Релвокс написа:
Неее 50% от тази който пишат в темата са ламери!За тях форума е само една тема.ХОРА ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ!Само High_voltage ходи и в други теми, и не е ламер.ЛОЛ също не е ламер но седи само в тая тема

!

Ти разкри мойта същност ,аз съм един ламер ,много съм бездарен и отстъпвам по умения на всички Вас.....
Ако започна да спама в темите "С коя ръка си бършете задника" ,"кой е най-големия спамер" ,"Покажете себе си и класа си" , "Какво мисите за това момиче" (в което нямаще да има нищо лошо ,ако човека който беше писал това беше на над 13 години или поне да имаше представа за какво говори) , "Мамка му" , "какво си мислите вечер ? (wtf ??????) , "линкове за песни" (omg!),"Най-якото село"..............
ще ме приемете ли в Вашето общество на ДОБРИТЕ ( НЕ ЛАМЕРИТЕ)? Моля ви !Моля ви ,иначе живота ми ще бъде съсипан...Може и млад да сложа край на живота си съсипан от това ,че не мога да бъда като Вас...Вие сте мойте идоли......
Накрая да те питам ,ако си от София...Вързано играеш ли ?Щото ако е "да" можем да играем на каквото кажеш само да не е някаква FIFA или някакви баскетболи и тем подобни простотии.
Както сам каза Tillerman едва ли ще играе wacraft3......