The Dark One написа:EviL, с държанието си, не си повлиял на мнението ми. Да кажем просто: Те предложиха повече....
Ти най-много ще си изпатиш за глупостта да се присъединиш към тях, за да се научиш да взимаш правилни решения. Знаеш, дребният ви народ трябва добре да обмисля избора си. А сгреши ли, да кажем, че кинжалите ще се наведат, за да отдадат почит на телата ви.
После жените и децата ви ще трябва да "предложат повече", за да погребат останалото от вас.
Ще смажем въстанието на отцепниците от Памена и не ще пощадим техния мним владетел. Ще накажем отдавна загубилите своята мощ демони за решението им. Много ще да пострадат фантомите, а и вампирите и върколаците на Аарок, защото те първи се опълчиха на съюза ни.
Отсега нататък Аарок ще да носи срамното прозвище Двупобедени заради двата пъти, при които бе победен и само чрез късмета си се спаси. Но честта му остана завинаги някъде там. (Хмм... освен ако пък този двубой все още не е завършил? Но не знам, според мен вече би трябвало да има достатъчно гласове за поражение на Аарок)
Напред, Обединени бойци! Да възпрем своеволията на противника и завинаги да покорим земите на враговете!