Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Заглавие: Предопределения…
Публикувано на: 06 Юни 2004 17:04

Ето ви един разказ... Прочетете го, дайте си мнението и чакайте следващата част! :)

Как да започна? Като за начало може да ви кажа, че съм безсмъртен, пък на всичкото отгоре съм аз съм и бог. Да, бог - онзи, който казва какво става с душите на простосмъртните, онзи който може да прави каквото си иска с простолюдието, с неговите марионетки. Да знаете, много ми допада това. Забавно е. Но всяко нещо си има и лоша страна - винаги съм искал да изпитам чувството, което е присъщо само на смъртните, как ли може да живеят, като знаят, че това някога ще свърши? Чудя им се. Но във всеки случай важното е, че съм бог, безсмъртен и всесилен титан. Много добре си живея. Но, хей, да не си помислите, че се намирам на небето, или пък на планина Олимп? Тези митове ги съчинявах едно време, когато бях малък, съчинявах ги и ги пусках в главите на хората. И това беше забавно. И интересно. Но да си бог не се свежда само до това, не, не си мислете така. Трябва да определяш и много други неща. Какво? Как се казвам ли, как ме зоват? На това също е малко по-сложно да се отговори. Различно. В различните краища ме именуват различно. За едни съм Исус, за други съм Буда, а пък някои ме наричат просто Боб. Да, така е, не се шегувам. Но всъщност още не съм ви казал какво е да си всевластен, господстващ над всички живи същества. Не е толкова сложно. Всичко се свежда до това да взимаш решения. Дали да срутиш тази държава, дали да пометеш с някое торнадо онази армия, понякога дори е отегчително. А примерно в двайсет и първи век, както го наричат някои, решенията са много по уморителни и скучни до дъното на душата си.
Но всъщност някои хора не вярват в мен, изменници, ще ги наречете, защото аз съм ви дал тази дума, така наричате предателите. На тях нищо хубаво не им се случва. Примерно вижте за пример дебелият Бил, който нямаше и капка вяра, но затова пък всеки ден пускаше поне по два фиша за тотото. Е, нищо не печелеше, за сметка на един отшелник, който през живота си пусна само един лотариен билет и спечели. Е, естествено благодарение на мен, че как иначе? Но това са дълги истории. Но всъщност искате ли да ви разкажа как се сблъскаха две епични армии, а само с едно поместване на пръста аз промених хода на съдбата? Да? Значи се пригответе за една дълга история, която започва така…

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

;]

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2004 17:11

Това ми прилича на едно предположение какво същност е Бог, какво представлява той. Интересно е. Искам да кажа... любопитно е. Но все пак едва ли искаш да се оприличиш на Господ. А и не трябва. Просто искаш малко слава във форума :)
Добре, може и да я получиш. Не знам

Профил

Аватар
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2004 17:14

Ц, ц... Аз просто разказвам от първо лице... На това май му се вика стил... Не знам... :)

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

;]

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2004 17:30

Левиатана написа:
Ц, ц... Аз просто разказвам от първо лице... На това май му се вика стил... Не знам... :)

Ами той, криейтърът, малко не разбира от такива работи. Криейтър, когато повествованието се води от първо лице, не е задължително авторът да се идентифицира с разказващия.

in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer

The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2004 22:00

Мат,Мат...Няма ли да спреш?
Имаш поне десет разказа с по една-две части и тва е!Досега не съм видял и един твой разказ,който е завършен!!!!! :x

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2004 22:14

TT2 написа:
Ами той, криейтърът, малко не разбира от такива работи. Криейтър, когато повествованието се води от първо лице, не е задължително авторът да се идентифицира с разказващия.

Така е, Тошо, така е. Аз си признавам - дете съм.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2004 23:44

TheGuardian написа:
Мат,Мат...Няма ли да спреш?
Имаш поне десет разказа с по една-две части и тва е!Досега не съм видял и един твой разказ,който е завършен!!!!! :x

И аз мисля по същия начин! Кога ще започнеш да довършваш започнатото? Нали чете темата на Злото за "началото е нищо без край"! Тогава? Добре си пишеше разказа за Получовека, а сега пишеш май 4 или повече разкази едновременно и разбира се никой от тях не е особено добър! Аз си махнах призива да не флуудите творческия с нови и недовършени теми и ти започна да правиш точно това. Осъзнай се бе човек, да не си мислиш, че големите автори пишат по два три романа наведнъж? Напротив, посвещават цели години на един единствен! Ако не се лъжа, автора на "Война и мир" (не го знам кой е) е забавил излизането на романа с цяла година, защото го е редактирал ЦЕЛИЯ! При това няколко пъти. А ти искаш да правиш няколко неща едновременно и всички те да се радват на голям интерес и широко одобрение. Еми няма да стане!
А иначе и това ти произведение е малко тъпичко... Даже доста. Аз май няма да съм от "желаещите да видят ...". И ще те поправя, че Буда не е бил възприеман като бог! Това е уникално глупаво твърдение, от което пък си личи, че въобще не си запознат с будизма. Знаеш ли, че това дори не е религия, а е учение? Има ОГРОМНА разлика между двете.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 04:23

Опитваш се да пишеш разказ който мисля че и най-добрите във този форум не могат да напишат.
Нищо няма да стане.И къв е тоя смешен БОГ.Той не говори така.Та нали е БОГ.Замисли се.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 08:17

Значи влизам си аз във форума, мисля си че няма да видя нищо ново тук, в тази част на форума, а гледай на какво се натъкнах! Кой е казал, че няма да продъжа другия разказ?!? А? А?

Айде в тази тема пишете за ТОЗИ разказ, както трябва да е и във всички други! Ееее... Ше си продължа другите разкази, НО КОГАТО ИСКАМ!!!

А като не ви харесва разказа, добре! Но аз ще си го продължа, както и другите, мои разкази!

@Гард - пич, А ТИ НЯМА ЛИ ДА СЕ СПРЕШ?!? Знам че имам доста незавършени разкази, НО определено не са с "1-2 части"! Аз просто НЕ ИСКАМ да ги завършвам! Т'ва разбираш ли го? Колкото и да ги дописвам, аз НЯМА ДА ГИ ЗАВЪРША!!!

Human_Paun4o написа:

;]

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 10:51

Левиатана написа:
Значи влизам си аз във форума, мисля си че няма да видя нищо ново тук, в тази част на форума, а гледай на какво се натъкнах! Кой е казал, че няма да продъжа другия разказ?!? А? А?

Айде в тази тема пишете за ТОЗИ разказ, както трябва да е и във всички други! Ееее... Ше си продължа другите разкази, НО КОГАТО ИСКАМ!!!

А като не ви харесва разказа, добре! Но аз ще си го продължа, както и другите, мои разкази!

@Гард - пич, А ТИ НЯМА ЛИ ДА СЕ СПРЕШ?!? Знам че имам доста незавършени разкази, НО определено не са с "1-2 части"! Аз просто НЕ ИСКАМ да ги завършвам! Т'ва разбираш ли го? Колкото и да ги дописвам, аз НЯМА ДА ГИ ЗАВЪРША!!!

Наистина не е лоша идея да си нямат край, но той имаше предвид, че имат само начало и дори и да не искаш да стигаш до края, то поне трябва да имаш нещо написано, а твоите са почти само уводи. Изключение прави само разказа ти за Получовека.
А за този разказ казах, каквото имах да казвам, а от тогава насам няма нищо ново.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 12:03

А пък на мен си ми хареса! И някой каза че Бог няма да говори така.Ми той може пък да си говори както си иска може да си псува може и да говори супер културно ама защо му е като никой неможе да го съди!Пък и аз смятам че Господ говори в рими и е рапър.Обаче е дочакал малко по разпуснати времена та да може да се възприеме по-добре от хората и е пратил на земята рапа!За това мили деца рапът е божия музика.Йоу Гоуд!

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 14:11

Казват... че човек е създаден по подобие на господ Бог... защо тогава да не говори така? Има хубава идея която е дадена - за предателството мисля че ставаше дума. В сми такъв че всъщност Точно Бог ни е дал всички думи, всички... стилове на говорене... и т.н. това са Негови творения - тогава защо да не ги използва? Защо да не псува? Хмм? Но това е ако си вярващ разбира се ;) Разказа бива пък мога да ви кажа. Напомня ми на Black and White ;) Но Мат, има верни работи в думите на другите - Наистина Само Започваш повечето си разкази. Замисли се - и аз няма да завърша моя скоро, но не съм започнал и нови разкази нали? Моя ще свърши когато ми писне да пиша. Аз дори не знам какво ще съдържа следващата част!!!... но и не почвам други, няма да го оставя незавършен, нали? ;) Think about it ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 18:10

Хе-хе... Добре, оставям ги недовършени... НО! Сега съм започнал НОВИ два разказа, и не мисля да ги спирам! Но това не значи, че няма да довърша старите! Но кога, това е друг въпрос...

p.s. Гиъре, не се изказвай неподготвен, моля те! "Само разказа за участта бил дълъг", брей... Ами това, това, това? И никой мой разказ не е само с увод! Всеки има поне две-три части! Еее, аз к'о да направя, че тогава не си бил регнат?!?

ЕДИТ:

Исках да кажа, че освен тези разкази, които съм пуснал досега, има още два нови!

Human_Paun4o написа:

;]

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 19:18

Мат.....Не те разбирам.Имаш хиляда незавършени с по пет части макс,сега пишеш два разказа,а след тва ше пишеш още разкази!!!Поне завърши един!Ко си ми дал три примера дето имат повече от две-три части!?И даже сам си противоречиш:
Цитат:
Знам че имам доста незавършени разкази, НО определено не са с "1-2 части"!

А след тва:
Цитат:
Всеки има поне две-три части!

Е па разликата ква е?Никва!!!Разбирам да си написал да речем осем части,ма ти с тва "поне две-три части" напрао изби рибата!
И също много се издразних от това последното...:
Цитат:
Еее, аз к'о да направя, че тогава не си бил регнат?!?

Не знам,ти сигурно си тука от пет години та така говориш...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 19:47

Гард, Гард... Разбирам, че си недоволен, но все пак аз все... Някога ще довърша тез' разкази... Е, само тези, които ми харесват! Но разбери, така пиша аз, по едно време ме кефи тоз' разказ, по друго оногоз'! Такъв съм си! И сега ще пиша още два разказа и никой не може да ме обеди да не ги пиша! :)

Human_Paun4o написа:

;]

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2004 15:19

Споко бе хора! Успокойте се! За какво водите безмислени спорове. И двете страни си имат своите доводи и ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЯМА ДА ПРИЕМАТ ДРУГАТА ПОЗИЦИЯ. По - важно е друго. Разказа ти почна добре, но ще видим какво ще излезе от него. Ще има ли край, няма ли да има. Пък тогава пак ще говорим. Иначе нищо лошо да пишеш и по 50 неща едновременно. Стига да можеш. Може да си новия Наполеон??? :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2004 01:33

Aм, Мат, ако не си разбрал, следя ти всичките разкази, така че пиши! И пак ти казвам - препоръчвам ти да се съсредоточиш над един и да го напишеш. Ако може пък и "добре"! Аре, чакаме... :D

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com