Автор |
Съобщение |
Sweety
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2004 16:55
И мени...
Години: 16 (почти 17)
Име:Никола
Характер:Незнам можеби забавен и срамежлив (срамежлив - 100%)
|
|
|
|
|
MOHAXA
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2004 17:10
Искам и аз роля ако може геймър баскетболист на около 15 години.Характера му е да кат на някой хулиган
___________________________________ MOHAXA is ending!!!
|
|
|
|
|
Левиатана
|
|
Мнения: 272 Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2004 17:19
Аре включи ме и мене, пу, да мине от мене!
Аз ше съм кварталния рекетьор, скин хеед, " запален привърженик" (разбирай - точно обратното) на негрите, мангалите и другите таквиз отрепки! Но с тез', които са ми верни приятели съм голем пич, но другите не ме интерват! А, и ще се казвам Мат, прякори - най-известен е като Левиатана, но други го знаят кат' Демона, Дявола, яростния, черния скин и др.
Това е, дано обуздаеш мързела си скоро, и се заловиш за перото (упс, клавиетурата)!
___________________________________ ...и нито един човек, демон или ангел няма да остане невредим...
Human_Paun4o написа: Ne sam rasist,obijdate me! Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!
;]
|
|
|
|
|
Creator
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2004 18:02
Малко съм скептично настроен, но:
Име : Джон
Раса: човек
Години: неизвестни
Поведение: неспортсменско
___________________________________ Rockstar Gangster
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2004 18:58
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2004 23:59
Ха, дано да са повече момичетата, че то иначе ще се изпотрепем за едното момиче!
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Billy-to
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2004 00:04
Да, да има повече женски персонажи че ще стане много гейско
|
|
|
|
|
Culture Nineteen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2004 00:08
И освен да бъкаш момичета не забравяй ,че трябва да има някакъв сюжет!
___________________________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
|
|
|
|
|
Creator
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2004 08:36
И съспенс.
___________________________________ Rockstar Gangster
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2004 14:20
creator написа: И съспенс.
! Ей, влюби се в тая дума!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2004 22:50
Абе хора,радвайте се ако Фреш ви включи в разказа,не утежняваите задачата и да се съобразява с вашите профили
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2004 11:17
Емил е името,14 годишен, много харесва компютри.
По цяла нощ се рови във нелегални сайтове със цел да свали още нещо безплатно защото мисли че е много неправилно да плащаш по 60-70 лева за един смотан диск.
През деня той живее във света на простосмъртните, има приятели,приятелки,добър е във спортовете, има добро тяло. Живее във Люлин и е във банда наречена ГОРРИЛаз. Любимата му музика е транс дансе електроник техно и хип-хоп. Баща му е полицай и точно това е нещото което държи Емил от правенето на нещо супер лудо той не че не прави луди неща. Феноменално оценките му са слаби въпреки че майка му е учителка във неговото училище.Това също го спира от правенето на луди неаща във училище.Името на приятелкат му е Ани.
Това достатачно ли е ???????
___________________________________ Respect big pimpin'''
|
|
|
|
|
Riven
|
|
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2004 13:30
Хитра идея е. Ако искаш ме включи само дете възрастта ми е малко големичка(след месец 20-так). Не че мозъка ми е пораснал ама.... Иначе ако участвам ме пиши както си ме видяла. Интересно ми е как ме виждат хората. После мога да доуточня нещо.
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
|
Culture Nineteen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2004 17:50
Преди да си написала искам да ти опиша външния вид ,за да не направиш някоя глупост.Значи героя е към 1,80 висок с кстенява коса.Носи черни дрехи,фанела на някоя група и естествено пентаграма.Характере ти ще го определиш.
___________________________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2004 18:48
Айде бе, Фреш! Героите станаха толкова много, че няма да можеш да ги напъхаш в сюжета!
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2004 01:26
Lord of Darkness написа: Айде бе, Фреш! Героите станаха толкова много, че няма да можеш да ги напъхаш в сюжета!
Абе остави го момичето намира бе! Да не мислиш, че и е до нас в момента? Явно щом не пише, явно си има други занимания или пък в момента се труди. Ако си толкоз корназ за разказа, земи ти го напиши де!
п.п. Не целя да обидя никого с този пост!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2004 11:59
MetalGearRex написа: Lord of Darkness написа: Айде бе, Фреш! Героите станаха толкова много, че няма да можеш да ги напъхаш в сюжета! Абе остави го момичето намира бе! Да не мислиш, че и е до нас в момента? Явно щом не пише, явно си има други занимания или пък в момента се труди. Ако си толкоз корназ за разказа, земи ти го напиши де! п.п. Не целя да обидя никого с този пост! Уф, ъъъ... съжалявам.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2004 19:20
Lord of Darkness написа: MetalGearRex написа: Lord of Darkness написа: Айде бе, Фреш! Героите станаха толкова много, че няма да можеш да ги напъхаш в сюжета! Абе остави го момичето намира бе! Да не мислиш, че и е до нас в момента? Явно щом не пише, явно си има други занимания или пък в момента се труди. Ако си толкоз корназ за разказа, земи ти го напиши де! п.п. Не целя да обидя никого с този пост! Уф, ъъъ... съжалявам.
Aре тоя път от мен да мине. Ама занапред да знаеш!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2004 15:37
Ми то сега кандидатстват 7класниците...Фреш,придържай се само по описанието на външния вид на кандидат-героите,а не кво им е хобито,по колко пъти на ден серат и т.н. Чарът на разказа е в тва,че характерите на героите ще са като по твоите лични впечатления по техните постове
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2004 15:44
Аз искам да съм един седмокласник на края на годината, мечтателен, с добри приятели и много натъжен(демек аз, какъвто съм без да го показвам).по цел ден на компа.Името ше ми е Гецата, Гецко - Мацко или нещо такова (все пак така ми викат).Геймърче, мързел.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|