Автор |
Съобщение |
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2004 13:16
Разказа не е лошо написан, като се изключи това, че постоянно сменяш лицето, от което се води действието. Иначе е добре.
А иначе за ситуацията и събитията, ще ти кажа, че явно героя ти не я обича достатъчно много. Ако беше така никога не би я обвинява за това, че не го обича, че не му е дала шанс, че оибча някой друг. Просто за него тя щеше да е Тя, т.е. с главна буква точно като Бог. Това е тя. Тя е бегрепна, винаги права и винаги заслужаваща всичко. Един такъв човек би и казал, да го зареже на секундата, ако иска да бъде с някой друг и с него ще е щастлива. Пълното самоотрицание е най-характерната черта за един такъв човек. Ако търси нечия вина, то това ще е неговата, защото ТОЙ не е направил нещо, не е нещо, не е заслужил нещо. И никога "Тя". Щеше да си каже "Явно аз не Я заслужавам". Щеше да иска най-доброто за нея, независимо от своите интереси и желания.
Но може би греша... То аз винаги греша...
Продължавай в същия дух, но реши кой ще е героя - ти или той!
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2004 13:31
Горното го написах преди да пуснеш полседните две части. Може би съм сбъркал малко за героя ти, но и има малко верни неща в казаното от мен.Ха, аз както ВИНАГИ греша.
Поуки много, но пък ще ти кажа, че докато не изживееш сам това, едва ли ще се замислиш над него. За съвета ти да внимаваме кого обичаме ще ти кажа, че НЕ МОЖЕШ да внимаваш кого обичаш. Това просто се случва и не можеш да го контролираш. Понякога наистина се влюбваш в неподходящия човек, но дали Той наистина е неподходящ, за теб? А дори и да е така, мисля, че имаш правото да изживееш една любов, макар и накрая да осъзнаеш, че не е този Човекът.
Абе к'ви ги дрънкам? АЗ ВИНАГИ ГРЕША!!!
|
|
|
|
|
Riven
|
|
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2004 15:14
MetalGearRex написа: Горното го написах преди да пуснеш полседните две части. Може би съм сбъркал малко за героя ти, но и има малко верни неща в казаното от мен.Ха, аз както ВИНАГИ греша. Поуки много, но пък ще ти кажа, че докато не изживееш сам това, едва ли ще се замислиш над него. За съвета ти да внимаваме кого обичаме ще ти кажа, че НЕ МОЖЕШ да внимаваш кого обичаш. Това просто се случва и не можеш да го контролираш. Понякога наистина се влюбваш в неподходящия човек, но дали Той наистина е неподходящ, за теб? А дори и да е така, мисля, че имаш правото да изживееш една любов, макар и накрая да осъзнаеш, че не е този Човекът.
Абе к'ви ги дрънкам? АЗ ВИНАГИ ГРЕША!!!
Ами аз съм преживял нещо подобно. Не всичко но определено има нещо общо...
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2004 16:05
Разказът ОПРЕДЕЛЕНО си го бива
Бая ме
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2004 18:14
Riven написа: MetalGearRex написа: Горното го написах преди да пуснеш полседните две части. Може би съм сбъркал малко за героя ти, но и има малко верни неща в казаното от мен.Ха, аз както ВИНАГИ греша. Поуки много, но пък ще ти кажа, че докато не изживееш сам това, едва ли ще се замислиш над него. За съвета ти да внимаваме кого обичаме ще ти кажа, че НЕ МОЖЕШ да внимаваш кого обичаш. Това просто се случва и не можеш да го контролираш. Понякога наистина се влюбваш в неподходящия човек, но дали Той наистина е неподходящ, за теб? А дори и да е така, мисля, че имаш правото да изживееш една любов, макар и накрая да осъзнаеш, че не е този Човекът.
Абе к'ви ги дрънкам? АЗ ВИНАГИ ГРЕША!!! Ами аз съм преживял нещо подобно. Не всичко но определено има нещо общо...
Преживял си подобно на какво? На разказа или на описаното от мен?
Виж, аз май съм вкюбен в неподходящ човек, но това не ми пречи да Я обичам. Просто не можеш да се контролираш, да вземе връх разума е много трудно и е следствие от далече по-сериозни причини, от тази че любимия те е отблъснал. Такива причини могат да бъдат невъзможност за споделяне на любовта поради физически причини и разни подобни. Но ако единственото което ти пречи е това, че Тя/Той е в нещо неподходящ за теб, в смисъл характер, навици, държане или нещо от този сорт, то нищо не може да те спре да Я/Го обичаш. Никакъв разум, никакъв здрав акъл. Просто го правиш.
|
|
|
|
|
Riven
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2004 09:56
Проблема при мен беше друг. Имаше и трети човек, за съжаление. Но и това мина де. Преживях го. Но някои неща не се забравят.
Иначе за другото : ТОЗИ ПЪТ НЕ ГРЕШИШ!!!
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
|
Justine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2004 17:42
разказът е хубав. въздейства. засяга тема,която се е случвала поне по веднъж на всеки и е доста тежка за преодоляване. яз определено се разстроих и си поциврих спомняйки си стари случки.
друго нещо,което на мен ми повлия е,че разказът е написан от момче. може би имам предрасъдъци, остаряло или детинско мислене,но аз не съм свикнала момчетата(надявам се не се засягаш,но аз още те слагам в категорията на момчетата,защото си мисля,че не си на повече от 22-23) да пишат такива неща. аз ги възприемам като същества,които само се смеят на подобни "лигави"историики и ги е страх да разкрият чувствата си,а ако бъдат наранени се скриват в черупката си и тъжно и самотно си ближат раните.
сега като го написах това се замислих колко греша... всъщност,мъжкият пол е по-раним и от нас. разказът е страхотен
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2004 22:01
Justine написа: разказът е хубав. въздейства. засяга тема,която се е случвала поне по веднъж на всеки и е доста тежка за преодоляване. яз определено се разстроих и си поциврих спомняйки си стари случки. друго нещо,което на мен ми повлия е,че разказът е написан от момче. може би имам предрасъдъци, остаряло или детинско мислене,но аз не съм свикнала момчетата(надявам се не се засягаш,но аз още те слагам в категорията на момчетата,защото си мисля,че не си на повече от 22-23) да пишат такива неща. аз ги възприемам като същества,които само се смеят на подобни "лигави"историики и ги е страх да разкрият чувствата си,а ако бъдат наранени се скриват в черупката си и тъжно и самотно си ближат раните. сега като го написах това се замислих колко греша... всъщност,мъжкият пол е по-раним и от нас. разказът е страхотен
В края на поста ти дойде акъла в главата! Живеем в 21 век! Вече си личи, че мъжете са доста по-чувствителни от жените.
А ти на колко си, че да го слагаш в тази категория? При това, с някак, високомерно чувство?
|
|
|
|
|
Justine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 11:06
о,съжалявам,ако е прозвучало високомерно! не съм го направила умишлено! просто го казах като констатация! опс,много се извинявам на автора,ако наистина му се е сторили високомерно!
аз съм на 18 и вече го писах някъда това.
|
|
|
|
|
Riven
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 12:05
Blagodarq za dobrite otzivi. Samo da se izvinq 4e pi6a nalatinica no komputara ne 4ete foneti4na. Ina4e za godinite mi skoro pravq ubilei. Uli mesec udrqm 20-taka!
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 15:59
Райвън, да ти е честит!
Жюстин, сори, не исках да кажа, че е високомерно, а да кажа, че малко от уж по-висока позиция го гледаш това!
За мъжете и си права, щото наистина трудно споделяме и си ближем сами раните, но по принцип сме много по-чувствителни от жените. Поне аз де...
Обаче за щастие си намерих едно приятелче, дето му споделих всичко и ме подкрепи в тези трудни за мен моменти. Че дойде и тъкмо на време, макар и да ме е позабравило малко...
|
|
|
|
|
Riven
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Апр 2004 11:56
MetalGearRex написа: Райвън, да ти е честит! Жюстин, сори, не исках да кажа, че е високомерно, а да кажа, че малко от уж по-висока позиция го гледаш това! За мъжете и си права, щото наистина трудно споделяме и си ближем сами раните, но по принцип сме много по-чувствителни от жените. Поне аз де... Обаче за щастие си намерих едно приятелче, дето му споделих всичко и ме подкрепи в тези трудни за мен моменти. Че дойде и тъкмо на време, макар и да ме е позабравило малко...
Съгласен съм с теб. По всички точки.
|
|
|
|
|
Justine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Апр 2004 12:09
абе,чак пък "много по-чувствителни"....
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Апр 2004 20:39
Даде, малко и аз се поувлякох... Ама пък и всички си говорим малко несигурни работи, щото никога няма да можем "да надникнем от другата страна".
|
|
|
|
|
Justine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Апр 2004 20:47
а,иска ли ти се? искаш ли да видиш какво е да си момиче? да си падаш по момчета,да внимаваш как се държиш за да не те помислят за задръстена или кучка,да се стараеш те да те харесат,да имаш менструация,да внимаваш как изглеждаш,да се научиш да ги манипулираш с външния си вид и леките си намеци?
на мен ми се ще да стаан за малко маж,но мисля,че няма да мога да се справя с това да съм мъжествен,храбър,смел, силен душевно,да не цивря за щяло и нещяло, да си запазвам успешно достойнството и още много неща,които историята и предрасъдъците са наложили да се изпълняват, за да се нарече един човек с пълно право мъж!
___________________________________ Дупките по чорапите, боксерките и фланелките на мъжа са резултат от протриване, а не от личностна деградация.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Апр 2004 20:57
Според мен тези неща, като се изключи менструацията, се отнасят и за момчетата! Лично аз не бих искал да съм момиче, просто прекалено много си обичам пшока! Хаха, шегувам се! Същото се отнася донякъде и за момичета - мъже... Обаче тук навлизаме в една друга тема (моя! ) - за по-силния пол! Ако искаш я потърси, намира се на около 6 страница и се казва "Кой е по-силния пол?". Ако имаш какво да казваш по темата де...
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Апр 2004 23:20
qko e
az li4no glasuvah za stava 6toto ima i po hubavi
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|