Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2004 16:03

10х СТФУ.сега и ако можеш да ми кажеш как се работи с туй чудо...Бтв одавна искам да се науча да играя с Human.има ли някой добър който може да ми даде 1-2 урока??

А да...Кога ше играем финала?предлагам да залагаме: колко минути ще издържа Ънрули преди да ме изнесе!
:D аз казвам около 12 :D

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2004 17:18

Значи за турнира се бяхме събрали 4(!) човека, полувиналите бяха :

unruly : ckd 2:0
{obio}RAVEN™ : forthehorde 2:1

Финала не го играхме, защото {obio}RAVEN™ избяга нанякъде. {obio}RAVEN™, ако на това ми викаш турнир и държиш може да играем "финала" ;]

Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2004 17:19

Горе да се чете полувиналите ;]

Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2004 17:20

Полуфиналите ! Лелеле, не мога да пиша...

Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2004 17:21

радо е взел 1 карта ... браво на него ве :wink:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2004 18:21

Гррр, ето ви една добра игра http://unruly.data.bg/unruly%20vs%20fireborn.w3g ;]

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2004 18:42

ам мончо...ходил си в клуба на име империум....май той е единствения в плевен с хофф и 1.15
аз бях там по едно време....нз да ли съм те видял ако изобщо си играл :)
а за игрите ми с адаша....просто ме скуса от бой..и аз се чуда как му зех 1 игра :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2004 19:22

bla blaaa TillerMan се връща в играта ! =)
участва в ВЦ Мастерс ! поне за турнира =) нз дали за постояяно

И тфа си е верно дето казва че ХУМАНА >> АЛЛ
Тфоята армия << Хуман Армията !!!!!
Никакъф баланс
Танковете са о_O ! no comment

И стфу бате Уд наиситна е яко да се играе и С ДК Също обаче имаи впредвид че Хумана Го вкарва много жестоко на Ундеад =(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2004 19:26

aa искам да попитам някои знае ли дали Хавковете още могат да бият батридерите като ги заклучват ???
щото още не съм видял дали Батридерите са баланснати =(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2004 21:20

LOL написа:
bla blaaa TillerMan се връща в играта ! =)
участва в ВЦ Мастерс ! поне за турнира =) нз дали за постояяно

(

това пък от каде го разбра?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2004 21:33

a бе ЛОЛ е ламер ... кво се занимавате с него

Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2004 22:52

SK.inso и SK.fatc току що направиха супер шоу на lt, inso падна, общ резултата 3:1 за fatc.

Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2004 23:16

Неее 50% от тази който пишат в темата са ламери!За тях форума е само една тема.ХОРА ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ!Само High_voltage ходи и в други теми, и не е ламер.ЛОЛ също не е ламер но седи само в тая тема :cry: !

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2004 00:37

Релвокс написа:
Неее 50% от тази който пишат в темата са ламери!За тях форума е само една тема.ХОРА ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ!Само High_voltage ходи и в други теми, и не е ламер.ЛОЛ също не е ламер но седи само в тая тема :cry: !

:cry: :cry: :cry: Ти разкри мойта същност ,аз съм един ламер ,много съм бездарен и отстъпвам по умения на всички Вас.....
Ако започна да спама в темите "С коя ръка си бършете задника" ,"кой е най-големия спамер" ,"Покажете себе си и класа си" , "Какво мисите за това момиче" (в което нямаще да има нищо лошо ,ако човека който беше писал това беше на над 13 години или поне да имаше представа за какво говори) , "Мамка му" , "какво си мислите вечер ? (wtf ??????) , "линкове за песни" (omg!),"Най-якото село"..............
ще ме приемете ли в Вашето общество на ДОБРИТЕ ( НЕ ЛАМЕРИТЕ)? Моля ви !Моля ви ,иначе живота ми ще бъде съсипан...Може и млад да сложа край на живота си съсипан от това ,че не мога да бъда като Вас...Вие сте мойте идоли......

Накрая да те питам ,ако си от София...Вързано играеш ли ?Щото ако е "да" можем да играем на каквото кажеш само да не е някаква FIFA или някакви баскетболи и тем подобни простотии.

Както сам каза Tillerman едва ли ще играе wacraft3......

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2004 01:42

stfu-n00b! да не забравиш и "за или против кирилицата", "...чувствата към учителя...", "дали слави може да пее?..." ... ... пусни по поне 3 поста във всяка тема и те взимат в клуба :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2004 05:27

Нали :lol:

Леле unruly играх ъндед в европата и ме расипаха резултата ми само от тая нощ е 14:8
като се видиме в хедоф имам да те питам многооо неща.Ще играете ли днес там ?
Много имам да уча....Направо нямаше балък дето не ме би....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2004 07:55

Не Хигх Волтаге гледал съм няколко тфои игри... хубави са .. обаче последните дни имам много ворк и гледам хипер малко реплаис !

АМи нали ви казвам ТиллерМан играе в ВЦГ Мастерс турнира ! Иначе щом участва би трябвало да играе нали ?! =)

http://www.replayers.com/index.php?action=view&id=41143 - ето мои реплаи където бия 19 левел Орк (при това българин) играта си заслужва да я гледате ако сте Ундеад и имате проблеми срещу Орк ... наи малкото за да видите правилен Унит избор !
Стфу ако искаш го изгледаи !

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2004 12:46

а бе стфу като те вземат в клуба си ще ходатайстваш ли и за мен :oops:

Бтв днеска играх 5 игри на бнет ... и нямам думи... играчите до 20 лвл са многоооо по-слаби от същите в хеадофф... А днес направихме една наистина добра игра с брат ми ...

Дове4ера и двамата ще сме в хеадофф

МгХУУ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2004 13:21

abe lol ot кде ти хрумна това бе аре кажи с къв ник играе щото аз не видях никаде да го пише

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2004 13:24

ве4е съм 8:0 като съм играл 6 пъти с/у орк и 2 пъти с/у хюман... ве4е не изпитвам 4ак такива затруднения с/у орк...
Смайл :wink:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost