Helloo, zdraveite na vsi4ki

))
otdavna ne sam pisal (nali sam zaet s 2v2 igri i ka4vane na level v Northrend

)
neska poglednah foruma i kat gledam za kvo si govorite ...
iavno dori i da ne igraia pak znam ne6to pove4ko, 6toto vinagi kato otida v ma3x i tam sa teama BHS, koito za mene sa nekfi ludi gosuta
za svedenie:
BHS.OMA.S.Jack = 35 level poslednia put kato cukah s nego

st)blade-master 33 level
i lamera BHS.JohnCooper be6e samo 26 level
ta da vi kaja za unit fightovete v igrata
elf vs orc : ako elfa uspee da izvadi meleto s mg edinstvenoto spasenie na orca se nari4a BEASTIARY. Ot tam mu izvajda6 4 bat riders i 8 wyverns i mu ebavash maikata s liquid fire, prosto ne moje da ti naprai ni6to, ako i da probva da izvadi nekaf anti air
human : comboto griffins+hawks e naistina razmazva6to, osobeno sre6tu orc i undead, naposleduk human playerite sre6tu undead igraiat samo na mass hawks, bez nikakvi grifoni, po tozi na4in undead koito e trugnal na ghouls//destroyers ima edinstvenia 6ans da po4ne da vadi paiaci, koeto pak e v negov minus 6toto moje6 da mu gi killva6 edin po edin dokato sa vse o6te malko a posle s edin mo6ten mk mu izbivash cialata armia sam
orc vs human ima edna mnogo hubava taktika (cata drop ) s 4 catapulta i edin batrider s liquid fire : dropva6 pred bazata mu i s 10 udara ia butva6 i se teleportva6 obratno, sled 2 minz povtaria6 operaciata i gg

)
abe ob6to vzeto kato se zamisli 4ovek air unitite v solo igri izob6to ne sa za podceniavane

ima i o6te niakolko hubavi taktiki, no za tiah drug put gg.gl all

priqtelyo obesnqvash ni neshta koito otdavna sme komentirali , li4no az Hu vs Ud sam govoril mnogo tuk..... i ne sam kazal po4ti nishto po razli4no ot teb , vijdam imash golqmo samo4ustvie , neka da igraem.... hoff ili northrend kadeto kajesh, kolkoto za teq det mi gi razkazvash mn dobri mani mani.... vij im Pobedite I lose togava shte govorim
P.S. izvinqvam se 4e pisha s latisnki bukvi ama mi se razvali flextype , i opredeleno 4ovek koito ima ikona kostenurka ne e Random Gosu , Primer : DBG Random , igrahme at i mom4eto mi se izvinqvashe kolko zle bil s human..... shtoto sa padnahme sreshtu AT abuseri