Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 19:51

Aми... Всъщност не го разбрах от първоизточника, а от един негов "френд", или поне така твърдеше... А ако съм сгрешил (тоест са ме излъгали (което май е така)) - сори, случва се! :lol:

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

;]

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 20:05

[Td\/\/]SargeraS написа:
Aми... Всъщност не го разбрах от първоизточника, а от един негов "френд", или поне така твърдеше... А ако съм сгрешил (тоест са ме излъгали (което май е така)) - сори, случва се! :lol:

Ами случва се ;]

Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 20:31

уф, чакай че те забравих ;]]]

Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 20:47

Ми и без тва не мога да ти го пратя, щото мястото ти е малко, иначе сега се конектнах към играта...

Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 21:00

inso рулира ;]

Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 21:08

waaagh tv, как се казва играта ?

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 21:14

Мдам Мооn отново направи глупост...Имам чувството ,че ги подценява....ДОбре ама тогава да кажем е подценил Х ,защо правеше глупости играха с Sweet????!
Жалко, тоя човек не може ли да си играе нормално.......За кво му трябваше да не направи нито един хънт ,а само арчерки ????По-добре въпреки ,че бях един до друг да беше тръгнал без казарма,инсомния така се беще насрал ,че нямаше да смее да го атакува в началото......
BTw въпреки ,че му претрепаха няколко пъти геройте вижте играта за да видите какво се нарича МАЙКРО.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 21:34

Какво точно е Waaagh TV?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 21:36

Ти откъде гледаш Мартин и Бярке ? ;]

Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 22:04

След 10 мин влизам в хофа за час и половина ;]

Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 22:07

Тва ,че Spirit подценил наш Inso ми звучи тъпо ,ама просто и аз не се сештам друга причина да падне баш така. пък може и просто да не е във форма ....

Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 22:16

Линк за турнирната схема ?

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 22:38

Явно от http://www.wcreplays.com са оценили добрата игра на нашия човек днес.Две игри 10/10,при положение,че аз лично отдавна не съм виждал по-високо от 9/10.Тва си е постижение.Вижте го всички!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2004 07:06

Abe ne e tuk mqstoto za koeto predvaritelno se izvinqvam no iskam da vi pitam na vas otvarq li vi se saita na half-life2 ? za6toto otkakto go pusnaha toq sait az ne mojah da go otvorq :( http://www.half-life2.com
A i o6te ne6to spored vas APM ima li golqmo zna4enie ? Za6toto pri moi probi digam 20 APM samo ot rally point-ove na glavanata baza :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2004 08:23

хора моля ви се дайте линк за Уааа не знам си кво си!!много искам и аз да ги гледам тия репове!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2004 08:59

хахаха омг
тфа новия амм е яко съкс .... дееба много ми е интересно да разбера как някфи риби дето нямат ник'во микро са стигнали 20-25 левел .... пълни балеци

i wont let u go

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2004 10:11

Слушах коментара на Tillerman...Супер е ,някой от тези неща са валидни и до сега....Представях си малко по-различно коментара де...
Gif-чето много ми хареса хехех.
Ето линк към играта вижте я готина е (аз още нямах време но ще я вида) :
http://free.techno-link.com/Marcinko/Warcraft%20PRO%20replays/new/warden_imba_full_proof.w3g
Това е интервюто за което ти говорех вчера относно Tillerman и покера .... 80000$....
http://www.wc3addicts.com/newspost.php?nid=581
Гледайте Spirit_Moon срещу Drink.More там може да видите повечко скил...Ще кажа само бяга един FS Moon преследва с DH.Първо за да го догони го блокира с хънтка,после с wisp и накрая когато оня има доста аванс пред демона и си е почти в базата блок с 2ри wisp и gg FS...Вижте просто какви са коментарите на obs..Разбира се отново с Fast Expand.
420 си беше gg точно тогава ,че и преди това даже..Много добре игра ,но тия танкове просто нямам думи ,не знам как се очаква да се спрат.....imba....unstopable...

Сайта на халфа ми го отваря без проблемно и бързо....Един сив е с картинки от играта само началната страница му видях,не съм го разглеждал подробно....
APM в никакъв случай не е определящо за уменията на някой играч. Разбира се повече по-добре ,защото много хора съдят по-него за майкрото ти ....и така излизаш по go-sue (gosu) хехе...
Ето ти линк към waaaghTV :http://www.clan-ork.com/WaaaghTV/wtvClient.rar и тва не са риплей ! то точно това е смисъла на програмата.....

Цяла нощ гледах ъндедски игри.Сега си направих трейнинг акаунт в bnet поиграх,засега съм 8:1 ,като съм победил 2 ~15 lvl
елфи.ЗНачи правете си изводи колко е imba играя от няколко часа UD (като не броим 1 седмица преди 6 месеца),и печеля.Паднах от орк дето ми направи тролове с блъдлъст и пак щях да спечеля защото му измазах армията с нова и destros ,ама ми умре DK , а в него имаше Stone of health grrrr.Зле съм ,но съм твърдо решил...Най-не мога да свикна в непостоянния приход на дърво (ту много ту нищо), и да се оправям с много герой (щото се пак с повече от два никога не съм играл).Ама се пак е ОК ,а играта в DK e удоволствие :).

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2004 12:36

i`m back
P.S. W celiq typ Pleven qnma edin club na 1.15 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grrrrrrrrrrrrrrrrr :evil: :evil: :evil: :evil:
МгХУУ

Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2004 13:01

а за уграта с ДК много гре6и6 о.О
Много е грозна

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2004 13:11

По коя програма ги дават тези игри и коментари ???

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost