Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 22:58

хаха ебаси изродите сега в канала някъв ИЗРОД уж взима от envious "интервию" и въпросте са от сорта на "колко ти е голям" "каква музика харесва баба ти" ахахах спуквам се от смях....
[eNvious :myth is a horny person right? so number behind prolly is 69....] ahh ROFL
А hero nuke и според мене не е най-опасното на UD a ,от баланса не се оплаквам поне не преди 1.15.
Иначе
според мене :
NE=HUM
NE=UD
NE<ORC
ORC<HUM
ORC=UD
UD>HUM

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 23:23

Правилата са следните записваш се ,висиш,потвърждаваш се половин час преди началото,пак висиш,излиза кой срещу кой играе,намираш си го тоя човек wisp-вайки му му естествено или в irc.Разбирате се кой ще хост или неутрален ако можете да намерите не лагав такъв,смазва те щото с малки изключения са играчи от класа,report-ваш си загубата и ти остава само да гледаш изродите по тези канали и евентуално ако се добереш да поговориш с някой от тях.
Струваше ми се ,че поне половината хора няма да си намерят противника ще станат обърквания...... е не бях прав.
Ти пък кога гледа игрите аз ще ги видя утре или през ноща щото сега искам да изчакам края.WaaahTV има ма само по 1 игра на веднъж иначе на стандартния адрес....home.c-otto.de

Ааа за WCB_FoV не съм 100% сигурен ама някой там каза ,че май го е дисконектнало.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 23:55

zG)FeaR всеки казва ,че бил незнамси кой си ма май ше се окаже Heman.
Semifinal 4/4 humans...no comment.

http://www.clan-ork.com/WaaaghTV/wtvClient.rar

EDIT:Да zG)FeaR e Heman
Final SK.Insomnia vs SK.Heman почва след 10тина минути.

EDIT: Hoff club rulzz първата игра ще я играят от save щото на Х-а му спря нета...t_Т.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Май 2004 07:05

лол...тея телевизия нещо нощо не показва ама нема да се гърмя за тва :wink:
хех на инсо му спрял нета :D хахах и ще я играят от саве :)-но комент..то май са свършили..така че ако някой има реплай от финала ? да го постне :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Май 2004 07:14

stfu-n00b! написа:
zG)FeaR всеки казва ,че бил незнамси кой си ма май ше се окаже Heman.
Semifinal 4/4 humans...no comment.

Ами естествено, че УД е най-добрата раса...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Май 2004 07:37

Има игра на FoV vs inso.
Финала е отложен за днес вечерта заради така и не оправилия се нет в Хофф.Ахх защо не бях там щото инсо каза ,че имало страшен скандал......

Цитат:
Ами естествено, че УД е най-добрата раса...

HUM<UD
Ми така е щото на турнира са най-добрите европейци,а само няколкото корейци на турнира се представиха зле...Да играеше Moon тогава да видиш....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Май 2004 07:41

eNf написа:
Zashto vsi4ki si praviat smetki za 6 ti lvl skilla?Mnogo riadko pri 1v1 , dori i 2v2 edin geroi stava 6ti lvl

Тъп си бе човек 6 level магийката обръща развоя на мача.
Вчера играхме 4vs4 накрая на играта (в bnet europe) аз и един Night Elf имахме герои
DH-7 level & POTM-6 level а,както повечето знаят (тези които играят в multi) starfall
обръща всяка битка ,а matamorphosis е полезен за "бомбардиране" от далеч и заради
chaos атаката е много полезен срещо герои и згради.
Що се отнася до 1vs1 и 2vs2 и там нерядко се достига
level 6 (по-рядко ,но не чак толкова)
Я изиграй едно multi:-)

Pleasure your torture, I will endure

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Май 2004 08:16

Starfall обръща всяка битка ехх преди много много време и аз така мислех.
Всички видове Stun (Stomp,Bоlt etc..),Roots,Ensnare,Hex,Ciclone,за Purge не съм сигурен,Sleep.....Да ви еба и у играчите като от 4 човека никой не прекъснал тоя
Starfall.Koето потвърждава мойта теза ,че ламерията започва от 2v2AT по-малки количества (пък и не че на solo я няма),минава през FFA,и достига смайващо ниво в
Random Teams особено при по големите количества играчи.Ако някой ми посочи добър играч който играе RT 4v4 много ще се очудя.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Май 2004 09:09

СТФУ влез в хеадофф за 1в1

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Май 2004 09:23

Лягам да спя.Довечера.Айде стига съм флуудил.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Май 2004 11:40

http://www.headoff.com/index.php?p=w3ranking&gid=W3XP_solo&HBPage=2#HBStats

Заглавие: фгдфгдфг
Публикувано на: 03 Май 2004 15:04

[color=ред]FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD [/color]

Заглавие:
Публикувано на: 03 Май 2004 18:18

towa mai e ot neta ti

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Май 2004 18:27

Не дават game name на по важните игри щото винаги има 10 gosu players +KidA+tourney admin +WaahhTV admin koито да пуснат место тебе,нямаше да успееш.
Начина е да имаш перфектен нет и да хостваш играта което в България е невъзможно или пък да си близък с Х-а.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Май 2004 19:15

Х-а спечели с 3:1 :О Оо срещу най-добрия Hu в Европа atm!!!
Цитат:
Storch: "Are you really playing WC3M, then? I saw you on the list."
Insomnia: "Yep. But I don't think i'll go far." (before WC3M ^^-бел.Tormozko)

Storch: "Grats. Any words for the news?"
Insomnia: "Thx. Well, I didn't expect it at all. But now that i haven't played for a while, some fresh ideas come to my mind."(after WC3M -бел.Tormozko)

Заглавие:
Публикувано на: 03 Май 2004 19:53

MrNe4owek написа:
Българин и тази година ще е номер 1 на wc3:tft !

Аз го казах...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Май 2004 20:24

MR написа:
А бе глупак нали ти видях суперските реплеи качени и в интернета - тея, в които ти умирам гулове от крееп на зелена точка, в които побеждаваш ламета, играещи с повече МГ от арчери... А и още нещо - не бях виждал по-насрано начало с УД - в пъвите 10 секунди нищо не правиш ... СТФУ ЛАМЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ

Хюмън Имба

haхах идиот... ще те скъсам ве ламя...
Този реплаи специално с Гианитите ми е наи ламавия !
що не говориш за другия немога да си обясня ...
ама караи те ламусите треябва да се хваната за нещо и да хулят...
ТАПАК знае6 ли защо пурвите секунди си дуржа работнците ебз да ги мурдам ве.....
щото играя с 128 сдрам... и като почва ми забива като лудо..
Улигофрен ела да играеп с моя нет и с моя компутар насранко !
Недеи ми говори така само....
ЛАМЕР ГРОЗЕН

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Май 2004 21:14

High_Voltage napisa:
За мен подреждането по сили е:
1.Елф
2.Ъндед
3.Хюмън
4.Орк
Da ti kaja pravo ne sym mnoo suglasen.Purvo az ne gi podrejdam za6toto v razli4nite situacii e razli4no.Elfite naistina sa dobri,no imat nedostatuk ot tova 4e imat silni edinici ili samo po vuzduh ili samo po zemq koeto e kofti :( ,Za udead-ok no v na4aloto undead sa nai slabite,no ako gi ostavi6 da se razviqt stavaaa lo6ooo.Human za men sa dosta dobri,daje nai dobrata.Ne znam dali si vijdal polovin grupa souserki,hilva4i,grifoni i drago nawkove prosto zabravi da gi bie6,nqma na4in.Za orka sym gore dolu syglasen,za6toto po vuzduh ne sa mnoo silni.

A puk za tormozko-hi4 ne me ebava slabakoo.Da ti kaja rqdko sym igral v battelnet i 1-q mi geroi ne e vdigal 6-level.Mnoo golqma rqdkost e tova,a puk pri teb 6tom ne se e slu4valo tolkova 4esto-zan4i samo edno-imal si mnoo zagubi :D :lol: .A Mr pravo ti go kaza.I nali zane6: KISS THIS _|_

Заглавие:
Публикувано на: 03 Май 2004 22:45

LOL ti si oligofren.....

Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 07:50

Anonymous написа:
High_Voltage napisa:
За мен подреждането по сили е:
1.Елф
2.Ъндед
3.Хюмън
4.Орк
Da ti kaja pravo ne sym mnoo suglasen.Purvo az ne gi podrejdam za6toto v razli4nite situacii e razli4no.Elfite naistina sa dobri,no imat nedostatuk ot tova 4e imat silni edinici ili samo po vuzduh ili samo po zemq koeto e kofti :( ,Za udead-ok no v na4aloto undead sa nai slabite,no ako gi ostavi6 da se razviqt stavaaa lo6ooo.Human za men sa dosta dobri,daje nai dobrata.Ne znam dali si vijdal polovin grupa souserki,hilva4i,grifoni i drago nawkove prosto zabravi da gi bie6,nqma na4in.Za orka sym gore dolu syglasen,za6toto po vuzduh ne sa mnoo silni.

A puk za tormozko-hi4 ne me ebava slabakoo.Da ti kaja rqdko sym igral v battelnet i 1-q mi geroi ne e vdigal 6-level.Mnoo golqma rqdkost e tova,a puk pri teb 6tom ne se e slu4valo tolkova 4esto-zan4i samo edno-imal si mnoo zagubi :D :lol: .A Mr pravo ti go kaza.I nali zane6: KISS THIS _|_

Хахаха,нито дума от моя страна на мен какво ми се е случвало.Мдааа,при липса на аргументи започват личните нападки.Grow up!
Цитат:
polovin grupa souserki,hilva4i,grifoni i drago nawkove
Destros anyone :lol: ?Пак повтарям посети сайта който ти препоръчах и свали поне един rep,иначе никога няма да разбереш що е то War3 progaming.
Best wishes!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost