:02
Nqkoi moje li da mi otgovori kak stava igrata v Battel Net?Kakav internet trqbva da ima6 za da q igrae6 perfektno?Ima li nqkoi koito da mi obqsni za tezi originalni cd-key i za dvete igri li trqbva da ima6 cd-key imam predvid za War-a i FT?Ili samo za originalnata War3?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2004 16:36
ах тоя мурдер от дата тийм колко е зле  имал лек превесссссссссссссссссс.. хаха аз се подиграх с него .. ама айде нп.
Мг
|
|
|
|
 |
MaX
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2004 18:09
Не знам кой е написал че е довечера,но според мен е утре.По-добре поговорете пак с когото трябва.
___________________________________ http://www.warstomp.com
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|