Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2004 17:54

man pogledni v evropa kak igraiat dva orca :

Ghostridah
Grubby

a za lamera Tak0r nema da govora ... :) toi si ostava towerman

higgglhfstfukknplol10xn00bucanleavenowcuzusuxbyefu

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2004 18:07

KuR.Dark_LorD написа:
Helloo, zdraveite na vsi4ki :)))

otdavna ne sam pisal (nali sam zaet s 2v2 igri i ka4vane na level v Northrend :P)

neska poglednah foruma i kat gledam za kvo si govorite ...

iavno dori i da ne igraia pak znam ne6to pove4ko, 6toto vinagi kato otida v ma3x i tam sa teama BHS, koito za mene sa nekfi ludi gosuta

za svedenie:
BHS.OMA.S.Jack = 35 level poslednia put kato cukah s nego :)
st)blade-master 33 level
i lamera BHS.JohnCooper be6e samo 26 level
ta da vi kaja za unit fightovete v igrata
elf vs orc : ako elfa uspee da izvadi meleto s mg edinstvenoto spasenie na orca se nari4a BEASTIARY. Ot tam mu izvajda6 4 bat riders i 8 wyverns i mu ebavash maikata s liquid fire, prosto ne moje da ti naprai ni6to, ako i da probva da izvadi nekaf anti air
human : comboto griffins+hawks e naistina razmazva6to, osobeno sre6tu orc i undead, naposleduk human playerite sre6tu undead igraiat samo na mass hawks, bez nikakvi grifoni, po tozi na4in undead koito e trugnal na ghouls//destroyers ima edinstvenia 6ans da po4ne da vadi paiaci, koeto pak e v negov minus 6toto moje6 da mu gi killva6 edin po edin dokato sa vse o6te malko a posle s edin mo6ten mk mu izbivash cialata armia sam
orc vs human ima edna mnogo hubava taktika (cata drop ) s 4 catapulta i edin batrider s liquid fire : dropva6 pred bazata mu i s 10 udara ia butva6 i se teleportva6 obratno, sled 2 minz povtaria6 operaciata i gg :))

abe ob6to vzeto kato se zamisli 4ovek air unitite v solo igri izob6to ne sa za podceniavane :)
ima i o6te niakolko hubavi taktiki, no za tiah drug put gg.gl all :)

priqtelyo obesnqvash ni neshta koito otdavna sme komentirali , li4no az Hu vs Ud sam govoril mnogo tuk..... i ne sam kazal po4ti nishto po razli4no ot teb , vijdam imash golqmo samo4ustvie , neka da igraem.... hoff ili northrend kadeto kajesh, kolkoto za teq det mi gi razkazvash mn dobri mani mani.... vij im Pobedite I lose togava shte govorim

P.S. izvinqvam se 4e pisha s latisnki bukvi ama mi se razvali flextype , i opredeleno 4ovek koito ima ikona kostenurka ne e Random Gosu , Primer : DBG Random , igrahme at i mom4eto mi se izvinqvashe kolko zle bil s human..... shtoto sa padnahme sreshtu AT abuseri

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2004 18:55

stfu-n00b! написа:
[url]http://free.techno-link.com/Marcinko/WinNer[SAINT]-vs-KenSiro[MaX].w3g[/url]
Риплея ако щете гледайте вижте APM charta.Winner [SAINT] 1ва михута ~150 APM(означава ,че не е ползвал control groups за да си повишава),останалата част от играта
~550 през цялото време,peek APM 780-820 на няколко пъти.Средно APM за цялата игра 450....
Немам думи ебахти изрода......

Хмм,W3G Master дава наистина 444 APM,но е възможно програмата да се бъгва.Я виж най-високия АРМ,който съм срещал някога(477 според W3G Chart,най-ниска точка 300 О_О):
http://war3.replays.net/show.php?id=570&down=1
WCB_Rainbow vs Sweet[SAINT]...insane,горкият Rainbow да не вземе да получи артрит,ако я кара в същия дух :lol: .На някои от риплеите му във war3.replays.net APM-ът съвпада(311),може би защото програмата им не може да изчисли по-висок АРМ^^.

Btw вижте това.Най-вече заради начина си на игра vs Hu,който FroG споделя в края на играта.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2004 07:09

хех подлю ,чети малко по горе..там дето пише кирилизация си сменяш шрифтовете без нуждата на флех тупе.
та може ли вместо няколко винд ридери да извадиш 2 кодо бееста които ще погълнат първите гиганти без хардест скин ??

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2004 07:40

Радо,Радооо,..Радо не знаеш за какво говореше дарклорда....Става дума imba мизерията да ти срутат main-a.Тва е едно от нещата заради което орк >>елф..

А тия кодота са ми free exp щото като вида ,че има от тях познай контрол2 (archers) кои първо посочвам с shift за максимум 4 секунди си без тях.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2004 11:02

ave toia vampirehunter problem li ima ???

kakvo da im gledam pobedite i zagubite be kele6ar ??
kato stane6 ti 35 level i bie6 mtw taker i anc nitemare togava ela i mi vikai koi bil lamer i koi ne , razbra li ???

a otnosno kostenurkata pak ne si razbral...

spored men tva e nai iakata ikona v igrata i mnogo i se kefia . Za men Dragon Turtle e Random GoSu :)

drug e vaprosa 4e ima igra4i sas stats 350/3000 koito ne znaiat za kakvo stava vapros, no ti si pi4 i sigurno sega 6te razbere6 :D
osven tova ve4e ne igraia s Random a s UDscourge ... ama kvo da ti se obiasniavam ima li smisal ??

uspeh !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2004 11:10

xexe STFU mnogo interesna biografia si napisal ve man :)))

kak ste kisnali v zonata na zdra4a :P az hodih vednaj tam kato si4ki igraeha half life i mi stana tupo :P

sa6to i v JVC xaxaxa ebasi klub4eto, kolko PCta ima6e 7 ili 8 , a :)))

iavno si po star gamer ot mene oba4e triabva da priznaia, 6toto az na PC igri po4nah ot 14 godi6en

samo 4e spomenavaneto na JVC i zonata sabudi pozabraveni spomeni :)
a btw iskam da te pitam v koi blok po to4no jivee6, na koia ulica ( iavno si v moia raion :) )

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2004 12:23

Хехехе дарклорд да така беше в зоната циклене на халфа денонощно.Там бехме само халф прогеймъри :)
JVC 8 компа ма то тогава тва си беше напълно нормален клуб започваха да се появяват едвам едвам първите големи клубове...
Иначе 24ти блок има там един магазин Фантастико на завоя на трамвая..... абе точно на Витошка

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2004 12:46

mi to 6tom si 24 blok na4i zonata na zdra4a ti e na k*ra to4no ve :))

az ж тоиа магазин фантастико nali seki den hodia da pazaruvam :D

i maiko mila kak sam zaciklil na tva diablo2 ne e istina -_- goliama zaribiavka e de ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2004 12:55

Да за зоната наистина ама БЕШЕ tt....За дебилото отказвай се докато е време тая игра вече никога няма да я почна пак.Най-голямата и безмислена загуба на време е тва.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2004 13:04

btw sega otivam v ma3x 4 da digam acount na edin pi4, taka 4e moje6 da me nameri6 sledva6tite dva 4asa v kanal frozen throne bgr-1 v northrend :D

nick kur.arch_devile wisper ako moje6, ako ne zdrave da e :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2004 18:03

Offtopic: Там ли си живеел бре STFU ебаси Точно във съседния блок(Високия) живее един приятел може и да го познаваш косьо се казва, бтв той и още 2 приятели от Иван Вазов ме бяха запалили по CS... Са като се заговорихте за JVC се сетих кво беше, бтв и отбора ни се казваше така Йонковите Вманиачени Копелета
ака JVC .... :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2004 21:34

eeasss написа:
Offtopic: Там ли си живеел бре STFU ебаси Точно във съседния блок(Високия) живее един приятел може и да го познаваш косьо се казва, бтв той и още 2 приятели от Иван Вазов ме бяха запалили по CS... Са като се заговорихте за JVC се сетих кво беше, бтв и отбора ни се казваше така Йонковите Вманиачени Копелета
ака JVC .... :P

mi to i az jiveia tam :)

to4no zad visokia blok JVC ima edni dulgi po niski 4erveno-beli novi4ki az sam tam ako minavate wisper :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2004 00:57

ае млъквай и стига флудил бе ламер.....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2004 10:12

__aemon__ написа:
ае млъквай и стига флудил бе ламер.....

dobre de 6tom kazva6 :) a zimai i se fa6tai za war3 stiga s toia civilisation !!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2004 16:39

Хехе готина темичка стаа ^^
Ами и аз вече се фключвам...
Та парво Вижте игра Н3 на ДиДи8 vS ocr.d-link.joni : DSky.DIDI8 apm = 283 ...
Т_Т Еми тая вечер е най-якия мач вав WC3l за мене 4K Vs Sk, чакам го с нетарпение вие кво сте каеете ?

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2004 19:34

много ясно аре SK

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2004 19:42

Ей High_voltage да ти кажа-не е по темата(и без тва вече я оплюха:))но на един Филип му казваме КЕФ-как ебаха Филип:))) :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2004 21:00

Кажете си мнението за тази игра http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=1245 ;]

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2004 21:13

1on1:
SK|HeMaN [ 2:0 ] 4K^KaJ
SK|Seaweed [ 0:0 ] 4K^Zeus
SK|Sweet [ 2:0 ] 4K^Grubby

2on2:
SK|Insomnia & SK|ZeeRaX [ 0:0 ] 4K^Grubby & 4K^Myth
SK|SuRviVoR & SK|Dominator [ 0:0 ] 4K^FuRy & 4K^Lawn

Това са резултатите до момента !!!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по