Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Левиатана
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Обратна връзка:

Мнение от Левиатана »

Aми... Всъщност не го разбрах от първоизточника, а от един негов "френд", или поне така твърдеше... А ако съм сгрешил (тоест са ме излъгали (което май е така)) - сори, случва се! :lol:
...и нито един човек, демон или ангел няма да остане невредим...
Human_Paun4o написа:Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!
;]
Гост

Мнение от Гост »

[Td\/\/]SargeraS написа:Aми... Всъщност не го разбрах от първоизточника, а от един негов "френд", или поне така твърдеше... А ако съм сгрешил (тоест са ме излъгали (което май е така)) - сори, случва се! :lol:

Ами случва се ;]
Гост

Мнение от Гост »

уф, чакай че те забравих ;]]]
Гост

Мнение от Гост »

Ми и без тва не мога да ти го пратя, щото мястото ти е малко, иначе сега се конектнах към играта...
Гост

Мнение от Гост »

inso рулира ;]
Гост

Мнение от Гост »

waaagh tv, как се казва играта ?
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Мдам Мооn отново направи глупост...Имам чувството ,че ги подценява....ДОбре ама тогава да кажем е подценил Х ,защо правеше глупости играха с Sweet????!
Жалко, тоя човек не може ли да си играе нормално.......За кво му трябваше да не направи нито един хънт ,а само арчерки ????По-добре въпреки ,че бях един до друг да беше тръгнал без казарма,инсомния така се беще насрал ,че нямаше да смее да го атакува в началото......
BTw въпреки ,че му претрепаха няколко пъти геройте вижте играта за да видите какво се нарича МАЙКРО.
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Аватар
Billy-to

Мнение от Billy-to »

Какво точно е Waaagh TV?
Гост

Мнение от Гост »

Ти откъде гледаш Мартин и Бярке ? ;]
Гост

Мнение от Гост »

След 10 мин влизам в хофа за час и половина ;]
Гост

Мнение от Гост »

Тва ,че Spirit подценил наш Inso ми звучи тъпо ,ама просто и аз не се сештам друга причина да падне баш така. пък може и просто да не е във форма ....
Гост

Мнение от Гост »

Линк за турнирната схема ?
Аватар
The Smith

Мнение от The Smith »

Явно от http://www.wcreplays.com са оценили добрата игра на нашия човек днес.Две игри 10/10,при положение,че аз лично отдавна не съм виждал по-високо от 9/10.Тва си е постижение.Вижте го всички!
Dein Glück
ist nicht mein Glück,
ist mein Unglück!
Аватар
Rainbow_Warcraft

Мнение от Rainbow_Warcraft »

Abe ne e tuk mqstoto za koeto predvaritelno se izvinqvam no iskam da vi pitam na vas otvarq li vi se saita na half-life2 ? za6toto otkakto go pusnaha toq sait az ne mojah da go otvorq :( http://www.half-life2.com
A i o6te ne6to spored vas APM ima li golqmo zna4enie ? Za6toto pri moi probi digam 20 APM samo ot rally point-ove na glavanata baza :)
Just play warcraft 3 !
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

хора моля ви се дайте линк за Уааа не знам си кво си!!много искам и аз да ги гледам тия репове!
Аватар
ex_ArchDev1l
Обратна връзка:

Мнение от ex_ArchDev1l »

хахаха омг
тфа новия амм е яко съкс .... дееба много ми е интересно да разбера как някфи риби дето нямат ник'во микро са стигнали 20-25 левел .... пълни балеци
siempre en mi corazon
i give you my love
you steal my heart
i wont let u go
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Слушах коментара на Tillerman...Супер е ,някой от тези неща са валидни и до сега....Представях си малко по-различно коментара де...
Gif-чето много ми хареса хехех.
Ето линк към играта вижте я готина е (аз още нямах време но ще я вида) :
http://free.techno-link.com/Marcinko/Wa ... _proof.w3g
Това е интервюто за което ти говорех вчера относно Tillerman и покера .... 80000$....
http://www.wc3addicts.com/newspost.php?nid=581
Гледайте Spirit_Moon срещу Drink.More там може да видите повечко скил...Ще кажа само бяга един FS Moon преследва с DH.Първо за да го догони го блокира с хънтка,после с wisp и накрая когато оня има доста аванс пред демона и си е почти в базата блок с 2ри wisp и gg FS...Вижте просто какви са коментарите на obs..Разбира се отново с Fast Expand.
420 си беше gg точно тогава ,че и преди това даже..Много добре игра ,но тия танкове просто нямам думи ,не знам как се очаква да се спрат.....imba....unstopable...

Сайта на халфа ми го отваря без проблемно и бързо....Един сив е с картинки от играта само началната страница му видях,не съм го разглеждал подробно....
APM в никакъв случай не е определящо за уменията на някой играч. Разбира се повече по-добре ,защото много хора съдят по-него за майкрото ти ....и така излизаш по go-sue (gosu) хехе...
Ето ти линк към waaaghTV :http://www.clan-ork.com/WaaaghTV/wtvClient.rar и тва не са риплей ! то точно това е смисъла на програмата.....

Цяла нощ гледах ъндедски игри.Сега си направих трейнинг акаунт в bnet поиграх,засега съм 8:1 ,като съм победил 2 ~15 lvl
елфи.ЗНачи правете си изводи колко е imba играя от няколко часа UD (като не броим 1 седмица преди 6 месеца),и печеля.Паднах от орк дето ми направи тролове с блъдлъст и пак щях да спечеля защото му измазах армията с нова и destros ,ама ми умре DK , а в него имаше Stone of health grrrr.Зле съм ,но съм твърдо решил...Най-не мога да свикна в непостоянния приход на дърво (ту много ту нищо), и да се оправям с много герой (щото се пак с повече от два никога не съм играл).Ама се пак е ОК ,а играта в DK e удоволствие :).
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Гост

Мнение от Гост »

i`m back
P.S. W celiq typ Pleven qnma edin club na 1.15 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grrrrrrrrrrrrrrrrr :evil: :evil: :evil: :evil:
МгХУУ
Гост

Мнение от Гост »

а за уграта с ДК много гре6и6 о.О
Много е грозна
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

По коя програма ги дават тези игри и коментари ???
Публикувай отговор