Автор |
Съобщение |
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2004 21:43
Lord of Darkness написа: Хехе... що за мързел - да не искаш да напишеш името на родината си БЪЛГАРИЯ, а само с това тъпо BG, BG, BG, BG... не е нужно да си патриот, за да имаш поне някакви наченки на ценностна система. Съжалявам, Gothic blood, наистина съжалявам... какво правиш тука по българските форуми, какво правиш във България все още? Нали да си българин за теб е унизително, нали ще сториш грях, като напишеш името на родината си? Наистина ми е жал за теб... векове наред различни народи са се опитвали да ни погълнат, да ни асимилират, а ние сме оцелели... а сега за такива като теб ние сами се предлагаме на другите: "Не искаме да сме българи, направете ни американци...". Поздравления. Ти току-що обезсмисли векове на борби за запазване на българската държава.
Добре казано
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
GOTHIC BLOOD
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2004 21:02
Lord of Darkness написа: Хехе... що за мързел - да не искаш да напишеш името на родината си БЪЛГАРИЯ, а само с това тъпо BG, BG, BG, BG... не е нужно да си патриот, за да имаш поне някакви наченки на ценностна система. Съжалявам, Gothic blood, наистина съжалявам... какво правиш тука по българските форуми, какво правиш във България все още? Нали да си българин за теб е унизително, нали ще сториш грях, като напишеш името на родината си? Наистина ми е жал за теб... векове наред различни народи са се опитвали да ни погълнат, да ни асимилират, а ние сме оцелели... а сега за такива като теб ние сами се предлагаме на другите: "Не искаме да сме българи, направете ни американци...". Поздравления. Ти току-що обезсмисли векове на борби за запазване на българската държава.
HAhaha Thanks!!!mnogo milo i poy4itelno.Ne znaeh 4e foryma na pc mania e samo za Bulgaria.Ako tova ti pre4i i drazni 4e tyk vlizat hora s razli4ni koreni, interesi,nacionalnosti tolkova po zle za teb tuii kato ne si edinstven tyk.Po tozi na4in obijdash ne samo men.I az sujalqvam ako sum te obidila(teb ili nqkoii dryg)no vseki si ima pravo na mnenie.I za posleden put kazvam ...NE MRAZQ BULGARIA!!!shto z glyposti napravo me nervi6 4estno
P.S Bez da si naqsno nedeii da obobshtavash,ako be6e pro4el kakvo sum napisala shte6e da si naqsno...
___________________________________ CCCP
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2004 10:00
GOTHIC BLOOD написа: HAhaha Thanks!!!mnogo milo i poy4itelno.Ne znaeh 4e foryma na pc mania e samo za Bulgaria.Ako tova ti pre4i i drazni 4e tyk vlizat hora s razli4ni koreni, interesi,nacionalnosti tolkova po zle za teb tuii kato ne si edinstven tyk.Po tozi na4in obijdash ne samo men.I az sujalqvam ako sum te obidila(teb ili nqkoii dryg)no vseki si ima pravo na mnenie.I za posleden put kazvam ...NE MRAZQ BULGARIA!!!shto z glyposti napravo me nervi6 4estno P.S Bez da si naqsno nedeii da obobshtavash,ako be6e pro4el kakvo sum napisala shte6e da si naqsno...
Какво да ти кажа... явно ти си от тоя тип същества, които не могат да свханат за какво им се говори... нищо, като порастнеш, дано да разбереш.
|
|
|
|
|
GOTHIC BLOOD
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2004 18:56
Lord of Darkness написа: GOTHIC BLOOD написа: HAhaha Thanks!!!mnogo milo i poy4itelno.Ne znaeh 4e foryma na pc mania e samo za Bulgaria.Ako tova ti pre4i i drazni 4e tyk vlizat hora s razli4ni koreni, interesi,nacionalnosti tolkova po zle za teb tuii kato ne si edinstven tyk.Po tozi na4in obijdash ne samo men.I az sujalqvam ako sum te obidila(teb ili nqkoii dryg)no vseki si ima pravo na mnenie.I za posleden put kazvam ...NE MRAZQ BULGARIA!!!shto z glyposti napravo me nervi6 4estno P.S Bez da si naqsno nedeii da obobshtavash,ako be6e pro4el kakvo sum napisala shte6e da si naqsno... Какво да ти кажа... явно ти си от тоя тип същества, които не могат да свханат за какво им се говори... нищо, като порастнеш, дано да разбереш.
Moje da sum malka no ako sednem da si pogovorim na jivo,shte te nakaram da sujalqvash za izre4enoto...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2004 19:13
ае вместо да се карате си дръпнете по една свирка
|
|
|
|
|
GOTHIC BLOOD
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2004 20:14
NASCAR написа: ае вместо да се карате си дръпнете по една свирка
Sus nai-dobrite se zaka4a6 kato dr.shte pla4e6...Ti si znae6
Тоva li ti e veshtoto mnenie we?!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2004 12:41
GOTHIC BLOOD написа: Lord of Darkness написа: GOTHIC BLOOD написа: HAhaha Thanks!!!mnogo milo i poy4itelno.Ne znaeh 4e foryma na pc mania e samo za Bulgaria.Ako tova ti pre4i i drazni 4e tyk vlizat hora s razli4ni koreni, interesi,nacionalnosti tolkova po zle za teb tuii kato ne si edinstven tyk.Po tozi na4in obijdash ne samo men.I az sujalqvam ako sum te obidila(teb ili nqkoii dryg)no vseki si ima pravo na mnenie.I za posleden put kazvam ...NE MRAZQ BULGARIA!!!shto z glyposti napravo me nervi6 4estno P.S Bez da si naqsno nedeii da obobshtavash,ako be6e pro4el kakvo sum napisala shte6e da si naqsno... Какво да ти кажа... явно ти си от тоя тип същества, които не могат да свханат за какво им се говори... нищо, като порастнеш, дано да разбереш. Moje da sum malka no ako sednem da si pogovorim na jivo,shte te nakaram da sujalqvash za izre4enoto...
Убеден съм. Хайде да опитаме.
|
|
|
|
|
GOTHIC BLOOD
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2004 19:43
Lord of Darkness написа: GOTHIC BLOOD написа: Lord of Darkness написа: GOTHIC BLOOD написа: HAhaha Thanks!!!mnogo milo i poy4itelno.Ne znaeh 4e foryma na pc mania e samo za Bulgaria.Ako tova ti pre4i i drazni 4e tyk vlizat hora s razli4ni koreni, interesi,nacionalnosti tolkova po zle za teb tuii kato ne si edinstven tyk.Po tozi na4in obijdash ne samo men.I az sujalqvam ako sum te obidila(teb ili nqkoii dryg)no vseki si ima pravo na mnenie.I za posleden put kazvam ...NE MRAZQ BULGARIA!!!shto z glyposti napravo me nervi6 4estno P.S Bez da si naqsno nedeii da obobshtavash,ako be6e pro4el kakvo sum napisala shte6e da si naqsno... Какво да ти кажа... явно ти си от тоя тип същества, които не могат да свханат за какво им се говори... нищо, като порастнеш, дано да разбереш. Moje da sum malka no ako sednem da si pogovorim na jivo,shte te nakaram da sujalqvash za izre4enoto... Убеден съм. Хайде да опитаме.
Predizvikvash li me >?!
Ако 'да' priemam...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|