Микрофона е ваш! Макар , че вече не ви ли омръзна? Нещо се поизчерпаха такивата теми.. И все пак на който му се четат (е и аз съм в този списък де ) Този на Existence кефи. А тази тема отдавна трябваше да има катинарче.
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
Rico
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2004 14:59
струва ми се леко утопично...но е яко,еех де живота ми да беше като на Лазарчо...
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Ледник
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2004 18:49
Ох, Фреш, теми като тази стават невероятна рядкост. Наистина, не искаш ли да напишеш още нешо такова?
Те се пишат за броени часове Не съм ходила скоро на някое по-запомнящо се купонче , че да ми дойде муза. Миналата година беше непосредствено след като се завърнах от една седмица свобода в Равда..
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
Human_Paun4o
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юни 2004 19:57
Вярно,че такива теми са рядкост.Обиден и огорчен съм,че искаш катинарче за темата Помъчи се да напишеш нещо ново,ако искаш вдъхновение ще ти разправя кво правя аз през Съботите.Равда е най-тъпото място в БГ,след Село София,разбира се...
Вярно,че такива теми са рядкост.Обиден и огорчен съм,че искаш катинарче за темата Помъчи се да напишеш нещо ново,ако искаш вдъхновение ще ти разправя кво правя аз през Съботите.Равда е най-тъпото място в БГ,след Село София,разбира се...
Незнаеш какво става там и от там къде ...
Ади `разправяй`
Ледник
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2004 12:39
Ами и аз мога да ти разкажа част от живота си. Очаквай нещо интересно... но не и вълнуващо.
Ами и аз мога да ти разкажа част от живота си. Очаквай нещо интересно... но не и вълнуващо.
А аз с удоволствие ще те изслушам
Nexus
30 Сеп 2003 15:59 Мнения: 343 Местоположение: sf
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юни 2004 15:17
Human-a нещо май ми обиди града?
Цитат:
Равда е най-тъпото място в БГ,след Село София,разбира се...
действаш в стил 2 в 1 а?СЕЛО?Най-тъпото място?предполагам 4е се ебаваш но просто и други от Пловдив са ми го казвали това(че София било СЕЛО) това да не е некъв заговор бе?
30 Сеп 2003 15:59 Мнения: 343 Местоположение: sf
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юни 2004 15:20
Още нещо-как не се сетих и аз за едно аватарче като на Fenix-a много ме кефи тоя пич(от StarCraft-a)но пък аз си имам истински феникс
Публикувано на: 09 Юни 2004 14:33
От шопите по-тъпи животни нема!!!Не се засягай!
Справка в ПД-ЖК Тракия-блокове,пълни със селяни!!!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения