Az znam zashto tugata mi e vechna...I jajdata kraii nqma

KASHIA написа:eeeeeeeeee gotina e temata,ama az ne6to v momenta nam pulen aut i hi4 ne mi se otdava da mislq.
Vsu6tnost... imam edna ve4na muka koqto e po edin skapan ukrainski bolkuk.Za boga toq NIKITA![]()
sqkash se e vselil v men i e vlqzal pod kojata mi mmmmaii toi e az az sam toi ili toi i az sme edno cqlo az toi toi az NIE
![]()
az![]()
a kwo sam az we q kajete?![]()
Mat, da Demon написа:Ами сега за разкза - боклук! Приключихме за него.
Мисля, че Blood rayne, gothic blood, kashia (за нея не съм сигурен) са една и съща личност.
И моля готик да не ми флуудва темата за разказа с вампирите с една думичка, цитирам:
"BLOOD"
Надявам се да чуе...
Mat, da Demon написа:Ами сега за разкза - боклук! Приключихме за него.
Мисля, че Blood rayne, gothic blood, kashia (за нея не съм сигурен) са една и съща личност.
И моля готик да не ми флуудва темата за разказа с вампирите с една думичка, цитирам:
"BLOOD"
Надявам се да чуе...
GOTHIC BLOOD написа:Koii beshe tozi zov,koiito me privleche,
Koii zvyk ot yjas pak mulcheshe,
Neistovo jelanie y men se poqvi,
Suzrqh tam obrazut mi da musti-ot kokva kruv suzdade ti.
Bezkraen glad za kruv shte me presledva do setnite mi dni...
I nikoii nikoga ot muki tuii dulboki ne shte yspee tam da me spasi...
Gladut mi shte ostane vechen,Dori smurta ne shte yspee da go ytoli...
(Ne iskam da pisha na "BG"zashtoto mi izglejda glypavo,ako nqkoii go pritesnqva,sam da se opravq...)
GOTHIC BLOOD написа:Ne mislish li che e banalno? Jalko za teb, ako priemash neshtata bez da si naqsno .Kak bih mogla da se sramyvam 4e sum "BULGARKA"sled kato ne sum"BULGARKA"osven tova az ne se sramyvam 4e pi6a na 'latinica'![]()
![]()
![]()
P.S Sujalqvam che te goni Patrioticheski kompeks"GORDEIIA SE 4E SUM BULGARIN"![]()
Ako tova tolkova te kara da se 4yvstash obiden bi mogul da skandirash pred Prezidenstvoto!
Napravi 1-miting (BSP ORE SDS)ti si re6i....![]()
![]()
![]()
Kolkoto do tova kakva/koq sum!prosto shte nApi6a...CCCP