Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Харесва ли ви този разказ?

Да    79%  79%  [ 26 ]
 Не    21%  21%  [ 7 ]
Общо гласове : 33
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Мар 2004 20:56

Дедилчо, ще се постарая да ги премахна.

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 11 Мар 2004 21:01

:live: :live: :live:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 00:54

Да те видим ти как ще пишеш като се гътне Карма!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 20:20

Хубаво е,ама ако не греша,Алтал и Галайн тръгнаха заедно с другите към Слънчевата долина.Така че,ако ще остават сами,ще трябва да си поправя частта.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 20:23

Уоу далеч си от последния такъв пост. Няма връзка с останалото.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 20:54

Добре,приемам го,ама ще разкажат на Сара за приключенията си.Изведнъж са си спомнили за куеста си,и са тръгнали.Оправданието ти ми хареса.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 14:21

Вечеряха мълчаливо на светлината на огъня.Отвън се чуваше яростния вой на вятъра.Скоро всеки се изправи да потърси възможно най-гладката част от пещерата.Скоро всички бяха легнали.Всички заспаха бързо.Галайн се въртеше много,и изглежда сънуваше кошмар.Но скоро се успокои.Тишината бе нарушавана единствено от песента на вихъра.Но след малко,Галайн отвори очи.Събуди се от кошмара си.Простена леко от болка,и се изправи възможно най-тихо.Сара чу движенията на Галайн с острия си слух,извади меча си и зае бойна позиция.Галайн и даде знак да свали оръжието,и тя го върна в дългата ножница.Галайн отиде на пръсти до нея.Седнаха на земята,която вече бе покрита с пясък.
-Защо се събуди?-попита Сара.
-Просто кошмар.-отговори с болка в гласа си елфът.
-Какво сънува?-полюбопитства лейтенантът.
-От няколко дни сънувам все едно и също нещо-как се сбогувам с принцеса Анда и братята й.Щяхме да ходим заедно до Слънчевата долина,но се сетихме за задачата си.Алтал трябва да изпълни задачата си.Имах чувства към нея.-щом го изрече,на очите му проблесна сълза,но той побърза да я изтрие.
След тази трогателна история,всяка жена,дори лейтенант Сара Даркшейд,би се разчувствала.Тя го потупа леко по рамото,и се изправи отново.
-Ще заспивам.Хубаво ще е и ти да заспиш-утре ни чака дълъг и изморителен път.
Галайн се запъти към своята част,легна и след няколко минутки заспа.

В замъкът на Сарджерас цареше пълна тишина,но въпреки късния час,не всеки спеше.Обикновено,по това време всеки спеше,(с изключение на пазачите)но некромантите стояха будни.Приготвяха се за последно използване на Пътя на Мислите.Всички затвориха очи.Изправиха главата си.Съсредоточиха се.Бавно,пред очите им се образува ясна картина на пещерата в която бяха Сара,Алтал и Галайн.Вникнаха в съня им.В съзнанието на тримата се образува килията.Тайнствен глас говореше:
"Побързайте!Намерете ханджията Елесар.Той е елф,заселил се в човешкия град..."
Гласът спря да говори,и вместо името на града,прозвуча камшик и силен рев...
Тримата се събудиха.
-Това беше съобщение от Редшарп.-каза притеснено Алтал...

Това е то.Може пак да е кратко,ама мисля че е интересно.А и поне не е няколко редчета.

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 14:25

Iako e ...... :D :lol:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 17:06

Какво ви става и на двамата! Втора издънка! Не мога да повярвам! Пасъчните бури са много силен жятър който разнася огромни количества пясък из въздуха! Какъв дъжд в пустиня!
П.П. Иначе е добро.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 17:09

MM13_666 написа:
Какво ви става и на двамата! Втора издънка! Не мога да повярвам! Пасъчните бури са много силен жятър който разнася огромни количества пясък из въздуха! Какъв дъжд в пустиня!
П.П. Иначе е добро.

Ох,ужас.За пореден път грешка.Ей сега ще го поправя.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 18:18

The CROW написа:
Искам само да сме наясно с нещо: Галайн е шпионин на врага, но не по своя воля. Кошмарите и страненето от Сара и Алтал са, за да не издаде на Сарджерас тайните им. Ок? :) Иначе Редшарп отдавна беше спрял с Пътя на Мислите. :?

Идеята ти е супер.Ама аз искам да има един добър,и той да си признае най-накрая.Заедно ще се изправят срещу Сарджерас и т.н.А за това че са спрели с Пътя на Мислите-ти беше написала че ако продължи с Пътя,ще си изпати.Е,той си изпати(камшика...)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 20:31

Деб, смея да твърдя, че последният ти пост, въпреки някои несъответствия отначало е най-добрият ти за момента поне според мен. Много ми хареса! :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2004 21:37

Утре драсвам. Обещавам.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2004 12:38

Когато стигнаха до дърветата забелязаха сред тях една малка пътека, оформена от самите дървета. Тя беше застлана от меки мъхове и лишеи. Елфа се движеше толкова леко, че стъпките му не оставаха сред нежната растителност, това обаче не можеше да се каже за другите, от които само Огрондал и Блекмур се стараеха да не наранят много растителността.
-Елфе, първия път като бях тук не видях тази пътека, а доста старателно поогледах наоколо - каза Огрондал.
- Нормално е да не я видиш, тя се разкрива само пред онези на които им е позволено - отърна със спокойно безразличен глас Маглор.
- И какво ще рече това - попита Надред.
- Това което казах има само едно значение, и то е повече от ясно. Тази пътека води към място пазено от самите богове и тези които не са достойни за него ще намерят смъртта си.
- Май се опитваш да сплашиш някого елфе - каза леко надменно Клисак.
- Нима сред вас има някой който да има от какво да се плаши - отвърна Маглор като погледна Клисак и на него му се стори, че за секунда по лицето на елфа се разля злобна усмивчица.
- Прав си, сред нас няма никой, койото да има от какво да се бои - довърши Клисак, но надменността в гласа му се беше стопила.
Думите на орка приключиха разговора. Като оставиха много теми за размисъл на повечето от компанията. Елфа ги водеше уверено по не много широката пътека към място което само той знаеше. Вече наближаваше обяд, а нямаше никакви признаци нататък по пътеката да се появи каквото и да е местенце за почивка и обяд.
- Уморих се вече - изстена Морнел - искам да седна и да се наям.
- Не се притеснявай, скоро ще стигнем -каза весело елфа.
И беше прав. След няколко минути пред тях се разкри прекрасна поляна, в средата на която беше издигната сграда, ако можеше да се нарече така. Тя нямаше стени, а само няколко колони които потдържаха лекия кристален таван. Сградата бе кръгла и не много голяма. Колоните бяха от същия материал като кулата. В нея имаше красива дървена маса, а около й бяха подредени точно седем стола, направени от същото дърво.
- Е, ще ядем ли - попита елфа с усмивка и се запъти към един от столовете.
- Естествено - казаха в хор останалите и последваха примера му.
Столовете се оказаха много удобни и сякаш изсмукваха умората от телата им. Храната която беше измъкнал елфа беше превъзходна, а имаше и някаква напитка, която беше много освежаваща. След като се нахраниха и си починаха малко Маглор ги поведе нататък по пътеката.
- Имам чуството, че този елф ще ни заведе на доста интересно място - каза тихо Блекмур, така че само Огрондал да го чуе - струва ми се че многозветното езеро е в тази посока.
- И аз съм на това мнение. Дано скоро ни каже защо сме се запътили натам обаче.
- Да...Много е странен, не съм виждал такъв елф до сега.
- Съмнявам се и да видиш. Той не е като другите.
- Ти познаваш ли го?
- Да или поне повече от вас.
- Е поне знаеш името му. А какво е то?
- Няма да ти каже толкова лесно. Трябва да спечелиш доверието му.
- Много е странен..
- Нещо за мен ли си говорите момчета - се намеси елфа.
- Добри уши имаш - каза Огрондал и се усмихна весело. Тримата се засмяха леко.
Няколко часа по-късно навън вече се смрачаваше.
- Скоро ще стане твърде тъмно за да продължим - оплака се Клисак.
- Не се притеснявай, тъмнината няма да е проблем. Има още път до мястото на което ще пренощуваме, но няма за какво да се притеснявате.
След известно време вече стана доста тъмно, но изведнъж пътеката засия с мека синкава светлина.
- Що за магия е това - възкликна Варган.
- Това не е магия - отвърна Маглор.
- А какво е тогава - попита Клисак.
- Мъховете по които стъпвате имат особенността да сияят когато се стъмни, ако се обърнете и погледнете назад, ще видите, че там където вие сте стъпвали няма светлина. Но да не се бавим много. Тази светлина избледнява бавно а има още път.
Всички се обърнаха само за секунда и действително стъпките им бяха останали като тъмни петна на фона на ефирното синьо сияние. Продължиха напред с ускорена крачка, а докато вървяха усещаха как светлината под краката им бавно избледнява. Малко й оставаше съвсем да изгасне когато най-сетне стигнаха нова поляна. На нея имаше сграда на два етажа осветена от светлината на факли. Тя беше с цвета на нощта, което подсказваше, че и тя е от онзи странен материал. Седмината бързо се запътиха към нея, елфа отиде до саме стената, бръкна в един джоб и извади едно малко ключе. Скоро пред него се отвори врата от която струеше светлина, всички влязоха. На първия етаж беше трапезария, чието обзавеждане беше същото като на странната сграда в която обядваха. Нахраниха се набързо, защото умората вземаше превес над тях, а и елфа каза че на следващия ден ги чака още повече път, а и ще стават рано. Като приключиха се качиха на горния етаж. Като изкачиха стълбите се озоваха в тесен коридор, като от всяка страна имаше по четири врати.
- Хайде, влизайте по стаите и лягайте, утре ставаме рано - напомни им Маглор и влезе в първата врата от дясно. Блекмур и Огрондал заеха следващите две. Четиримата орка оставиха другите да се наместят и влязоха в последната стая от ляво. Тя беше не много голяма. В средата й имаше единично легло, от едната му страна имаше малко шкавче, а от другата, до стената, не много голям сандък за багажи.
- Елфа знае нещо - каза умислено Надред.
- Не трябва да го убиваме още, имам усещането, че мястото на което ще ни заведе е доста важно -измъмри Морнел.
- Според мен изобщо не трябваше да се захващаме с това - оплака се Клисак.
- Всичко ще си дойде по местата. Няма да убиваме елфа за сега, но щом стигнем при първа възможност трябва да се отървем от него -каза равно Варган - Ще измисля нещо до тогава, а сега вървете по стаите. Не искаме да разпалим любопитството и на другите, нали?
Морнел, Надред и Клисак се пръснаха в другите три стаи от ляво. Те бяха абсолютно същите като тази в която бяха.

:arrow: сори за забавянето. Дано количеството ви омилостиви :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2004 13:10

Абе карай. Поне повечето ги отстраних предварително.
Следващия да сяда и да пише. Мойте още са локнати. До два поста ще ги пусна.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 08:42

хехе след като про4етох твоята 4аст малко по нагоре си казвам има6 заложби са писател па и у4ител можеш да станеш със това шкаф4е..... :lol: :lol: :lol: :lol: еееееее при които и да са героите ще е супер нали поне ще има продължение!!!!ама ми е интересно как ще го напишеш та аиде ас съм за да продължиш разказа..... :live: :live: :live: :live: :lol: :lol:

[b][i][color=red][size=18]Форумна Инициатива, моля прочети

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 09:01

The CROW написа:
На теб пише ли ти се с нас? :)
ми може ако не ме хване мързела.....яама аиде от мен да мине... :wink: :wink: :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 09:04

аиде по късно 4е мисля и по моя....ама сега ме мързи да пиша 4е станах преди 1 4ас.......... :lol: :lol: :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 09:08

The CROW написа:
Аз станах в 8 :? Са се махам, че трябва да зубря за урок :cry: :cry:
аиде иди у4и 4е нема да та ядосва у4ителя...... :twisted: :twisted: :twisted: тук във форума вси4ки сме у4ени.... :wink: :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 12:24

Гарване, мълчим защото те чакаме. Твой ред е да пишеш забравано!

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost