Автор |
Съобщение |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2004 22:58
хаха ебаси изродите сега в канала някъв ИЗРОД уж взима от envious "интервию" и въпросте са от сорта на "колко ти е голям" "каква музика харесва баба ти" ахахах спуквам се от смях....
[eNvious :myth is a horny person right? so number behind prolly is 69....] ahh ROFL
А hero nuke и според мене не е най-опасното на UD a ,от баланса не се оплаквам поне не преди 1.15.
Иначе
според мене :
NE=HUM
NE=UD
NE<ORC
ORC<HUM
ORC=UD
UD>HUM
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2004 23:23
Правилата са следните записваш се ,висиш,потвърждаваш се половин час преди началото,пак висиш,излиза кой срещу кой играе,намираш си го тоя човек wisp-вайки му му естествено или в irc.Разбирате се кой ще хост или неутрален ако можете да намерите не лагав такъв,смазва те щото с малки изключения са играчи от класа,report-ваш си загубата и ти остава само да гледаш изродите по тези канали и евентуално ако се добереш да поговориш с някой от тях.
Струваше ми се ,че поне половината хора няма да си намерят противника ще станат обърквания...... е не бях прав.
Ти пък кога гледа игрите аз ще ги видя утре или през ноща щото сега искам да изчакам края.WaaahTV има ма само по 1 игра на веднъж иначе на стандартния адрес....home.c-otto.de
Ааа за WCB_FoV не съм 100% сигурен ама някой там каза ,че май го е дисконектнало.
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2004 23:55
zG)FeaR всеки казва ,че бил незнамси кой си ма май ше се окаже Heman.
Semifinal 4/4 humans...no comment.
http://www.clan-ork.com/WaaaghTV/wtvClient.rar
EDIT:Да zG)FeaR e Heman
Final SK.Insomnia vs SK.Heman почва след 10тина минути.
EDIT: Hoff club rulzz първата игра ще я играят от save щото на Х-а му спря нета...t_Т.
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 07:05
лол...тея телевизия нещо нощо не показва ама нема да се гърмя за тва
хех на инсо му спрял нета  хахах и ще я играят от саве  -но комент..то май са свършили..така че ако някой има реплай от финала ? да го постне 
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 07:14
stfu-n00b! написа: zG)FeaR всеки казва ,че бил незнамси кой си ма май ше се окаже Heman. Semifinal 4/4 humans...no comment.
Ами естествено, че УД е най-добрата раса...
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 07:37
Има игра на FoV vs inso.
Финала е отложен за днес вечерта заради така и не оправилия се нет в Хофф.Ахх защо не бях там щото инсо каза ,че имало страшен скандал......
Цитат: Ами естествено, че УД е най-добрата раса...
HUM<UD
Ми така е щото на турнира са най-добрите европейци,а само няколкото корейци на турнира се представиха зле...Да играеше Moon тогава да видиш....
|
|
|
|
 |
Dheart
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 07:41
eNf написа: Zashto vsi4ki si praviat smetki za 6 ti lvl skilla?Mnogo riadko pri 1v1 , dori i 2v2 edin geroi stava 6ti lvl
Тъп си бе човек 6 level магийката обръща развоя на мача.
Вчера играхме 4vs4 накрая на играта (в bnet europe) аз и един Night Elf имахме герои
DH-7 level & POTM-6 level а,както повечето знаят (тези които играят в multi) starfall
обръща всяка битка ,а matamorphosis е полезен за "бомбардиране" от далеч и заради
chaos атаката е много полезен срещо герои и згради.
Що се отнася до 1vs1 и 2vs2 и там нерядко се достига
level 6 (по-рядко ,но не чак толкова)
Я изиграй едно multi:-)
___________________________________ My victim you are meant to be No, you cannot hide nor flee You know what I'm looking for Pleasure your torture, I will endure
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 08:16
Starfall обръща всяка битка ехх преди много много време и аз така мислех.
Всички видове Stun (Stomp,Bоlt etc..),Roots,Ensnare,Hex,Ciclone,за Purge не съм сигурен,Sleep.....Да ви еба и у играчите като от 4 човека никой не прекъснал тоя
Starfall.Koето потвърждава мойта теза ,че ламерията започва от 2v2AT по-малки количества (пък и не че на solo я няма),минава през FFA,и достига смайващо ниво в
Random Teams особено при по големите количества играчи.Ако някой ми посочи добър играч който играе RT 4v4 много ще се очудя.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 09:09
СТФУ влез в хеадофф за 1в1
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 09:23
Лягам да спя.Довечера.Айде стига съм флуудил.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 11:40
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: фгдфгдфг Публикувано на: 03 Май 2004 15:04
[color=ред]FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD [/color]
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 18:18
towa mai e ot neta ti
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 18:27
Не дават game name на по важните игри щото винаги има 10 gosu players +KidA+tourney admin +WaahhTV admin koито да пуснат место тебе,нямаше да успееш.
Начина е да имаш перфектен нет и да хостваш играта което в България е невъзможно или пък да си близък с Х-а.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 19:15
Х-а спечели с 3:1 :О Оо срещу най-добрия Hu в Европа atm!!!
Цитат: Storch: "Are you really playing WC3M, then? I saw you on the list." Insomnia: "Yep. But I don't think i'll go far." (before WC3M ^^-бел.Tormozko)
Storch: "Grats. Any words for the news?" Insomnia: "Thx. Well, I didn't expect it at all. But now that i haven't played for a while, some fresh ideas come to my mind."(after WC3M -бел.Tormozko)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 19:53
MrNe4owek написа: Българин и тази година ще е номер 1 на wc3:tft !
Аз го казах...
|
|
|
|
 |
Bagain
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 20:24
MR написа: А бе глупак нали ти видях суперските реплеи качени и в интернета - тея, в които ти умирам гулове от крееп на зелена точка, в които побеждаваш ламета, играещи с повече МГ от арчери... А и още нещо - не бях виждал по-насрано начало с УД - в пъвите 10 секунди нищо не правиш ... СТФУ ЛАМЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Хюмън Имба
haхах идиот... ще те скъсам ве ламя...
Този реплаи специално с Гианитите ми е наи ламавия !
що не говориш за другия немога да си обясня ...
ама караи те ламусите треябва да се хваната за нещо и да хулят...
ТАПАК знае6 ли защо пурвите секунди си дуржа работнците ебз да ги мурдам ве.....
щото играя с 128 сдрам... и като почва ми забива като лудо..
Улигофрен ела да играеп с моя нет и с моя компутар насранко !
Недеи ми говори така само....
ЛАМЕР ГРОЗЕН
___________________________________ "Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 21:14
High_Voltage napisa:
За мен подреждането по сили е:
1.Елф
2.Ъндед
3.Хюмън
4.Орк
Da ti kaja pravo ne sym mnoo suglasen.Purvo az ne gi podrejdam za6toto v razli4nite situacii e razli4no.Elfite naistina sa dobri,no imat nedostatuk ot tova 4e imat silni edinici ili samo po vuzduh ili samo po zemq koeto e kofti  ,Za udead-ok no v na4aloto undead sa nai slabite,no ako gi ostavi6 da se razviqt stavaaa lo6ooo.Human za men sa dosta dobri,daje nai dobrata.Ne znam dali si vijdal polovin grupa souserki,hilva4i,grifoni i drago nawkove prosto zabravi da gi bie6,nqma na4in.Za orka sym gore dolu syglasen,za6toto po vuzduh ne sa mnoo silni.
A puk za tormozko-hi4 ne me ebava slabakoo.Da ti kaja rqdko sym igral v battelnet i 1-q mi geroi ne e vdigal 6-level.Mnoo golqma rqdkost e tova,a puk pri teb 6tom ne se e slu4valo tolkova 4esto-zan4i samo edno-imal si mnoo zagubi  .A Mr pravo ti go kaza.I nali zane6: KISS THIS _|_
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 22:45
LOL ti si oligofren.....
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 07:50
Anonymous написа: High_Voltage napisa: За мен подреждането по сили е: 1.Елф 2.Ъндед 3.Хюмън 4.Орк Da ti kaja pravo ne sym mnoo suglasen.Purvo az ne gi podrejdam za6toto v razli4nite situacii e razli4no.Elfite naistina sa dobri,no imat nedostatuk ot tova 4e imat silni edinici ili samo po vuzduh ili samo po zemq koeto e kofti  ,Za udead-ok no v na4aloto undead sa nai slabite,no ako gi ostavi6 da se razviqt stavaaa lo6ooo.Human za men sa dosta dobri,daje nai dobrata.Ne znam dali si vijdal polovin grupa souserki,hilva4i,grifoni i drago nawkove prosto zabravi da gi bie6,nqma na4in.Za orka sym gore dolu syglasen,za6toto po vuzduh ne sa mnoo silni. A puk za tormozko-hi4 ne me ebava slabakoo.Da ti kaja rqdko sym igral v battelnet i 1-q mi geroi ne e vdigal 6-level.Mnoo golqma rqdkost e tova,a puk pri teb 6tom ne se e slu4valo tolkova 4esto-zan4i samo edno-imal si mnoo zagubi  .A Mr pravo ti go kaza.I nali zane6: KISS THIS _|_ Хахаха,нито дума от моя страна на мен какво ми се е случвало.Мдааа,при липса на аргументи започват личните нападки.Grow up! Цитат: polovin grupa souserki,hilva4i,grifoni i drago nawkove Destros anyone  ?Пак повтарям посети сайта който ти препоръчах и свали поне един rep,иначе никога няма да разбереш що е то War3 progaming.
Best wishes!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|