Автор |
Съобщение |
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 19:21
Ами как да ви кажа ? При равно гласуване .... имаго в правилата ( чели ли сте ги ? ).
ПРИ РАВНО ГЛАСУВАНЕ ДВУБОЯТ ОТПАДА !
Но като гледам в този двубои ще има победител !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 19:24
В този ще има, виждам. Добре, че няма да е със смърт все пак Значи ще отпадат. Интересно...
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 19:27
Дам Ранд при пет на пет ще бъде много интересно ! Сега се чудя какво мога да направя по-въпроса ама не се сещам !
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 19:30
Все ще се намерим изход, убеден съм
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
|
TT2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 19:44
След като Долната война въвлече всите народи на Ада, мога да започна да пиша частта си, но вероятно утре ще пусна, не съм изяснил някои неща още.
Гласувам за Reaver, двубоят да завърши без смърт.
И така ще да бъде.
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
|
|
|
|
|
TT2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 21:13
The Dark One написа: EviL, с държанието си, не си повлиял на мнението ми. Да кажем просто: Те предложиха повече....
Ти най-много ще си изпатиш за глупостта да се присъединиш към тях, за да се научиш да взимаш правилни решения. Знаеш, дребният ви народ трябва добре да обмисля избора си. А сгреши ли, да кажем, че кинжалите ще се наведат, за да отдадат почит на телата ви.
После жените и децата ви ще трябва да "предложат повече", за да погребат останалото от вас.
Ще смажем въстанието на отцепниците от Памена и не ще пощадим техния мним владетел. Ще накажем отдавна загубилите своята мощ демони за решението им. Много ще да пострадат фантомите, а и вампирите и върколаците на Аарок, защото те първи се опълчиха на съюза ни.
Отсега нататък Аарок ще да носи срамното прозвище Двупобедени заради двата пъти, при които бе победен и само чрез късмета си се спаси. Но честта му остана завинаги някъде там. (Хмм... освен ако пък този двубой все още не е завършил? Но не знам, според мен вече би трябвало да има достатъчно гласове за поражение на Аарок)
Напред, Обединени бойци! Да възпрем своеволията на противника и завинаги да покорим земите на враговете!
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 21:31
Всички тези ниши раси ще си платят за подлото нападение над нашия съюз .
А отцепниците от Памена ще бъдат наказни най-сурово . Нека телата на тези ниши ездачи красят замакът ми завинаги .
Хора нета ми свършва ( в най-добрия случаи ще имам до утре ). Ще гледам да си го платя ама дали ще сполуча е друг въпрос !
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 21:44
EVIL, НЕ! НЕ СЪМ ВОДИЛ ПРЕГОВОРИ С ТЕБ И НЕ СЪМ КАЗВАЛ, ЧЕ ЩЕ СЕ ПРИЕМА ТЕЗИ УСЛОВИЯ! НЕ ИСКАМ ЗЕМИТЕ ТИ, НЕ ИСКАМ РОБИТЕ ТИ, НЕ ИСКАМ БОГАТСТВОТО ТИ, ДОРИ НЕ ИСКАМ ТОВИТЕ ДРАКОНИ!
Ще реша какво да правя след дуела... ако искате променете гласовете си, но аз няма да се присъединя към вас! Поне не при тези условия... Evil, поне очаквах да се консултираш с мен преди да пуснеш този договор... очаквам предложението ти... както и това на другата страна.
Vae Victus- страдание за победените... дано аз да не съм от тях
П.П. и земи си плати нета, че без теб ще е скучно
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 21:48
Хм, изреждането на целите ви далеч не ви прави победители...
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 21:49
Ривър гласът няма да си го променя .
Извинявам се но просто останах с такова впечатление ( след личните ) . Веднага ще едитна поста с договорите .
По-добро предложение нямам , това което съм предложил е за всички и е поравно .
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 21:54
ИСКАМ ДУЕЛ С ВОРТЕКС ИЛИ СЪС РАНД . Който от двамата има смелост нека приеме ( ако ще и двамата ) !
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 21:56
Нека се освободя и ще видим.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 21:58
EviL, впечатлението от личните ти е правилно, не променяй договора, но си запази наградите... няма да се бия за тези неща... няма смисъл да вземам земи в горният свят, не ми трябват. Те са само грижа. Не ми се мисли за въстанията и опитите за освобождение. Ще се бия единствено в тази битка и то защото така бях решил отдавна. Искаше ми се да сключа договор с ММ и Тъмния, но те вече са към двете страни на конфликта. В тази битка ще подкрепя, този който смятам, че трябва да спечели, но още не съм решил кой. Може би отмъщението ще помогне за избора...а може би просто ще взема войските си и ще тръгна. Реших... ще подкрепя EviL, пасва си с бъдещите ми идеи... Само, ако Guardian не ми бе обявил този дуел...
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 22:06
След дълго обсъждане и преговори от страна на съюза на Ездачи - Дневни демони - Нечестивци - Магове на хаоса и расата на Вампирите предвождани от Себастиян се стигна до раширяване на съюза . Вампирите на Себастиян ще се включат във епичната битка за надмощие която се развива на горната земя а също така и за отмъщение . Себастиян ще получи пълнопрвано членство във вишият военен съвет , право на помощ от останалите съюзници в случаи на нападение и/или в случаи на защита .
Изявление на Evil ( Ивъл ) от името на клана Д'Скордж :
- Всички застанали на пътя на нашия велик клна и съюз ще бъдат прегазени . От всички най-умразни същества аз вишия Ездач приканвам Нордмир на дуел . Нека целия ад види какво всъщност представлява този фнатом !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 22:08
Ммм...Гадна заблуда.Тряяше да изчакам.Но една загуба не е нищо,щом не е със смърт.След дуела имам планове...
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 22:11
EviL, така по-става. Guardian, настоявам ти да опишеш битката, а аз ще разкажа как се е стигнало до нея. Този път ще отстъпя от девиза на Кейн.
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2004 07:54
"Вашия съюз е велик, ще смажете всички, другите раси са нисши...."
Я се чуйте! Не мислите трезво, пък и личовете още не са показали какво могат.....
Reaver, браво на теб! Онзи ден, ти предложих съюз, а от теб нямаше никаква реакция!
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2004 12:51
The Dark One, съжалявам, но не мога да намеря предложение за съюз с теб. Проверих си личните, но нямаше такова нещо. Проверих и темата от 25 до 31 страница, но пак не открих нищо. Помня, че като казах, че може да търся съюз, ти написа, че си единственият без съюзник. Ако това е било предложението за съюз, изгелжда не съм чел поста ти внимателно и съм решил, че просто го вмяташ ей така.
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2004 12:59
Не, не го бях вметнал просто ей, така. Това беше намек...
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2004 14:26
Тъмни, остави моля те... There is a lot more to come...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|