Raven: radvam se 4e ti e haresalo lamerskoto mi pisanie.Napisah go za6toto kato se zamislq zasega gaming-a e osnovnoto koeto pravq.I re6ih 4e ima kakvo da vi kaja (ne 4e sum postignal ne6to de )puk i za da si naprava nqkakva ravnosmetka i da si pripomnq za "starite vremena"
High_voltage: kunev vs LOL....za6to puk ne ako vtoriq se postarae i prevurne tova v edva li ne "cel na jivota si"
Tormozko :nqkade da pro4ete ne6to ot sorta na "Igraq kato koreicite" ili puk "Pravq ne6tata po4ti kato koreicite" ??????
Kazah prosto ,4e se opitvam.
Da ne misli6 ,4e si misla ,4e nqkoga 6te pravq i 30% ot tova koeto pravqt te ?
I vupreki vsi4ko umeq nqkoi ne6ta......
A ina4e kolkoto 6te nau4i6 ot replays tolkova i ot VODs =mnogo malko.
LOL :Ne ne sum 4ul ,stava duma za club "3OHATA" v blagoevgrad nali ?Pitam 6toto sum bil tam
Imam nqkolko vuprosa:
1-na kakvo uslovie trqbva da otgovarqt replayte

Da sa gosu replay ?Pone ediniq ot igra4ite da e bulgarin?Igrata da si e igrana tuka na nqkoi tur ili ..... ?Da sa ne gosu players ?Abe izob6to kakvi replay smqta6 da slaga6.
2.Podobno i za novinite: Ot bulgaria li ? Ili izob6to wc3 novini ?
3.Interview-tata ot bulgarski igra4i li samo 6te sa?Ako e taka po mrejata li smqta6 da gi vzima6 ,za6toto az pomna 4e be6e kazal ,4e ne si ot SF.
Ako ti trqbvat interview-ta ot svetovno izvestnite players koito sa praveni ot ot 4lenove na golemite wc3 sites moga da ti copy-paste stotici.Dori nqkoga ako nema kakvo da pravq moje da naprava nqkoi i drug prevod na nqkoe po-interesno.
Izob6to kum bulgarskata wc3 scena (to puk edna scena az se oplakvam ot CS ma tva e o6e po-zle) li 6te bude naso4en site-a ili ozob6to kum wc3 scenata.6toto ako e vtoroto 6te trqbva ejednevna rabota za novini i upload na novi replay.Puk i 6te e dobre vsi4ko da bude prevedeno na bulgarski nali vse pak 6te e BG WC3...Az bih mogul da preveda dosta material tamun 6te se nau4a da pi6a na kirilica 6toto sega mi otnema po 20 secundi na red

.Osven tova kato go ponapulni6 i mu privede6 vid moga da ti
"reklamiram" site 6toto poznavam dosta moderatori i admini.
Aide stiga sum te tormozil ,4e sigurno 6e si pomisli6 "az go prava kato za kef,a toq do6ul da mi kazva kakvo da pravq i edva li ne iska sam do utre da go napravq site na
WC3BG community."
Prosto ti kazvam 4e ideqta e mnogo dobra ama iziskva nevuobrazimo mnogo trud za da go prevurne6 v ne6to.A ina4e ako trugne bih se radval da ti pomogna s kakvoto moga.
Puk i tova zabavqne na upload-a .......